Jdi na obsah Jdi na menu
 


Liby

17. 6. 2007

ObrazekLiby a její tři sourozence Aidu, Barta a Elzu zanechal jejich majitel v dubnu 2007 v krabici v lese. Měli velké štěstí - našla je paní, která je hned odvezla k nám. Podrobnosti o tom, jak u nás vyrůstali, si můžete přečíst zde. Liby byla 17.6.2007 umístěna do Zlína k jednoroční kočičce Míně namísto Berušky, která se bohužel ztratila.

Její noví majitelé nám napsali:

18.6.2007:
Dobrý večer,
posíláme pár fotek Liby. Liby už jí normálně, konzerva Carny zabrala, také si dá piškot máčený v kočičím mléce. Zato granule zatím žádné... Čůrá a kaká nbormálně. Soužití s Mínou je lepší, sice na ní Mína sem tam prská, ale když mají náladu tak se honí, tedy převážně Mína Liby i když výjmečně se nechá i Mína prohnat... Liby je mazel, když něco děláme u stolu tak se pořád vnucuje...

20.6.2007:
Dobrý den,
posílám důkaz, že ty dvě naše kočky spolu vycházejí čím dál lépe. Je zábavné je pozorovat, když se spolu perou. Sice je Liby pořád na zádech, ale baví je to obě.

27.6.2007:
Kočky si spolu užívají pohodové bydlení. Prohánějí se a perou, ale i očišťují navzájem. Liby už žere všechno, žere moc, pořád loudí, musíme jí hlídat, ať nemáme brzo místo Liby kuličku. Když jedí s Mínou spolu, tak Liby dokonce Mínu i vystrnadí od misky a vrhne se nejprve na její a až pak na svoje žrádlo, takže v tomto směru je musíme při jídle hlídat, protože Mína si to nechá líbit a pak spláče nad výdělkem...
Večer si naše kočky spolu hrají anebo spí... Liby často s náma v posteli, někdy i Mína. Liby je dost přítulná, hlavně večer dojde a chce se nechat drbat.
Krmení pod balkonem (teď jen granule) přestává mizet, asi jim granule nejedou, zkusíme dát konzervu a uvidíme...

17.8.2007:
Libuška už pořádně vyrostla a už si na všechno/ny troufá, hlavně na Mínu. Když chce Liby spát na škrabadle, kde je Mína, tak si dokáže poradit. Jinak je musíme krmit zvlášť, Mína by se nenajedla, protože Liby chce všechno i to, co není k jídlu. Je mazlivá, ráda spí ve vsé krabičce, kterou má na stole. A má se u nás snad dobře. V příloze pár fotek Liby.

6.9.2007:
Holky se mají dobře, dnes jim dorazilo obří škrabadlo (vánoční dárek), už ho prozkoumaly a perou se o horní místo. Libuška si poslední dobou oblíbila Váš pelíšek (viz. foto), když chce mít klid, tak si tam zaleze.

18.8.2008:
Zdravím do Hodonína!
Po dlouhé době Vás chci informovat, jak se daří naší Libušce a napsat několik řádků... Libuška se má samozdřejmě moc dobře, pořád zlobí a vymýšlí vylomeniny. Po prvním mrouskání (dle doporučení veterináře) jsme ji vykastrovali a řádně naočkovali. V příloze zasílám aspoň jedno foto.

11.11.2008:
Posílám Vám pár fotek Libušky, má se pořád dobře, už vyrostla a tak už moc nezlobí.:)

23.2.2009:
Libuška je pěkně zlobivá ale nesmírně mazlivá a zvědavá kočičí dáma. Myslím, že je u nás spokojená a má se dobře.

28.1.2017
liby300.jpg

 

 

Fotografie z Libyina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář