Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jesy

23. 4. 2009

ObrazekČernobílou kočičku Jesy nám nahlásili lidé, kteří ji našli v Rybářích (část Hodonína), kde opuštěná pobíhala. Jesy je velmi milá, hravá a zvědavá, vůči ostatním kočkám bezproblémová. 7.12.2009 byla na umísťovací výstavě Vánoce v útulku umístěna, po třech měsících však byla vrácena. 23.4.2009 byla umístěna ke kocourkovi a třem pejskům do domku se zahrádkou do Hlásné Třebáně. Její noví majitelé nám napsali:

27.5.2009:
Dobrý den,
zase se po delší odmlce ozývám. Jesy už úplně u nás zdomácněla, kocourek je také vykastrovaný a jsou úžasní kamarádi, všude chodí spolu, žerou ze společné misky, prostě jsou bezva. Jsem ráda, že ji máme a že kocourek není sám. Se psy se také chodí mazlit.

11.11.2009:
Dobrý den,
posílám fotky Jesy, kterou jsme si od Vás odebrali. Je úžasná, strašně mazlivá a s ostatními zvířáty se bezvadně snese.
Zároveň jsme se s manželem dohodli, že budeme Váš spolek měsíčně podporovat.
Přejeme Vám ve vaší záslužné činnosti hodně úspěchů a co nejméně problémů.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.........

(Michala, 3. 4. 2009 20:07)

To mě moc mrzí, že byla vrácena.Problém se určitě dal vyřešit, kdyby se tomu majitelé věnovali.Snad si brzy najde nový domov a doufám, že ten bude již konečný:o))

neco malo

(Libor, 2. 4. 2009 15:52)

Kazda kocka si obcas odskoci kam nema :-), kdyz nam umrel 18,5 roku stary Britsky kocourek, poridili jsme si jineho maleho britskeho (dokonce se spolecnyma predkama) a on obcas si proste rekne proc se trmacet az ke kocicimu zachodu, kdyz muzu jit tady do kouta :-), no... a taky se to da prekousnout, ale chce to cas a trpelivost. A lasku ke zvireti, to proste neni vaza nebo talir, ale ziva bytost

Jesy

(Kočky SOS, Petra, 2. 4. 2009 9:31)

Jesy byla vrácena kvůli tomu, že nepoužívá kočičí záchůdek. Příčinu ale majitelé řešit nechtěli, bohužel, jsme si jisté, že se problém dal vyřešit. V Hodoníně i nyní v Chýni záchůdek používá normálně.

je mi to lito

(Libor, 2. 4. 2009 8:53)

ale nerozumim tomu, nedovedu si predstavit ze si necham zvire 3 mesice a pak si reknu uz ho nechci. Sami mame 6 kocek, same zachranene nalezene, a mame je vsehcny radi i kdyz je s nema nekdy potiz. Ale nedal bych pryc ani jednu