Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bětuška 03

12. 7. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2020
Umístění:
dočasná péče
Břeclav

3.7.2021 - Oznamovatelka nám ohlásila, že v Moravské Nové Vsi, na konci obce u areálu firmy našla kočku s dvěma koťaty. Majitelka se přihlásila, ale protože jim tornádo poničilo dům, dohodli jsme se, že se o kočku postaráme, najdeme domov. 5.8.2021 - Koťata se mají čile k světu, jsou to kocourci Kilián a Robin. 9.9.2021 - Bětuščina koťata jsou už velká a Bětuška může do nového domova! 16.2.2022 -  Bětuška je želvovinová kočička krásná, velmi mazlivá a má ráda společnost člověka a na vašem klíně by byla nejraději celý den, není vhodná do domácnosti, kde by byla často sama. S kočkami vychází a potřebuje přátelského kamaráda nebo může odejít s někým z dočasky. Je zvyklá na volný přístup do venkovní voliéry, takže do domku nebo byt musí mít zabezpečený balkón nebo terasu. 12.7.2023 - Za celé dva roky se ani jedné z této skupiny koček nepodařilo najít domov.

Další fotky zde.

Bětušce můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Bětuška je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradí Leona Bočková a kocourci Fido a Hug. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aky

(Jarka Anyalai, 4. 7. 2021 20:57)

Moje číslo je 797753072.
Prosím zkuste na ni volet Aky a pokud bude reagovat dejte mi vědět . Moc strašně moc vás prosím.

Re: Aky

(Kočky SOS, 4. 7. 2021 22:18)

Dobrý večer,
toto není vaše kočička, je jí asi jenom podobná.

Její majitelka se nám dnes přihlásila, má ji od loňského roku, pořídila si ji vloni v květnu jako kotě.
Bohužel jim tornádo zničilo dům a teď si ji nemá kam dát, tak jsme se dohodli, že ji zatím ponecháme u nás, koťatům budeme hledat domov, kočku vykastrujeme a jak to bude možné, vrátí se majitelům.

Re: Re: Aky

(Aky, 5. 7. 2021 13:17)

Aha. Ale je na chlup stejná.
Snad tu svou ještě někdy najdu.

Aky

(Jarka Anyalai, 4. 7. 2021 20:55)

Dobrý večer.
Tako kočička které říkate Větuška se jmenuje Aky.
Byla ukradena před dvěma roky v Ostravě Michálkovicích. Manžel bohužel už jen z dálky zahledl jak ji naložily do auta a odvezly.
Prosím zkuste na ní zavolat jejim jménem Aky.
Dojela bych si pro ni . Dobry bože co ja se ji nahlrdala v různych skupinkach. S Aky zmizel i šedý kocoůr Miky. Byl stejný jako ona jen neměl rezavé skvrny.