Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sisi (nyní Popelka)

4. 5. 2009

ObrazekČerná Sisi byla spolu se sestřičkou Bibi nalezena v Dubňanech. Sisi je moc hodná, mazlivá a hravá, odchovaná v bytě. 13.3.2009 byla spolu se Bibi umístěna, avšak 24.4.2009 byly obě kočičky kvůli alergii v rodině vráceny. 4.5.2009 byla umístěna do Brna k 1roční kočce Čímě a přejmenována na Popelku.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

29.6.2009:
Dobrý den,
posílám foto kočiček. Kočičky se mají dobře a pořád dovádí. Jsou velké kamarádky a stále si nacházejí nové hry. Jejich nejoblíbenější čiností, hned po jídle, je koukání z okna. Tím jsou schopné trávit i celé hodiny. Sisi jsme přejmenovali na Popelku (Popi). Důvodem byl fakt, že jsme měli naučenou naši kočičku Čímu na zasyčení, jako na signál, že něco nesmí. Když jsme pak oslovovali kočičku jménem Sisi, tak byla Čiminka zmatená a my se rozhodli pro přejmenování. Minulý týden jsme byli na prodlouženém víkendu a Popi se seznámila i s naší bývalou kočičkou Micinkou, která bydlí u přítelčiných rodičů v Brně. Setkání dopadlo dobře a kočičky se navzájem tolerují.
Popi je kouzelná a ráda se mazlí, když si ustele třeba na klíně, tak je schopná vydržet i dvě hodiny a pořád si přede. Kočičky si neuvěřitelně rychle přišly na chuť. Již po dvou týdnech jsme je přistihli, jak si vzájemně čistí kožíšky. Obě jsou zdravé a pravidelně jedí. Prvotní zažívací problémy byly důvodem změny stravy. Dneska jedí obě granulky Hill´s.
Jsme moc rádi, že Popelku máme a pevně věříme že i ona je ráda, že má nás.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bibi a Sisi

(Ondra a Tánička, 15. 3. 2009 17:10)

Věřte tomu že máme radost ještě větší proto, že tyto dvě rostomilé slešny máme :-) Třetí den a už si to bez nich nedovedem představit :-) Posíláme poděkování do útulku SOS Hodonín.

..................................

(Jana, 14. 3. 2009 20:30)

Ani nevíte,jak ohromnou radost mám z toho,že se tyhle dvě krasavice umístily.Moc držím palečky,abych to nezakřikla.Ať se mají v novém domově krásně :o)