Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ajša 02 a Kenny

28. 6. 2020

aisa4.jpgKočka, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hrušky

3.6.2020 - Dnes nám oznamovatelé nahlásili tři opuštěná koťata, která nalezli u polní cesty v Lanžhotě. Jsou to černí Ajša, Kenny a mourovatý kocourek Toby. Koťata mají asi 6 týdnů a ještě by měla být u kočíčí mámy. Toto je důsledek nezodpovědnosti majitelů, kteří nekastrují své kočky a pak se jich zbavují takovým způsobem. 28.6.2020 - Ajša a Kenny odjeli společně do nového domova, do Ratíškovic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Ajša byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Ing. Dana Schmidt a kočičí trojka - Darwin, Andělka a Emily. Děkujeme!

ketty3.jpgKocour, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hrušky

3.6.2020 - Dnes nám oznamovatelé nahlásili tři opuštěná koťata, která nalezli u polní cesty v Lanžhotě. Jsou to černí Ajša, Kenny a mourovatý kocourek Toby. Koťata mají asi 6 týdnů a ještě by měla být u kočíčí mámy. Toto je důsledek nezodpovědnosti majitelů, kteří nekastrují své kočky a pak se jich zbavují takovým způsobem. 28.6.2020 - Kenny a Ajša odjeli společně do nového domova, do Ratíškovic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg1.7.2020
Dobrý den,
posíláme pozdravy z nového domova koťátek Ajši a Kennyho. Ajša je největší poděs, který pořád zdrhá a tak jí zatím pracovně říkáme Kájo - jako Kajínku - a Kenny je takový ťunťa, který se vždycky teda jako vydá za ní, aby se neřeklo, ale vlastně neví, co si má kde počít. :-) Oba jsou zlatí, vítají nás vrněním a hned se jdou pomazlit. Chtěla jsem je vyfotit, no většinou jsou na fotce jen jedna nebo dvě černé šmouhy, takže jistota je nechat je hodinu vyřádit, aby to pak další tři mohli dospat.
Zdravíme a zase se ozveme.

mensi.jpg7.10.2020
Zdravíme do Hodonína a posíláme nové zprávy z Ratíškovic od Maisy (u vás Aiša) a Ralfa (u vás Keny).
Kočičáci včera absolvovali kastraci, do večera byli trochu omámení, ale zvládli to skvěle. Dnes už řádí, jako by se nic nestalo. Jak vidíte na fotkách, mají full servis včetně polehávání na gauči, v posteli nebo na stole, včetně domácího kočičího kina. :-) Šmejdit ve sklepě jim ale taky jde! S dětmi jsou jedna ruka, až se kolikrát divím, že přestože jim hlavně mladší syn dává zabrat, vždycky se k němu přijdou znovu přitulit. :-)
Mějte se hezky a děkujeme za zprostředkování kastrace. M.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář