Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gituška a Samy (nyní Polyvinylchlorid a Paní Garfieldová)

23. 11. 2007

gituska.jpg samy01.jpg

Mourečku Gitušku jsme si spolu s jejími sestřičkami Gejšou, Gájou a Gabčou dovezly ze zahájení Výstavy Koček SOS v Brně. Jeden z návštěvníků výstavy je nalezl opuštěné u své chaty. Kulaťoučká zrzečka Samy se narodila jedné ze dvou koček, které se přitoulaly na zahradu rodinného domku. Paní je odnesla je k veterináři na kastraci, ten však zjistil, že kočky jsou nakryté - obě porodily po 8 koťatech. 23.11.2007 byly společně umístěny do Brna. Jejich noví majitelé nám napsali:

23.11.2007:
Samy a Gita si rychle zvykají. Už si hrají a na záchod se naučily hned. Jak budou fotky, pošlu.

28.11.2007:
Samy a Gita zdraví do Hodonína. V novém domově jsme se už pěkně zabydlely, je to tady prima. Všude spousta věcí, se kterými si můžeme hrát. Vůbec nejradši máme natahovací motorku nejmenšího člena domácnosti, tu honíme po celém bytě.
Samy: Panička prosazuje jméno Samy jako Samantha, ale všichni na mě volají Garfielde nebo Garfieldová, čím to asi bude? Průjem už nemám, ale tabletky stále beru stejně jako jsem i nadále na dietě - ale tak ráda bych si už dala něco jiného, snad se brzy dočkám. Nejraději spím pod stolem, tam je to ze všeho nejlepší.
Gita: Páníček prosazuje jméno Kočička, ale panička se s tím nějak nehodlá smířit, tak se uvidí asi časem. Narozdíl od Garfieldové baštím všechno a moc mi chutná, vůbec jí tu dietu nezávidím, spíš se jí posmívám. Jsem o malinko větší mazel, takže se páníčkům vrhám na noc do postýlky a zahřívám jim nožičky, nestěžují si. Nejmenší člen domácnosti tu má spoustu hraček, takže když mě ty moje přestanou bavit, hraju si s těmi jeho.
Posíláme Vám naše fotečky, abyste věděli, že se máme fajn a je nám tu dobře.
Vaše koťata:-)

9.12.2007:
Hlásí se Samy a Gita z Brna. Na počátek musíme nahlásit, že jsme dostaly definitivně nová jména, jsme Paní Garfieldová (Samy) a Polyvinylchlorid (Gita). Páníčci totiž při vymýšlení jmen blbnuli, až nám to skutečně takhle zůstalo a zvykly jsme si na to...no co aspoň jsme originály.
Polyvinylchlorid: I nadále spinkám nejraději na posteli pěkně v měkkém. Pořád lezu páníčkům pod ruku, protože mám strašně ráda, když mě hladí, a vydržím to vždy déle než oni. Nejvíc řádím brzy ráno, občas lezu na záclony, a nesmí se nechávat nic na stole, protože všechno objevím a co objevím, to považuji za své.
Paní Garfieldová: Bohužel se mi vrátil průjem a panička je z toho značně vyděšená, dokonce jsem dvakrát zvracela. Ale hraju si vesele dál, teplotu taky nemám a dělám, že jsem úplně zdravá. Prý půjdu zítra k panu doktorovi, snad to nebude tak vážné, jak vážně se panička tváří.
Mějte se krásně a užívejte předvánoční atmosféry, Paní Garfieldová, Polyvinylchlorid a jejich páníčci

8.7.2008:
Zdraví Poly a Garfi z Brna:-)
Tak se zase po nějaké době ozýváme, abyste o nás neměli strach. Protože jsou v rodině děti, tak nás místo Polyvinylchloridko a Paní Garfieldová všichni zjednodušeně oslovují Poly a Garfi. Pěkně rosteme. hlavně Garfi je moc pěkně stavěná (i když páníček tvrdí, že tlustá). Nakonec jsou páníčci moc rádi, že si nás vzali hned dvě, protože Poly je oblíbenec páníčka a Garfi zase paničky. Začínáme být odvážnější než dříve. Jakmile se otevřou dveře z bytu, snažíme se vyklouznout a prozkoumat chodbu domu, ale vždycky jsme zastaveny a vráceny do bytu...snad se nám to jednou povede. Taky jsme skoro dostaly dalšího člena rodiny. Panička zatoužila po dalším koťátku, ale nakonec sama uznala, že v malém bytě to není moc dobrý nápad...třeba časem:-)
Každopádně v srpnu se chystáme s páníčkama na výlet. Jezdívají často na víkendy na karavan k vodě, tak nás prý vezmou sebou. jsme na to docela zvědavé, určitě to bude prima poznávání.
Přikládáme fotečky a doufáme, že se máte fajn stejně jako my. Garfi a Poly s rodinou

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář