Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veverka

4. 5. 2021

v1a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

18.9.2019 - Dnes nám oznamovatelka nahlásila, že našla ve vinohradu v Mutěnicích ve skruži zapuštěné do země pět koťat! Skruž je asi metr nad úrovní terénu, koťata tam v žádném případě nemohla spadnout sama, rovněž je tady nemohla kočka porodit, takové nekryté místo si kočka nevybere a nebyly tady pozůstatky žádných úlovků nebo výkaly. Prostě tam ta koťata někdo vhodil ... Teď budou potřebovat odčervení, vakcinaci, spoustu dobrého papání a později kastraci. Jsou to Medvídek, Lasička, Veverka a Myšička, (Zajíček nepřežil). 30.1.2020 - Veverka je krásná kočička, zvyklá i na psa a v novém domově musí mít kočičího parťáka. Veverka je bázlivější a bude potřebovat porozumění a trpělivost. 4.5.2021 - Po zrušení depozita v Hruškách byla spolu s ostatními přemístěna do Mikulčic, Veverka je plachá a není vhodná k umístění.

Další fotky zde.

Veverka je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradí Libuše Žáková s kočičkami Ájou, Bodinkou, Klárinkou, kocourkem Lálou a borderkou Berettkou. Děkujeme!

Veverka je adoptována na dálku - krmivo jí hradí Petra Konečná a kocourci Čertík, Matýsek a Bellamy a pes Bárt. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář