Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aron

25. 11. 2007

ObrazekArona nám spolu s jeho sourozenci (Akimem, Amirem a Violkou) přivezla 2.5.2007 paní, jejíž pes tři dny předtím roztrhal sousedovu kočku - jejich maminku. Koťata byla na pokraji smrti, protože od maminčiny smrti nic nejedla, ale přežila. (Více o tom, jak u nás vyrůstala, si můžete přečíst zde.) 25.11.2007 byl umístěn do Němčic k pěti dalším kočkám. Jeho noví majitelé nám napsali:

26.11.2007:
Včera jsme si od pí. Tomalové odvezli kocourka Arona.
Cesta proběhla v klidu, Aron nám dal občas hlasitě najevo, že není zrovna spokojený, ale v podstatě byl klidný a větší část cesty prospal.
U nás doma se hned hrnul z přepravky ven a když viděl naše kočky, hned se chtěl kamarádit. Bohužel naše dvě půlroční slečny jeho nadšení nesdílely a začaly vrčet a naznačovat, čí je území. To Arona trochu vyplašilo a dlouho se schovával pod stolem.
Ráno už byla situace lepší, Aron se rozkoukává po bytě, suveréně se prochází po kuchyňské lince, ale do ložnice, kde jsou naše slečny se zatím neodváží.
Jsem si jsitá, že bude stačit pár dní a zvyknou si i naše holky a žárlivost je přejde :-)))
Další zprávy pošlu během týdne i s fotkama.

3.12.2007:
Dobrý den,
posílám fotky Arona po týdnu u nás. Podle nich to sice vypadá, že pořád spí, ale opak je pravdou. On se totiž jinak než spící vyfotit nedá :-)
Taky rychlou a živou kočku jsem ještě neviděla! Pořád někde leze, spouzí, všechno ho zajímá....
Už se mu podařilo rozbít karafu na víno, strhnout celou záclonu a to nemluvím o tom, že když už se nudí, tak si vleze do výběhu za králíkem a obalí se hoblinama :-)))
S našimi koťaty se hned druhý den skamarádil a učí je teď věci, který by je dřív ani nenapadli. Jednou jim ukázal, jak snadno jde vytáhnout připínáček z nástěnky a od té doby je hledáme po celém bytě. Horší je, že Aron ty připínáčky nosil do záchodů a zahrabával, takže nástěnka musela pryč!
Takže se s ním rozhodně nenudíme, jsem zvědavá, jak letos přežije vánoční stromek :-))))

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář