Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fíbí

12. 10. 2008

ObrazekTříbarevná Fíbí byla nalezena na sídlišti se 3 koťaty. Na rozdíl od koťat, která zůstávají plašší a nedaří se nám je ochočit, je Fíbí velmi hodná a mazlivá. Na kůži má hmatatelná zranění od psa, na pohled neznatelná. 12.10.2008 byla na 23. umísťovací výstavě PSOZ umístěna do Prahy.

 

Její noví majitelé nám napsali:

12.10.2008:
Dobrý den,
podle domluvy podáváme první z pravidelných hlašení o psychickém a fyzickém rozpoložení naší číči. Tedy - cestu vydržela v pohodě, po příjezdu domů se s jistotou začala pohybovat po předsíni a koupelně. Aby měla nějaké podněty, nechali jsme ji už i vstoupit do obýváku (abysme neposílali fotky jen z koupelny), nicméně po krátkém zmapování terénu si vlezla za gauč a tam usnula.

31.10.2008:
Dobrý den,
po delší odmlce opět podávám hlášení...myslím, že kočka už je zabydlená. Spí kde chce, když je u nás návštěva, asi po 2 minutách ji má na klíně (návštěva kočku), často honí po bytě svoji myš z provázku a ponožku s rolničkou. Abych ji zase nechválil až moc, musim přiznat, že před několika dny šla poprvé na záchod kam neměla. Nevím moc čím to bylo, záchod měla uklizený, vodu měla v misce, jídlo předtim snědla a k záchodu měla volný přístup. Ale myslím, že to spíš byl úlet. Tvářil sem se na ni potom nějakou dobu zle a teď už je doufám zase vše v pohodě. Pro ilustraci posílám fotku v bojové pozici.

23.2.2009:
Dobrý večer,
po dlouhé době píšu aspoň pár řádek o Fíbí.
Má se u nás dobře, všichni si ji zamilovali a hezky se o ni starají. V příloze zasílám pár foto. Je moc hodná (i když někdy ji popadne amok a dělá čertoviny) a strašně zvědavá, takže leze všude kam může.

Fotografie z Fíbína nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fíbí doma

(Iva, 16. 10. 2008 18:38)

Dobrý večer, tak Fíbí už se zabydlela a šmejdí všude kde může. Sem tam ještě zaleze za gauč, ale to už jenom zřídka.Včera byla strašně unešená prádlem v pračce:)Tak doufám že se jí u nás líbí. Určite zase dáme zprávu jak se má a přidáme nějake fotkz.