Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adélka 04

28. 7. 2014

adelka-250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 7/2009

Adélka bude mít v létě 5 let, s ostatníma kočkama vychází bez problémů. Zatím je ve svém původním domově, ale hledáme pro ni nový domov, protože jsou pro ni děti velký problém. Celý den je schovaná pod pohovkou a vyleze až večer, když všichni zalezou do postelí. Bylo by jí nejlépe někde u dospělých lidí bez dětí, další kočky by nebyl problém, opravdu jen ty děti. Majitelka si myslela, že si Adélka časem zvykne, ale má ji doma už skoro tři roky a situace je pořád stejná a nechce ji "trápit" , když by jí mohlo být u jiných lidí lépe. Jinak je mazlivá, ale jen když sama chce a přijde si, chovat se moc nechce, je to trošku netykavka, opravdu jen když chce sama. Je zvyklá chodit ven. K Adélce byli v roce 2012 umístěni Fanfán a Erin (nyní Semík a Nelinka), ti jsou naopak k dětem to pravé :-) dokonce, když kluci nejsou delší dobu doma, tak je hledají.
8.6.2014 byla Adélka umístěna do Hodonína, do bytu jako jedináček. Po dvou dnech byla Adélka vrácena zpět. Důvod? Prý líná a nechce být na klíně... 28.7.2014 byla Adélka znovu umístěna, tentokrát  do Plzně, do bytu k perskému kocourkovi.

Další foto zde.


Zprávy z nového domova:

15.8.2014
Dobrý den, konečně jsem se dostala k tomu, podat zprávu, jak se má Adélka.
Jak víte, žije s kocourem Georgem. Ten jí tedy vůbec nepadl do oka a protože je na ní moc hrrr a stále ji sleduje a vyžaduje hraní, syčí na něj a dělá, že ho nezná. :)
Ze začátku pobytu byla v obýváku, kde začala příteli kálet na stůl. Z tohoto důvodu jsme jí zařídili pelíšek u mě v pracovně, kde má k dispozici wc a misky s krmením. Vypadá velmi spokojeně, přijde si pro pohlazení, vyvaluje se uprostřed místnosti a kocour párkrát za den zajde na návštěvu. :)
Když jsme doma, má otevřené dveře do celého bytu a občas se projde po bytě podívat, co je nového.  Je aktivní spíše večer, přes den spinká pod topením.
V příloze zasílám pár fotek, které jsem zatím pořídila. Na třetí fotce spí s nataženými nohami, dělá to často, je to vtipné. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Adélko,přeji ti ty správné lidičky!!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 28. 7. 2014 21:22)

Jelikož mám pět peršanek,vím co je to všude chlupy,to vědí i pánečkové kocourka v Plzni,kam si tě |Amálko vzali a kde ti dali nový domov.Tudíž vím,že jsou určitě rozumní a nebudou takoví ubožáci,jako ti,kteří tě z nepochopitelného důvodu vrátili.
Přeji ti hodně štěstí a už trvalý,láskyplný život mezi těmi,kteří tě budou milovat,tak jak milují svého kocourka.

Adelka

(Ludvikova, 14. 6. 2014 20:27)

Paní bude zřejmě debilní ,když neví,že kočka pouští chlupy.

Re: Adelka

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 15. 6. 2014 14:11)

maximální souhlas,ještěže je od takových ubožáků kočena zpět,nečekalo by ji nic dobrého.Takoví chudáci,ať si nakoupí plyšáky a hrají si s nimi,jen pozor i z plyšáka se časem nějaký ten chloupek uvolní a při nepatrném pohybu může upadnout z klína,nějak se tam sám neudrží......

Bože,blbost lidská nezná hranic!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 15. 6. 2014 14:08)

Opravdu žasnu a raděj se nebudu vyjadřovat,musela bych být hóóódně sprostá.........
Adélka URČITĚ nakonec najde klid a hodný domov s lidmi rozumnými a milujícími.
Hodně štěstí,krásná číčo!

Adelka

(Ludvikova, 14. 6. 2014 20:26)

Paní bude zřejmě debilní ,když neví,že kočka pouští chlupy.

Adelce

(daajs, 14. 6. 2014 19:15)

Bud rada,že ses jich zbavila,považovali tě za robotického plyšáka.No škoda přemýšlet...jsou to jen Lidi.

Re: Adelce

(Iva, 14. 6. 2014 20:24)

Přesně tak. A hned měli jasno, za dva dny! To si nemohla v novém domově ani zvyknout, natož projevit svou povahu. Hlupáci!

Adélce

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 8. 6. 2014 20:21)

to moc přejeme a hlavně ať se má krásně,žije v klidu a mají ji moc rádi!!!!