Jdi na obsah Jdi na menu
 


Garfield03

25. 4. 2010

ObrazekBílozrzavého Garfielda nám přivezla paní z Valašského Meziříčí, kde se potuloval opuštěný po sídlišti. Měl herpes virus v oku, takže byla nutná operace, při níž bylo oko odebráno. 25.4.2010 byl umístěn jako jedináček do Brna do bytu, přes léto bude jezdit na chatu.

Děkujeme Denise Štefanákové, která Garfielda během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Od 12/2014 fotky z nového domova zde.

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

27.4.2010:
Dobré ráno, Garfield spal celou noc s námi na polštáři přitulený k ruce. Neplakal, ale ještě moc nejí.

1.5.2010:
Garfield je ve svém živlu, hraje si i s dětským piškotem, sedí na stole a spí v posteli. Miluje chodit po vaně a chytat proud vody tlapkou. Je to ohromný mazel. Dokonce i manžel se do něj zamiloval, uhýbá mu v posteli a příští víkend zasíťuje balkon! Zatím se Garfield dívá z okna.:)

9.5.2010:
Dobrý den,
ještě jeden dodatečný dík za kocoura. Myslím, že se u nás má moc hezky a že si celkem zvykl. Děti ho příliš nezlobí, moc hezky si spolu hrávají. Pelíšků má nespočet, včetně naší postele.

9.5.2010:
Chci Vám jen říct, jak jsem ráda, že jste se starala o Garfielda a že jste nám ho přenechala. Je spokojený a my taky.

9.7.2012:
Garfield se má moc dobře, má od minulého týdne kamarádku, protože jsme našli na ulici vyhozené koťátko, tak ho máme doma a Garfield je na něj moc hodný, hrají si spolu a když jsme kotě vykoupali, tak ho celé olízal. Kotě sice někdy kaká mimo záchod, ale snad se to brzy naučí.


24.12.2013
Přejeme vám  do nového roku hodně zdraví, hodně sil a dárců při pomáhání nemocným, týraným a opuštěným kočičkám.
Ty dvě naše - Toska a Gargfield jsou miláčci, jsme vám moc vděční za to, že jste je zachránili. Toska je dáma - kam  lehne - tam zdobí - viz přiložené foto. Garfield je rozmazlovaný, milovaný, papá jen kvalitní stravu a kočičí dobroty, ale stále je v něm kus bezdomovce. Jakmile najde nějaké potraviny, dobývá se k nim, i když jsou to jen obyčejné rohlíky, tak roztrhá pytlík a  ožužlá je.
Takže všechno nejlepší
!
Poznámka: Tosku si od nás vzala maminka paní, která má Garfielda.

26.12.2014
Dobrý den,
posílám pár fotek od Garfielda, kterého jsme adoptovali v dubnu 2010. Má se víc než dobře. Od června 2012 spolupracuje s kočičkou Stelou, kterou někdo odhodil do naší léčebny v Brně..
Garfield (dnes Ríša) stále spává v posteli, má asi deset různých pelechů a před měsícem jsme mu v novém bytě zřídili vlastní garsonku, která vznikla z půdičky nad balkonem. Tam Ríša pobývá, když si chce v klidu popřemýšlet, nebo nemá zrovinka tu pravou náladu na mé dva synky. Ale většinou asistuje u všech domácích činností, zejména vaření a porcování masa je jeho oblíbenou zábavou. Topíme normálně, přesto je nejlepší poležení v sušičce, kde je ještě teplé a čerstvě vysušené prádlo. Rád se zavěsí i na záclonu, ale to je samozřejmě tolerováno. Vždyť nám dává tolik lásky!

Hodně štěstí v roce 2015 a děkujeme za kocourka!  Převelice!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádherní!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 26. 12. 2014 18:40)

Moc to kočičkám sluší a tak ze srdce přejeme,aby taková pohoda a láska u vás zůstala přemnoho dlouhých let!Hodně štěstí a zdraví!!!!

Garfield

(Kočky SOS, Petra, 30. 12. 2010 15:21)

Dobrý den, Deniso. Garfield se má moc dobře!:-) Bydlí v bytě, v létě s ním ale chodí majitelé o patru výš na terasu, kde vylehává na sluníčku. Bydlí v rodině s malými dětmi (jedno je postižené), je velký miláček celé rodiny. Prodělal už i veterinární zákrok, kdy mu veterinář vyndal zuby, protože mu zevnitř hnily a moc ho to bolelo (to venkovní kočky mívají). Moc se mu ulevilo, lépe žere a je teď i mnohem veselejší. Děti mu říkají Ríša, protože je ryšavý (a taky proto, že "GarfieldL zatím neumějí vyslovit:-) Díky Garfieldovým majitelům jsme umístily i Santanu, který šel k mamince Garfieldovy majitelky. Obě rodiny si potrpí na velké starší klidné kocoury.:-) I Santana (nyní Saša) je v rodině velmi spokojený a zbožňovaný. Paní Tomalová je s oběma majitelkami v telefonickém kontaktu.

Nove spravy

(Denisa, 30. 12. 2010 9:32)

Dobry den, len by ma zaujimalo ci nie su nejake nove spravy o Garfieldovi, ako sa mu darilo poslednych 7 mesiacov:-) Dakujem

Super

(Denisa, 26. 4. 2010 17:46)

Som rada, ze si Garfielda niekto vzal. Dufam, ze novy domov bude jemu robit radost tak ako on novym majitelom