Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barča

11. 10. 2010

ObrazekBarču, Lucinku a Žofku jsme přijaly z Radějova od pána, od kterého jsme v listopadu 2006 přijaly 11 koťat. O jedné kočce nám tehdy neřekl, a tak se mu tam začaly množit dál. Chatu teď prodával a noví majitelé se o ně starat nechtěli. Další kočku dovezli do ZOO, kde ji však nedrželi první tři týdny zavřenou, takže se jim ztratila, a zbývajícího kocoura nechali utratit. Barča je hodná a přítulná, u nás je ale velmi nespokojená, protože jí tam vadí ostatní kočky. Byla by ráda rozmazlovaným jedináčkem. 11.10.2010 byla jako jedináček umístěna do Popic do domku se zahrádkou. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

13.10.2010:
Barča si pomalu zvyká. Seznamuje se opatrně s novým prostředím. Z přepravky vylezla hned v pondělí. Něco snděla. Podáme Vám brzy další zprávu. Mějte se hezky.

14.10.2010:
Dobrý den paní Tomalová,
dostala jsem na starosti kočičku Barču, na to že je u nás 3 dny, tak si poměrně rychle začala zvykat. První den, byla vyplašená, tak jsem za ní chodila a jen jsem na ni mluvila, aby si na mne zvykla. Postupně jsem se jí snažila dotknout a dnes ráno se už se mnou pěkně mazlila a začala i vrnět. Doufám si říct, že u nás bude spokojená.
Co se stravy týče, první den nežrala,ale včera si poprvé vzala trochu granulí a konzervu měla v sobě skoro hned, jsem moc ráda že ji chutná.

15.10.2010:
Dobrý den,
Barča je se mnou v Popicích, starám se o ni sama, když je tu dost lidí, kteří by se o ni mohly postarat, tak jsem se jí ujala sama. Chodím za ní několikrát za den - mám ji zavřenou v jednom velkém pokoji, kde má záchodek, misky se žrádlem i pelíšek. První týden za ní budu chodit, mluvit na ni a pokoušet se aby si na ě více zvykla, příští týden bych ji chtěla zkusit pustit po baráku, aby tu volně chodila a zvykla si i na ostatní a až tak po 4. - 5. týden bych ji vypustila na zahradu, aby se mohla proběhnout i venku.
Velmi jsem si ji oblíbila, sama mám doma kočičku, ale ta není tak mazlivá jako Barča.:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář