Jdi na obsah Jdi na menu
 


Madlenka(02)

16. 4. 2013

madlenka02-02.jpg Želvovinovou Madlenku a její dvě sestřičky jsme 15.8.2012 přijaly od paní, která nenechala vykastrovat své kočky a koťata se jí nedařilo umístit. Kočky jsou již vykastrované, koťata jsme převezly k nám. Madlenka je milá a hravá, ideální jako kamarádka do domácnosti, kde již nějaké zvířátko je. 16.4.2013 byla umístěna do Prahy do bytu ke kočce Bublince.

Fotky Madlenky z doby jejího pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

22.4.2013
Bublinka už se s Madlenkou celkem smířila, v pátek se přestaly ignorovat a proběhly první hry a honění, no a přes víkend se z nich staly kamarádky. Nejlepší čas na hry a honění je okolo jedné hodiny v noci, kdy chodí přítel z práce, a potom okolo páté hodiny ranní, kdy vstávám já, a samozřejmě, že nejlepší je běhat přes spící tvory ležící na posteli. Mezi další oblíbené činnosti patří spánek, pozorování dění za oknem, jídlo a loudění dobrot při vaření, to mají obě holky společné, ale Madlenka s tím nedělá takové ofuky jako Bublina.
Madlenka je moc hodná kočička, zatím nás nevítá hned po příchodu domů jako Bublinka a raději se schovává, ale po chvíli se přijde přivítat. Nejmazlivější je uprostřed noci a brzo ráno, dokonce se nechá drbat na bříšku, když má náladu.
V příloze posílám nějaké fotky, občas je docela těžké holky společně vyfotit.
Přeji hezký den a moc za Madlenku oba s přítelem děkujeme.

 

18.8.2015
... Kalendáře i diáře jsou letos opět moc krásné, ale závěsný kalendář se skutečně povedl :-)
Tak ať se mají kočičky dobře a pokud si ještě pamatujete na Madlenku z depozita v Chýni u Prahy, tak se má moc dobře a je to zlatíčko :-) 
madlenka350.jpg
V příloze posílám fotku s kamarádem, černobílým Viktorkem z útulku v Praze - Bohnicích (třetí kočička Bublinka na fotce není) :-)
S pozdravem Hanka B.

26.8.2015
Dobrý den,
včera jsem vyzvedla na poště kalendáře a diář, všechny se moc povedly, ale ty nástěnné kalendáře s malovanými obrázky jsou moc krásné...  Doufám, že Vám platba také v pořádku dorazila a děkuji za uveřejnění fotky Madlenky. A v příloze posílám ještě jednu s pytlíčkem šanty, jednu odpočívající a jednu fotku, kde je celá smečka pohromadě, což je tedy spíš výjimka...
madlenka200.jpg
S pozdravem
Hanka B.

Fotky Madlenky z doby jejího pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář