Jdi na obsah Jdi na menu
 


Piha a Špagetka

2. 5. 2015

piha300.jpgKočka, kastrovaná,  nar. 8/2012

Bílá Piha s černými flíčky po kožíšku a pihou na nosíku byla v srpnu 2012 se svým bráškou nalezena jako třídenní odložené koťátko u cestičky u ZOO. U nás se jich ujala kočka Vada, bohužel přes naší i její péči Pihy bráška nepřežil. Piha je drobnějšího vzrůstu, jinak je to milá, mazlivá a velice hodná kočička. 31.12.2014 Piha žije v útulku už druhý rok, ocitla se tu v podstatě hned po narození a nic jiného zatím nepoznala. Nový domov by si moc a moc přála. 2.5.2015 byla Piha umístěna spolu se Špagetkou do Rájce Jestřebí, do bytu.

Fotky Pihy z pobytu u nás a z nového domova společného se Špagetkou zde.

Piha byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jana Bartušková a Michal Adamopulos. Děkujeme!

spageta300.jpgKočka, kastrovaná, nar.10/2013

Tato malá hubená kočička dělá čest svému jménu, je to prostě Špagetka. Je bílá s barevným ocáskem. Byla se svými sourozenci na zahrádce u Mutěnic. Je mazlivá, nekonfliktní a kočky snáší dobře. 2.5.2015 byla Špagetka umístěna spolu s Pihou do Rájce Jestřebí, do bytu.

Špagetka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jarek, Eva a kocour Dexter z Brna.  Děkujeme!

Další fotky Špagetky z pobytu u nás zde.


Zprávy z nového domova:

3.5.2015
Dobrý den, posílám fotky ze včerejška, Pihulka a Špagetka zatim nevylízají, ale byly se vyčurat v záchodku, ale nevím jestli si nečeho zobly nebo napily, nezdá se mně, že by jídla ubylo. V noci jsem je slyšela trochu pomňoukávat, tak jsem se za nima šla podívat a Špagetka zrovna seskakovala z okna v kuchyni, byla to tam asi okouknout a dneska jsem pro změnu ráno narazila na Pihulku, jak se schovaná v koupelně za pračkou,  takže když je klid a nikde žádný pohyb tak holčičky se tady pomalu rozkoukávají, doufám že za chvílu přestanou tesknit a budou se tu cítit dobře a spokojeně, srdečně zdraví z Rájce Hana P.

6.5.2015
Dobrý den,tak kočičky už se tu pomalu zabydlely, Piha se ještě trochu bojí prozkoumat celý byt, ale Špagetka už to má celý prozkoumaný :), jsou to moc hodný holky a Piha mě dnes vlezla na klín a pěkně si tam lebedila, jinak pěkně papají a vzorně používají zachudek. Jsou to mazlivky naše :). Z Rájce zdraví Hana z Honzem a kočičkama.

13.6.2015
Dobrý den, Piha a Špagetka se u nas už dokonale zabydlely, jejich nejlepší hračky jsou tkaničky od bot a chodí lehávat na klín mně i Honzovi, a nejvíc ožívají večer a ráno nemusím mít budík nastavený na vstávání do práce, mají to holky načasovaný :)

piha400.jpg31.12.2015
Dobry den přeji
a taky jen to nejlepší v novém roce a posílám taky pozdravy od Pihulky a Špagetky, které už se dokonale zabydlely a jsme rádi, že je máme,s něma jsou dny o sto procent lepší, jsou to mazlivky největší, hlavně Pihulka,
Špagetka je takový kočičí éro a obě moc rády chodijou spat na klín, jenom si sednem a už je tam máme :), prostě jsou moc hodný a šikovný.
Posílám pár fotek, mějte se hezky a přeji at se vám daří a co nejvíc kočičkám nové domovy,
se srdečným pozdravem Hana a Honza

12.2.2017
Dobrý den pani Tomalová,
s obrovským smutkem vám musím napsat že jsem musela nechat odejít za duhový most v pátek našeho maličkýho miláčka Špagetku, moc mě to mrzí a bolí, moc dlouho s nama nebyla chudinka, ale i za tu chvilku nam udelala moc radosti a byli jsme šťastní, že sme si ji vybrali společně s Pihunkou, která je stejné miláček jako byla naše maličká Špagetka. Nešlo to jinak, začal ji odumírat jazyček a nemohla se už ani najist a umyt, bylo to hrozný jak pro nás, ten pohled na ni, tak pro Špagetku....

1.jpeg1.2.2022
Pihunka má kamarádku, kterou jsme odchytli v JZD Petrovice jako pulroční koťátko, už je to asi tři roky zpátky. Pihunka mělla kamaradku Špagetku, taky od vás, ta nám bohužel umřela. Tak jsme Pihunce našli kámošku.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hurá

(marie, 3. 5. 2015 13:36)

Dobrý den,to je krásné Pihulka má konečně domov, a Špagetka hezoučká taky. Určitě bude dýl trvat než si zvyknou, hlavně Pihuška byla v útulku hodně dlouho. Ale určitě pak budete všichni šťastní, i kočičky. Přeji Vám hodně pohody s kočičkami, a aby byly zdravé a spokojené, a Vy s nimi.

naše krásky

(hana písaříková, 3. 5. 2015 11:18)

já se polepším a zprávy budu psát na email :)a pani Danielo děkuji,Piha mě hned dostala těma svejma kukadlama a tak jsme chtěli ještě nějakýho partáka a vybrali jsme Špagetku,trpělivost máme velkou a už se těším až se kočenky přestanou bát :)

holky u nas

(hana písaříková, 2. 5. 2015 15:11)

tak se holky zatim boji a schovávají se,ale kyž je ticho tak pomaličku prozkoumavají nový bydlení,doufám že se jim bude u nás líbit a brzy si zvyknou :),jsou to krásky :)

Re: holky u nas

(Kočky SOS, 2. 5. 2015 16:43)

Děkujeme za první zprávičku, určitě si zvyknou, chce to čas. Jen Vás ještě poprosím, abyste nám zprávy zasílala na náš e-mail kocky.sos@seznam.cz kam můžete posílat i na fotky.

Re: holky u nas

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 2. 5. 2015 20:54)

Pani Písaříková,máte opravdu nádherné kočičí krásky-gratulujeme k jejich výběru a ze srdce přejeme mnoho šťastných,zdravých a hlavně láskyplných let které si vzájemně dáte.
Nebojte,holčičky si zvyknou a bude jen a jen dobře,chce to obrovskou dávku trpělivosti,ale tu Vy určitě máte,vyplatí se to, a číčám bude ve vaší péči krásně!

piha

(hana písaříková, 29. 3. 2015 9:03)

nádherná