Jdi na obsah Jdi na menu
 


Terezka(05)

12. 9. 2012

terezka05-01.jpgOhledně Terezky nás kontaktovala paní z Bojanovic, že k ní přišel pán a řekl jí, že má na dvoře kočku a koťata a že je tam nechce, jinak je zabije. Koťata jsme odchytly do odchytových klecí, protože jsou plachá, a Terezku - jejich matku - jsme přijaly hned následující den. Je to velmi kontaktní, milá a mazlivá kočka. 10.9.2012 byla umístěna do domku se zahrádkou do Bystřice pod Lopeníkem namísto Samanty.

Fotky Terezky z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

11.9.2012:
Dobrý den,
Terku jsem se přebrala, je už doma s dětma, je opravdu velice přítulná. Uvidíme zítra. Teďko je zalezená, a spí. Písnu, jak se jí vede. Děti jsou nadšené.
Děkujeme a přeji hezký den.

13.9.2012:
Dobrý den,
první dva dny Terezy v novém: v úterý jsme si Terku přebrali. Hned byla s dětma kamarád. Večer jsme ji dali spát. Ale jaké bylo slzavé ráno, když jsme zjistlili, že Tereza nikde není. My jsme odešli do práce, děti do školy, do hledání byli zapojeni všichni, mamka, teta a všichni sousedi. Děti přišli ze školy a objevily, že jedno okno v pracovně bylo bohužel otevřeno na ventilaci a je celé poškrabané. Terka je pryč. Všichni jsme do tmy hledali. Sousedé na nás zvonili, že někde slyší mňoukat kočku, hned jsme tam běželi, ale nebyla to Terka. Právě teď ve 2.00 hodiny ráno mě vzbudilo mňoukání, právě v tom okně jak Terka utekla (naštěstí jsem jen nezavřela) byla Terka a chtěla zpátky. Tak doufám, že to už byl její poslední výlet. Jdeme spát. Štatný konec, ve který už nikdo nevěřil.

15.9.2012:
Dobrý den, posílám pár fotek Terky.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář