Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zubík

12. 1. 2022

z2.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2016
Umístění:
dočasná péče Kostice, okres Břeclav

27.10.2019 - Tento kocour se přitoulal na zahradu domu v Mor.N.Vsi. Majitelka domu obešla okolí, ale majitele se jí nepodařilo najít a tak byl začátkem října odchycen ke kastraci, ale ukázalo se, že je mazlivý a tak skončil v dočasné péči a hledáme mu domov. 4.11.2019 - Je to úžasný mazel, klidný a hodný kocourek. S kočkami nemá problém, ale může být i jedináček. 16.11.2019 - Zubík našel domov na XIII. umísťovací výstavě v Brně, odjel do Brna, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem. 7.12.2019 - Majitelka Zubíka ho dnes přivezla zpět k nám. Odůvodnění bylo, že ji škrábl ...  ZUBÍK HLEDÁ DOMOV, pouze v domku se zahradou!
31.3.2020 - Zubík dnes odjel do nového domova, do Břeclavi, do domu se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem. 12.1.2022 - Bohužel, Zubík se opět vrátil zpátky. V jeho domově se změnily podmínky, za kterých sem byl umístěn. Je to kocour krásný, mazlivý, ale má obrovskou smůlu na lidi a tak jsme ho převezli do Lanžhota, k paní, která nám v případě potřeby poskytuje dočasnou péči a Zubík tady může zůstat, v domě se zahradou. Nechceme, aby se mu to ještě někdy stalo.

Další fotky zde.

Zubík byl adoptován na dálku - krmivo mu do 31.3.2020 hradila Andrea Foretová. Děkujeme!

Zubík je adoptován na dálku - krmivo mu hradí Jana Kubiasová, kocour Eddie a pejsek Míťa. Děkujeme!

Zubíkovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář