Jdi na obsah Jdi na menu
 


O tom, jak je třeba být ostražitý v každé situaci!

2. 5. 2013

Od paní, co pravidelně v lese mezi Rohatcem a Ratiškovicemi nachází odhozené koťata, naposledy Falka, Huga a Babetku (viz foto).

... ješte Vám musím napsat, co jsem udělala....
Jela jsem na skútru do Rohatce a vždycky když tudy jedu jsem úplně vystresovaná, že tam zase najdu koťata. Přemýšlela jsem, jak asi vypadá takový člověk, co to udělá. Říkala jsem si, je to určitě stará zašklebená baba, jede na kole, má koženou tašku jak se v ní nosily samice králíka k samcovi, zastaví a koťata vyhodí a honem odjede.
A jak tak jedu tak potkám přesně takovou babu. Říkala jsem si, ta se mně nezdá, zrovna ju zkontroluju. Otočila jsem motorku a vidím v dálce, že baba zastavila, bere kolo a tašku a jde do lesa. Tak to je jasné, říkala jsem si. Přejela jsem, baba stála a dívala se z lesíku na silnici. Zastavila jsem, vytáhla jsem foťák, sdělala helmu a hupsla za babou do lesa a zrovna cvakla foťákem pro jistotu. No a baba na mě šokovaná čumí, proč ji fotím, když ona šla jenom na záchod...... Tak ta si určitě myslí, že mezi Rohatcem a Ratiškovicemi řádí nějaká úchylná ženská a fotí staré baby na malé.
Tož tak jsem dopadla smiley, ale aspoň tam nebyla koťata.


bhf.jpg
Babetka a Hugo, Falko

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

To je fejeton do novin!

(Eva, 21. 4. 2014 17:36)

Nasmála jsem se, až mi slzy tekly...co to takhle nabídnout, třeba lehce upravené o úvod do děje vzhledem k Vašemu útulku, jako příspěvek do časopisu? To by se lidi zasmáli a myslím, že byste vešli ve známost ještě větší:-))))Myslím tím časopis Naše kočky rubrika Z dopisů...apod. Rozhodně ne místní noviny:-) Možná by jste i získaly nějakou částku? Ale to netuším, zda se dnes příspěvky honorují...

překvapení na obou stranách...

(Jorga, 3. 5. 2013 14:36)

...no tak to jsem se zasmála, úplně jsem si tu situaci představila...:D:D ale paní chápu, že tohle byla ta lepší varianta:):)