Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lasička

11. 6. 2020

mensi-las.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2019
Umístění:
depozitum Hrušky

18.9.2019 - Dnes nám oznamovatelka nahlásila, že našla ve vinohradu v Mutěnicích ve skruži zapuštěné do země pět koťat! Skruž je asi metr nad úrovní terénu, koťata tam v žádném případě nemohla spadnout sama, rovněž je tady nemohla kočka porodit, takové nekryté místo si kočka nevybere a nebyly tady pozůstatky žádných úlovků nebo výkaly. prostě tam ta koťata někdo vhodil ... Teď budou potřebovat odčervení, vakcinaci, spoustu dobrého papání a později kastraci. Jsou to Medvídek, Lasička, Veverka a Myšička, (Zajíček nepřežil). 30.1.2020 - Lasička je krásná kočička, zvyklá i na psa, ale k člověku je velmi opatrná, může do nového domova, kde bude mít kočičího parťáka nebo může odejít společně s některým ze sourozenců. 11.6.2020 - Lasička je plachá, odmítá kontakt s člověkem, domoc jí hledat nebudeme.

Další fotky zde.

Lasička je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Mirka a Pavel Žižkovi a nejlepší kocourek Adámek a nejlepší kočička Zlata. Děkujeme!

Lasička je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v našem depozitu jí hradí rodina Ludvíkova & kocouři Max, Chip a Muf 02, Bezinka, Márty, Poly 02 a Sejdy. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář