Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jáchym

1. 3. 2008

ObrazekRoztomilý moureček Jáchym byl v lednu 2008 nalezen na sídlišti v Hluku na stejném místě jako kdysi Derek, Denis a Sezamka. Je to velký pohodář a obrovský mazel. 1.3.2008 byl umístěn do Ivanovic na Hané do bytu. Jeho noví majitelé nám napsali:

5.3.2008:
Dobrý den,
v sobotu, když jsme si odváželi Jáchyma, jsme se domluvili, že vám pošleme nějaké fotky. Pár fotek jsme již nafotili a tak vám je posíláme.
Jáchym byl po celou dobu cesty nervózní a pořád škrábal na přepravku. Cesta ale rychle utekla a za chvilku jsme byli doma. Přepravku jsme mu otevřeli u záchodku. Po chvilce zkoumání zalezl pod noční stolek a nechtěl vylézt. Až pomocí hraček se nám ho podařilo odtud dostat a hned jsme si s ním začali hrát. Celou dobu vrkal a byl rád. Má rád mazlení a je strašně zvědavý. Na záchod chodí pěkně a nemá s tím problémy. První noc nás nenechal moc vyspat a pořád skákal k nám do postele. Ovšem od neděle spává ve svém pelíšku pod nočním stolkem, kde má své zákoutí.
Koupili jsme také pěkné škrabadlo, na které bohužel ještě pořádně nevylezl. Nějak se tomu vyhýbá, snad se na to naučí.
Je to strašně krásný kocourek, který se moc rád mazlí a spinká.
Jsme moc rádi, že jsme si ho vzali.

Fotografie z Jáchymova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Škrabadlo

(Hana Blahová, 11. 3. 2008 17:25)

Dobrý den,

Zkuste postavit škrabadlo přímo na zem /pokud ho tam už nemáte/, zřejmě se mu nezdá stabilní, i když kočky jsou pěkně vychytralé. Naše Šoša a Kryštůfek mají jako škrabadlo kmen stromu od země až po strop a stejně nejlepší pro drápky jsou podle nich koženkové dveře a tapeta vedle záchodu.

Mějte se hezky.

Poděkování

(Hana Blahová, 2. 3. 2008 11:28)

pro nové majitele Jáchyma: moc děkuji, že jste si ho vzali.