Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jája

29. 7. 2006

ObrazekJája byla v červnu 2006 společně se svým bráškou Pájou nalezena v krabici u popelnice v nemocnici. Kočička Jája měla 10 dkg a kocourek Pája 20 dkg. Jája byla 29.7.2006 umístěna do Prahy. Její bráška Pája byl umístěn 5 měsíců po ní.

Jájina nová majitelka nám napsala:

29.7.2006:
Jájinka je roztomilá, vzala si ode mě z ruky papání. Nechala jsem ji samotnou a schovala se za pračku. Snad brzy sama vyleze.

29.7.2006 večer:
Jájinka už spí se mnou v posteli.

15.8.2006:
Zdravím v Hodoníně!
Jájinka se má moc dobře. Je to modelka, ráda se fotí (už máme 160 fotek) a roste jako z vody. Za pamlsek si sedá a pomalu se učí slyšet i na jméno. Zdravíme všechny kočičky a přejeme jim teplé a klidné domovy, kde se o ně budou dobře starat.

6.1.2007:
Dobrý večer,
posílám Vám fotku Jájinky, má se moc dobře a u maminky si vždy hraje se sestřiným pejskem Abinkou.
Zdravíme Vás.

Naše odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za fotky, jsou moc pěkné. Všimla jsem si, že Jájinka má chlupatější ocásek? Nebo to jen tak vypadá? A s Abinkou se zkamarádila hned, nebo na ni prskala? Pěkný zbytek víkendu, bráška Pája už taky bydlí, sice si počkal déle, ale má se dobře.

7.1.2007:
Dobrý den, Lucko!
Jájinka byla s Abinkou kamarádka hned, hrály si spolu a dováděly. S maminčiným pejskem, který je větší a už jí je 13 let, však moc nekamarádí, na ní ze začátku prskala hodně, teď už se jen ignorují, nebojují spolu, ale také si společně nehrají.
Posílám ještě nějaké fotečky. Ocásek má chlupatější, je celá taková kulaťoučká, veterinářka mi řekla, že vypadá na křížence s britskou kočičkou, má hustou srst i kulatou hlavičku. Jsem ráda, že Pája se má také dobře.

12.7.2007:
Dobrý den,
zdravím Vás z Prahy a posílám fotku Jájinky, která se má moc dobře. Byla jsem na dovolené a Jáju nechala u maminky, kam se mnou jezdí na víkendy. Zůstáváme buď u maminky a nebo u sestry, kde je zvyklá, takže nikdy nemá trauma z přesunu na neznámé místo, když nemůže být se mnou. Pravidelně sledujeme Vaše internetové stránky a v budoucnu si u Vás určitě vybereme ještě jednu kočičku. Mějte se moc pěkně.

14.8.2007:
Zdravíme v Hodoníně.... a posíláme další fotečky Jáji. Má se moc dobře.

9.2.2008:
Dobrý den,
všechny vás zdravíme a posíláme nové fotky Jájinky. Máme se dobře, všem číčám a kočičákům přejeme, aby se brzy nastěhovali do vlastních domovů.

29.9.2009:
Dobrý den, Lucko,
posílám zářijové fotečky Jáji. Má se moc dobře.
Zdravíme vás všechny.

20.5.2011:
Dobrý den, všichni v Hodoníně,
koukala jsem opět na vaše stránky a zjistila jsem, že musíme poslat Jájiny aktuální fotečky. Momentálně je Jájinka u maminky na prázdninách a její nejoblíbenější místečko na spaní přes den je v papírové krabici. :-) Na stránkách jsem nenašla aktuální info o bratříčkovi Pájovi, ani o dalších kočičkách, které si pamatuji, že u vás byly, když jsem si vyzvedávala před pěti lety Jáju. Šarlotka, Verunka, Babetka.... Ale doufám, že se také mají dobře... Moc vás zdravíme.

25.10.2012:
Zdravíme všechny v Hodoníně!
Po dlouhé době jsem se opět podívala na vaše stránky a ujistila, že za letošní rok jsme ještě neposlali žádnou fotku Jájinky do jejího fotoalba. Brzy to napravím. Strašně rychle to letí, Jájince je už 6 let a má se stále moc dobře. Bydlí u maminky s dvěma pejsky a nic jí neschází. Kvůli zdravotním komplikacím nebyla jiná možnost. Dát pryč bych jí nemohla a když mi maminka vyšla vstříc, že u ní Jájinka může bydlet, byl to pro mne dar z nebes. Na vaše kočičky myslíme a přispíváme každý měsíc alespoň trochu. Je mi líto, že ve složce "Vzpomínáme" přibívají další kočičáci. :-(
Všem kočičkám u vás přejeme jen to nejlepší. Mějte se moc hezky. Fotky Jáji pošlu.

4.8.2013
Dobrý den, 
zdravíme vás a posílám fotky Jájinky. Má se stále moc dobře. Doufáme, že ostatní kočičky v nových domovech také. 
Mějte se.
Lada a Jája

screenshot_20231212-221816.png25.3.2024
Dobry den,
nevim, zdali se jeste budete pamatovat, kdyz jsem si u Vas vybrala Jajinku a odvazela si ji do Prahy ... bylo to 29.7. v roce 2006.
Uz treti mesic si rikam, ze Vam musim napsat a poslat fotku Jaji, protoze se ma zatim cile k svetu, i kdyz vek je na ni uz pomalu znat. Posilam fotku a kratke video.
Lada J.

Fotografie z Jájina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.
Od 4.8.2013 pak
zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak to je paráda!

(Daniela, 5. 8. 2013 21:08)

Tak to je špicová zpráva a hlavně překrásná kočena,která měla opravdu štěstí!Z takového mrněte ,vypiplat tak nádhernou a evidentně spokojenou a šťastnou kočenu,to chce obdiv a velký dík zachráncům(od popelnice)i těm kdo se o Jájinku starají opravdu vzorně.Nezbývá než si přát,aby se měl i ten její bráška Pájínek stejně tak krásně jako Jájinka!
Pozdrav všem hodným lidem a kočkomilům posílá Daniela a její kočkoparta z Milotic

Jája

(Iva Tomančáková, 5. 8. 2013 15:00)

Už v roce 2006 umístněná kočka, no úžasné... Vypadá moc krásně a spokojeně :-)

muNiETuSupMFxQgfxw

(fcerkl@lksknv.com, 7. 11. 2009 13:27)

OoKG0x <a href="http://khbifhwkxzhm.com/">khbifhwkxzhm</a>, [url=http://jgrorpffkeku.com/]jgrorpffkeku[/url], [link=http://wtrrstvtmkmh.com/]wtrrstvtmkmh[/link], http://xvedqupbdlxh.com/

Odpověď

(Lada, 20. 8. 2007 14:07)

Určitě Jájince pořídíme ještě jednu kočičku, možná i kocourka a společně pak budou řádit... :-)

Jája

(Karin, 16. 8. 2007 13:02)

Na Jájince je vidět, jakou má dobrou péči - je to krásná kočička. Určitě bude ráda, když jí někdy v budoucnu v Hodoníně vyberete kočičího kamaráda.

Děkuji,

(Markéta, 17. 7. 2007 14:02)

za odpověď,myslela jsem si,že to bude nějaký Španěl:-) Vím,jak tito pejsci vypadají, tady mě zmátl ten štěněcí věk.Je moc roztomilá! Já měla kdysi kokršpaněla a od té doby mám pro tyhle typy slabost.Tak posílám pozdrav Jájince i Abince:-)

Odpověď

(Lada, 17. 7. 2007 12:58)

Je to Kavalír King Charles Spaniel, na fotce jí byly necelé 3 měsíce. Vážit by měla do 8kg, takže moc veliká nebude.

Jája

(Markéta, 17. 7. 2007 9:53)

Je to nádherná kočka! Chtěla bych se ještě zeptat, ten černobílý pejsek, co je s Jájou na fotkách, co je to za rasu? A zda je to štěňátko, nebo dospělý pes? Děkuji za odpověď.