Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kostice

15. 9. 2023

Obrátila se na nás oznamovatelka, že před časem objevila v Kosticích u cesty v křoví několik koťat, která byla v zoufalém stavu - velmi hubená, nemocná, hnisavý výtok z nosu, výtok z očí, v uších svrab a nafouklá bříška. Usoudila, že koťata jsou opuštěná a potřebují bezodkladně pomoc a z místa je odvezla.
Ale nedalo jí to a další den se na místo vrátila. Zjistila, že další a další koťata i větší kočky vylézají zpoza plotu nějakého soukromého pozemku. Všichni vyhublí, někteří nemocní se vrhali hladově na nabízené krmení. Koček je jí líto a začala sem vozit těmto kočkám krmivo ... Více se dozvíte zde.

Z místa jsme nakonec odvezli a do útulku přijali cca 15 nemocných  koček, zejména koťat. Dalších 15 koček bylo po kastraci a označení nástřihem ucha vráceno na místo a pravidelně zde krmíme.

ko.jpgDalší fotky zde.

Každou z těchto kočiček si můžete adoptovat na dálku a přispívat jí na krmivo 150,- Kč měsíčně, stačí nám napsat na náš email kocky.sos@seznam.cz a k trvalému příkazu pak dát do poznámky: "plašanky Kostice".

Všechny informace o adopci najdete zde. 

O projektu ADOPTUJ SI PLAŠANKU více zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář