Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lukášek, Šivon (nyní Belinka) a Lalíbela

29. 8. 2015

 

Obrazek Obrazek

Bílomourečku Šivon jsme spolu s dalšími koťaty a kočkami přivezly od paní z Luhačovic, která je chovala ve velmi nevyhovujících podmínkách. 29.1.2010 byla umístěna jako jedináček do bytu do Brna. Mourek Lukášek byl nalezen u kostela v Bojanovicích, kde smutně mňoukal. O pomoc šel prosit i na blízký obecní úřad, odtud jej však zaměstnankyně úřadu odháněly. 14.11.2010 byl Lukášek umístěn k Šivon, nyní Belince.

Fotografie z nového domova Šivon a Lukáška najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

lalibela200.jpgKočka, nar. 5/2015

Lalíbela je jedním z koťátek zachráněných s maminkou z opuštěného areálu firmy Dendra v Mikulčicích. Firma se zavřela a kočku tam nechali hladovět a strádat celou zimu. Hlídač tam kočku krmil zbytkama, kočka v květnu porodila. Všichni byli nalezení ve velmi zuboženém stavu, byli nemocní a vyhladovělí na kost. Lalibela je nejdrobnější ze všech. Je to malá čiperná princezna, trošku bojácná, ale s dobrosrdečnou povahou. Ráda poznává a objevuje jako každé koťátko. 29.8.2015 byla Lalíbela umístěna do Brna, do bytu ke kocourkovi Lukáškovi.

Další fotky zde.
 

Z nového domova máme tyto zprávy:

7.2.2010
Dobrý den,
posílám pár fotek kočičky, kterou jsme si odvezli jako Šivon, ale teď jí říkáme Beli. Daří se jí dobře, pomalu si zvyká.

21.8.2010
Dobrý den, zasílám pár fotek Felicity a Šivon, které se po 14 dnech velmi skamarádily.

16.11.2010
Dobrý den, posíláme zprávu a fotky, jak se u nás daří Lukáškovi. Hned první den po příjezdu byl u nás jako doma, všechno si prohlédl a začal si hrát s novými hračkami. I s naší první kočičkou si padli do oka, neperou se, občas se honí a pošťuchují. Hodně jí a klidně spinká.

19.2.2011
Dobrý den, posíláme fotky našich "tygrů"Lukáška a Belinky (dříve Šivon). Mají se dobře, jsou zdraví a spokojení.

23.9.2012
Dobrý den, posílám po delší době fotky Šivon (teď Belinka) a Lukáška, daří se jim skvěle, hlavně v létě na zahradě.

28.6.2015
Dobrý den!
Mám pro Vás bohužel špatnou zprávu. Kočička Belinka, kterou jsme měli od Vás, umřela. Podle veterinářky měla nejspíše nádor na mozku. Kocourek Lukášek je v pořádku. Přeji Vám mnohem lepší zprávy, než je ta naše. Zdravime rodina L. z Brna.

 

Další zprávy z domova Lukáška po příjezdu Lalíbely:

31.8.2015
Dobry den!
Kočička Lalíbelka (Nikitka ) si u nás pomalu zvyká. Ještě se schovává, ale občas vyleze a hraje si s vábničkou. S kocourem si povídají docela v klidu. Včera jedla i byla na záchodě. Zdravíme  a zase se ozveme. L.

6.9.2015
Dobrý den,

Nikitka je u nás už skvěle zabydlená. Bez problémů jí, pije, hraje si se vším, co jí přijde pod tlapky. S kocourem Lukáškem jsou kamarádi - spí vedle sebe, honí se po bytě a dokonce se oba nacpali do pelíšku pro králíka. Nikitka se nechá pohladit i od návštěv.
S pozdravem L.

30.9.2015 lali350.jpg
Dobrý den!
Nikitka (Lalíbela) a Lukášek posílají pozdrav z Brna. Mají se skvěle a jsou zdrávi. Nikitka spí s Lukáškem a dcerou v jednom klubku. Dobře a ráda baští a s kocourem si bezva vyhrají.
L.

 

 

 

13.6.2016
Dobry den!
Posílám par fotek Nikitky, Lukáška a jejich nové kamarádky. Maji se dobře a jsou zdraví.
L.

6.10.2023
Dobrý den,
dnes mám bohužel špatnou zprávu. Kocourek Lukášek, kterého jsme si od vás vzali před 13 roky, zemřel. Měl rakovinu v tlamičce a veterinářka ho raději uspala, aby se netrápil. Ale měl u nás pěkný život, sice měl poslední dobou nemocná játra, ale pořád byl veselý a hravý, jen trochu vyhublý. Posílám jednu z posledních fotek, které máme. Kočičce Nikitce, kterou máme taky od vás (Lalíbela), se daří moc dobře a na rozdíl od kocourka je spíš vykrmenější.
Zdraví vás a vše nejlepší vám přeje rodina L.

Další fotky ze společného domova Lukáška a Lalíbely zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jste nádherní!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 1. 10. 2015 11:01)

Radostné pokoukání na tolik krásy a lásky!Jen tak dál!!!!

pozdrav do Brna

(Mirka L., 30. 9. 2015 21:13)

Jste nádherní, ať jste dlouho šťastní a máte se u hodných lidiček moc dobře!