Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andělka, Emily, Liv 03, Manon a Romeo 04

28. 12. 2021

ObrazekObrazekČernobílá Andělka a mouratá Emily živořily v Luhačovicích s ostatními kočkami u jedné důchodkyně, která kočky nekastrovala, nechala je rodit. Žily v hrozných podmínkách. U nás se obě ukázaly být velice dobrými matkami, staraly se o všechna koťata bez rozdílu. Zpočátku byly opatrné, ale vyklubaly se z nich velmi mazlivé a milé kočky. 21.7.2010 - Andělka a Emily byly společně umístěny do Vídně ke kocourům Darwinovi a Leonovi.

Fotky najdete ve fotogalerii na Kocky-online.cz a zde.

Děkujeme Jarmile Vrtalové a Karolíně Hrubé, které Andělku a Emily během pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Když se počet fanoušků naší facebookové stránky blížil stu, napsaly jsme na FB, že 100. fanoušek od nás dostane kočku. Stal se jím Matthias, přítel naší sponzorky a kamarádky Dany, a ačkoliv celá akce byla myšlena z legrace, on na výhře trval - a nejen to, místo jedné kočky chtěl hned dvě. :-) V červenci se Dana s Matthiasem přestěhovali do nového bytu a hned poté přijeli do Hodonína, odkud si odvezli Emily a Andělku. Z návštěvy Dana a Matthiase v Hodoníně jsme natočily krátké video:
Video je uloženo i na youtube.

20200129_222404-0-.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2019
Umístění:
depozitum Hodonín II.

5.8.2019 - Dnes k nám přinesl oznamovatel kotě, které našel v Hodoníně na frekventované ulici Brandlova. Je to kočička, dostala jméno Liv. 16.10.2019 - Liv má 6 měsíců a může do nového domova! Je to krásná mourečka, velmi mazlivá a něžná. Ráda dovádí s ostatními a proto potřebuje alespoň jednoho kočičího kamaráda. 30.11.2020 - Liv už má rok a půl, je milá a přítulná a pokud bude mít kolem sebe společnost lidí a bude moci i ven, může být i sama. 17.2.2021 - Liv odjela dnes společně s Manon do nového domova, do Vídně, do bytu se zasíťovanou terasou.
10.3.2021 - V nové rodině se Liv a Manon měly fajn, ale u malé dcery nových majitelů se objevila těžká alergie na kočky, o které před tím neměli ani tušení. Hledali jsme způsob, jak situaci vyřešit, aby Liv a Manon nemusely zpátky do depozita a oslovili jsme paní Danu, která také žije ve Vídni a má od nás Andělku a Emily a Liv a Manon v její rodině našly domov. Velké děkujeme!

Další fotky zde.

Liv byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Hiršlovi s vnučkou Beatkou, kočka Kristýnka a kocour Tom. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, kastrovaná, 6/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

5.2.2021 - Paní, která se ve Strážnici stará o plaché kočky, zajišťuje kastrace, krmí je v zahrádkářské kolonii i na sídlišti nám nahlásila, že na sídlišti se objevilo 5 měsíční kotě, které nechala venku paní, která se musela z pronajatého bytu vystěhovat. Je to kočička, dostala jméno Manon a po dobu nezbytné karantény zůstala v dočasné péči oznamovatelky. Dnes jsme kočičku přijali k nám už očkovanou, po kastraci a může do nového domova. Je to moc krásná a milá kočička, akční a ráda dovádí s kočičími kamarády a pak se přijde pomazlit. Je k lidem velmi důvěřivá, takže pouze do bytu. 17.2.2021 - Manon odjela dnes společně s Liv do nového domova, do Vídně, do bytu se zasíťovanou terasou.

Další fotky zde.

r2.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2019
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

25.11.2021 - Přijali jsme kocoura ze statku v Mutěnicích. Krmíme a kastrujeme tady plaché kočky, kocour se tady začal před časem objevovat, má starší zlomeninu kůstek hlezenního kloubu, je to zahojené, kocourek tošku kulhá. Je to obrovský mazel a bylo nám líto nechat ho mezi plašany, je po kastraci a budeme mu hledat nový domov. 12.12.2021 - Romeo je velký, mazlivý kocour, který po zranění trošku kulhá, zatím se do výšek nešplhá. Je u nás krátce a tak se zatím hodně zdržuje pod postelí, ale na zavolání přijde a zahrne vás neuvěřitelnou kocouří láskou. Má velkou chuť k jídlu, zpočátku může být ostýchavý, ale za něco dobrého, za vlídné slovo a pohlazení vám bude viset na očích ... Zatím ho doporučujeme do klidnějšího domova, žil venku a teprve si zvyká na zvuky domácnosti. Submisívní, klidné kočky vůbec neřeší, žije s filozofií - nechej mě žít a vše bude super. Takže k hodným, klidnějším kočkám úplně v pohodě. 28.12.2021 - Romeo dnes odjel do nového domova, do Vídně, do domku za Andělkou, Emily a dalšími kočičími kamarády.

Další fotky zde.

 

Z nového domova Andělky a Emily máme tyto zprávy:

20.7.2010:
Ahoj Petro,
v pohode jsme dorazili domu a holky jenom sem tam mnoukly. Doma jsme postavili prepravku s holkama na chodbe, aby si je kocouri mohli ocichat. Jednou na sebe zasyceli, Darwin se uklidil k miskam a ocekaval veceri, ale Leona jsme od prepravky nemohli odtrhnout. Nechali jsme pootevrene dvere od pokoje, kde jsme Emily s Andelkou vypustili (maji tam i svuj zachudek a samozrejme granulky a vodu). Obe se vyplizily z prepravky, Leon se vplizil do pokoje, kazde z nich olizal hlavu a vsichni spolecne zacali zkoumat pokoj. Andelka se usadila za kytkou a zustala tam. Emily zkouma s Leonem v patach cele spodni patro, Darwin je v hornim patre a nove damy ignoruje. Na noc holky v pokoji zavreme, aby mely klid a hlavne, aby jim kocouri nesezrali vsechny granule ;o)
Zdravim do Chyne i do Hodonina a samozrejme budu prubezne podavat zpravy a posilat fotky, jak se holkam dari. Zatim je vsechno v pohode, takze doufam, ze to tak i zustane.
Pekny vecer z Vidne preji Dana a Matthias

21.7.2010:
Ahoj Petro,
taky si rikame, ze to vypada v pohode (ale nechceme to zakriknout) ;o) Rano jsme slecnam necheli otevrene dvere od pokoje a Emily se hned vydala na pruzkum. Pak se usadila pod nasi posteli v loznici a kdyz jsem na ni mluvila, tak mi odpovidala, ale pohladit se jeste nechce moc nechat. Andelka porad drzela pozici za kvetinacem a nehla se ani o milimetr. Parkrat jsem ji byla pohladit - nechala se, ale hrozne se bala, tak jsem ji pak nechala na pokoji. Dvere jsme jim nechali pootevrene, tak jsem zvedava, v jakem stavu najdeme byt po navratu z prace ;o)
Kocouri jsou jinak uplne v pohode - ve spodnim byte se ted moc nezdrzuji, ale jinak se normalne mazli, hraji se s pytlikem se santou od Nadi (fakt moc dekujeme za hracky, co jsme dostali s sebou!!!), a chovaji se uplne normalne. Nada mela strach, aby nam nezacali chodit mimo zachudky, ale zachudky byly rano "v normalnim, pouzitem, stavu", takze vsechno vypada v pohode.
Ja jsem vcera udelala par fotek, jak se koceny plizily z prepravky za asistence Leona, ale jeste jsem se na ne nestihla podivat. Udelam to vecer a kdyztak nejake poslu.
U Nadi je to super. Mi to tam pripadalo, ze tam bydli kocky a Nada je tam jenom na navsteve ;o) Kocky vypadaji fakt moc dobre. Je videt, ze je o ne dobre postarano. Fakt jsme se tam s Matesem citili dobre a byl to obrovsky rozdil oproti klasickemu utulku.

o něco později:
Emily uz se mazli a krasne u toho prede. Prisla za mnou uz i nahoru do kuchyne a ted se mi tu vali na stole a chce se hladit. Andelka se boji, ale i tak uz ma dolni patro prozkoumane - nejdriv byla pod posteli, pak v koupelne pod stojanem na rucniky, pak na knihovne pod schody a ted je tady v pracovne za kytkou. Dala jsem jim konzervicku Almo Nature, ale holky ji nechtely. Granulky myslim ale zobkaji (chodi jim na ne samozrejme i Leon) a na zachudek take poctive chodi. Darwin z novych dam jeste porad neni moc nadseny a vrci na ne, ale Leon je celkem v pohode a jenom obcas trochu zavrci. Holky si zvykaji rychle a jsou hrozne roztomile - moc za ne dekujeme!

22.7.2010:
Ahoj Petro,
jenom pro doplneni dve fotecky z dnesniho rana, kde Emily bojuje s cat dancerem za asistence Leona, a pak vegeti na knihovne v obyvaku :o)
Andelka se zabydlela na knihovne pod schody a porad se nas boji, tak ji tam nechavame v klidu odpocivat.
Zdravi, Dana & Matthias

24.7.2010:
Ahoj Lucko,
nasi kocouri jsou fakt neuveritelni, ale truhlici. Oni si nechaji vsechno libit, takze Emily, ktera je polovicni velikosti nez Leon, za nim klidne prijde, vlepi mu facku a vyzene ho z gauce. U Darwina to same: cpal se granulkama, kdyz Emily prisla, jednu mu vrazila a usadila se k misce (a Darwin pod zidli). Zobla par granulek a odesla, tak se Darwin zase odvazil k misce, aby se "chudak" najedl.:oD Misky s granulkama jsme jim ted nechali v jidelne, takze se vsichni muzou najist do sytosti. Andelka se nas porad jeste boji, ale v noci delaji holky teda
takovej kraval, ze se moc nevyspime. Hulakaji na sebe pres cely dolni byt, kde spime a litaji po chodbe jako draci. Andelka se ode mne dnes rano nechala pohladit, kdyz sla kolem postele, ale jinak je bud za sedackou nebo pod nasi posteli. Na zachudky nastesti vsichni poctive chodi, takze v tomto bode je vsechno v pohode.
Mejte se i s Nadou super, a ja taky doufam, ze co nejvic kocek od vas brzo najde skvely novy domov!
Zdravi, Dana & Mates + cela kocici smecka

28.7.2010:
Ahoj Petro,
posilam zpravy a fotky, jak se holkam dari. Emily je opravdu dracice a porad prohani po byte kocoury (to jim neuskodi, oba nutne potrebuji zhubnout). Taky se ji hrozne libi rybicky v akvariu, ktere nejen pozoruje, ale snazi se je i ulovit. Nemuze u niceho chybet, takze se pridala ke kocourum a vsichni tri nam u vseho asistuji. Andelka se porad jeste boji, ale uz je to lepsi. V noci se vzdycky prijde pomazlit k posteli - asi ji pripadame min nebezpecni, kdyz lezime. Pres den se nas ale porad boji a nenecha se pohladit. Vcera uz si za mnou skoro prisla pro pohlazeni, kdyz jsem na ni mluvila, ale kousicek ode mne si to rozmyslela a odbehla se schovat pod postel. Doufame, ze si taky brzo zvykne a bude v pohode jako Emily, ktera je fakt mazlicek.
Zdravime do Chyne i do Hodonina, Dana & Matthias

30.7.2010:
Ahoj Petro,
Emily je fakt zlaticko a je s ni hrozna sranda. Dnes rano honili s Leonem keramzitovou kulicku z kvetinace po celem dolnim patre - jsem u tech akrobatickych kreaci malem umrela smichy :oD
Andelka uz v noci nemnouka, takze se uz normalne vyspime. V noci a rano si chodi pro pomazleni a prijde za nami i pres den, pokud sedime na zemi (ve stoje jsme pro ni moc velci, tak se jeste boji). Jinak si ale normalne hraje s ostatnimi a hodne prohani Darwina, ktery to opravdu nutne potrebuje, protoze strasne pribral. Nechavame ted granulky v miskach, aby si holky mohly zobnout, a Darwin se porad prejida, protoze si mysli, ze mu to nekdo sni. Holky uz jedi i Orijen, ktery jim ze zacatku moc nechutnal. RC Sensible, co jsme si privezli od Nadi, nemuzeme davat, protoze po nich oba kocouri zvraci a Darwin mel i prujem. Nejdriv jsme jim to michali dohromady, ted ale holky normalne jedi Orijen, tak davame jenom ten. Objednam jim jeste zkusebni baleni Acany, jestli jim to bude chutnat (nasi kocouri ji maji radi).
Kocici particka se fakt skvele szila, takze mame skoro denne po prichodu z prace prekvapeni v podobe vyliteho dzbanu s vodou, rozbitych veci, shozenych kvetinacu, atd.. Ale zatim ten byt nezapalili (klepu na drevo), tak je to v pohode ;o)
Pozdravy vyridim a my taky vsichni zdravime!
Dana

10.8.2010:
Ahoj Petro,
holky uz se u nas opravdu aklimatizovaly a uz i Andelka se nas prestala bat. Sice jeste neni tak v pohode jako Emily, ale uz si za nami chodi pro pohlazeni a pomazleni a neni porad schovana za prackou, sedackou nebo pod posteli. Dokonce i sousedi ji znaji, protoze casto sedi na nekterem z oken a pozoruje, co se venku deje. Celou smecku pomalu pripravujeme na chozeni ven. Minuly tyden vsichni dostali obojky s nasi adresou, aby si na ne zvykli. Samozrejme jsou obojky rozepinaci pri trhnuti, kdyby se kocky nekde zachytily, aby se neuskrtily. Leon s Darwinem uz nekolikrat byli s nami na terase a moc se jim venku libi, ale holky jeste nechavame doma, protoze u nas prece jenom nejsou tak dlouho. Myslim, ze tak zacatkem zari bychom je vsechny mohli zacit poustet ven. Posilam zase par fotek. Andelku je tezke vyfotit v nejake odpocinkove pozici, protoze kdyz bezim pro fotak, tak hned vyskoci a bezi za mnou. Alespon, ze u jidla se necha bez problemu vyfotit :) Emily je strasna asistentka a nehne se od nas na krok. Porad se chce hladit a chovat, ale jak se kolem mihne nejaka moucha, tak je z ni v mziku lovec, ktereho nezastavi ani zaclony nebo kvetinace na parapetu. Alespon, ze veskery hmyz ulovi, kdyz uz za sebou zanechava takovou spoust ;) S Andelkou se taky hodne hraji s susticim tunelem - hlavne v noci, abychom z toho taky neco meli. Ranni honicky s kocoury jsou take na dennim poradku, takze zhruba od peti hodin se nam v loznici, ktera je na konci dlouhe chodby, stridave objevuji na parketach brzdici kocky, ktere za poradneho dusotu hned zase nabiraji rychlost opacnym smerem. Cela smecka si skvele sedla a jsme radi, ze diky holkam se i kocicaci hybou a jenom se nevyvaluji na skrabadle, sedacce nebo u nas v posteli.
Vsechny vas zdravime do Chyne i do Hodonina a prejeme hodne sil a co nejvic umistenych kocek, kdyz je ted zase takova nadilka!
Zdravi, Dana & Matthias + cela kocici smecka
 

1.5.2011:
Po delsi dobe zdravime do Hodonina,
Andelka i Emily se maji super a je s nimi porad sranda. Ted celou smecku poustime kazdy den ven a vsichni si to uzivaji. Z Andelky se stal velky cestovatel a jeji vylety po okoli casto trvaji pres dve hodiny. Vsichni ostatni se drzi na zahradce nebo sedi u sousedu pod nami na vyhrate strese. Ze zacatku chodili i na zahradku k druhym sousedum. Tem se to ale nelibilo, tak jsme (na jejich zadost) mezi zahradkami postavili plot a kocky se tam opravdu nedostanou. Myslim, ze jim to ale nijak nevadi, protoze se vyblbnou i tak ;o) Chteli jsme jim udelat radost a zasadili jsme jim venku santu kocici. Je to ale vubec nezajima a radeji se honi, behaji po pergole, lovi ruzny hmyz nebo se proste vyvaluji na slunicku ;o) V priloze posilam par fotek, at vidite, jak se holkam dari.
Vsechny vas zdravi, Dana, Matthias a cela kocici smecka

28.5.2015
... u nas je to takova krehka rovnovaha, protoze Leon kazdou chvilu ostatni sekyruje. Emily s Darvinem mu daji nakladacku a nenechaji se, ale Andelka se ho boji...
... Jinak ostatni kocicaci jsou v pohode. Holky se za posledni dva roky trochu zakulatily ;-), ale porad se perou a hrajou, jak kdyz jsme je dovezli :-) Z Andelky se stal strasnej mazel (ze zacatku byla hrozne vyplasena), ale navstevy porad rada nema (krome sousedky, ktera se nam o ne stara, kdyz jsme na dovolene - tu uplne miluje). Emilka je mazel porad stejnej. O vikendu se poprala se sousedovic kockou, ktera chodi k nam zahradku a mela krvavou ranu na predni noze. Nastesti se ji to hoji a nema to zanicene, tak jsme nejeli na veterinu. Tam uz se doktorka boji, s cim ze to zase jdeme - kdyz to neni Leon s jeho zvlastnima chorobama, tak si vzdycky oddechne ;-).
Tak pozdravuj pani Tomalovou, pohlad od nas vsechny kocky (hlavne Tibora! :-)) a mejte se super!
Zdraví Dana

andelka_s_darwinem.jpg29.2.2018
Dobry vecer do Hodonina,
uz je to vice nez 7,5 roku, co jsme si od Vas privezli dve krasky, Andelku a Emily.
Holky se hned skamaradily s nasimi kocoury Leonem a Darwinem a byli pohodova ctyrka. Bohuzel jsme loni na jare o Leona prisli, takze ted mame doma nerozlucnou kocici trojku. Pred casem jsme se prestehovali z bytu do domku se zahradkou a kocky tak dostaly vytouzenou svobodu v podobe kocicich dvirek a neomezeneho chozeni ven.

Andelka s Darwinem dvirka opravdu miluji a jsou kazdou chvili venku, odkud nam obcas nosi zive zaby nebo slepyse, ktere my pak hned zase vynasime do zahrady. Emily pouzivani dvirek kategoricky odmita, takze chodi ven jenom, kdyz jsme doma a je otevreno. Vsichni tri jsou zdravi, nekdy zlobivi, ale vetsinou totalne pohodovi. Jsme za ne moc radi!
V priloze posilam
par fotek. Myslim, ze je videt, ze se jim dari dobre :-)
Zdravime z Vidne, Dana a Matthias + Andelka, Emily a Darwin

20.7.2020
Dobry den vsem do Hodonina!
Dnes je to presne 10 let, co jsme si od Vas privezli Andelku a Emily. Jeste si dobre pamatujeme, jak byla Andelka prvni tydny porad schovana za prackou a od manzela se skoro rok nechtela nechat pohladit. Emily byla hned jako doma a postavila nase kocoury do late :-) Ted uz je vsechno
veget_na_terase.jpgjinak. Andelka je strasny mazel a neda se odbyt. Moc rada chodi ven a obchazi nasi i sousedni zahrady. Emilka se po letech konecne naucila pouzivat kocici dvirka a je take porad venku. Je to velky lovec a porad nosi domu nejake ulovky, ktere my zase vynasime ven. Spolecne s kocourem Darwinem (nas druhy kocour Leon uz je, bohuzel, v kocicim nebi) jsou skvela parta. Loni k nam do rodiny pribyla malinka dvounoha kamaradka, kterou maji vsichni tri od zacatku moc radi. Nejdriv ji chodili zahrivat a ted se za ni chodi pomazlit, i kdyz je jeste nehladi uplne bezbolestne :-)
Posilam par fotek a zdravime vsechny do Hodonina!
Z Vidne zdravi, S. + Andelka, Emily a Darwin

10.3.2021
V nové rodině se Liv a Manon měly fajn, ale u malé dcery nových majitelů se objevila těžká alergie na kočky, o které před tím neměli ani tušení. Hledali jsme způsob, jak situaci vyřešit, aby Liv a Manon nemusely zpátky do depozita a oslovili jsme paní Danu, která také žije ve Vídni a má od nás Andělku a Emily a Liv a Manon v její rodině našly nový domov. Velké děkujeme Daně a Matthiasovi!
Další zprávy po příjezdu Liv a Manon:

received_473235747151037.jpg25.3.2021
Zdravime vsechny do Hodonina!
Dnes je to 15 dnů, co se k nam nastehovaly Manon a Liv a pridaly se k Andelce, Emily a Darwinovi.
Ze zacatku holky bydlely v prvnim patre oddelenem brankou pro deti u schodiste a zbytek smecky okupoval zbytek domu a zahradu. Kocky na sebe sycely a vrcely pres branku, ale mohly se alespon v bezpeci trochu ocichat. Po par dnech jsme branku zacali otevirat a pod dozorem kocky poustet k sobe. Emily s Darwinem nove kocky vetsinou vyhnali do prvniho patra a vratili se do prizemi. Andelka byla urazena a nechtela nove partacky ani videt. Emily s Darwinem jim ale za chvili zacali chodit na jidlo a Liv s Manon zacaly chodit do prizemi. Ted uz je branka otevrena a kocky na sebe jenom obcas syci, aby se nereklo, ale vetsinou se ignoruji a sem tam se zblizka ocichavaji. Na veceri uz par dni chodi cela smecka uplne v pohode spolecne. Mela jsem ze zacatku trochu strach, jestli nase uz starsi kocky nove kocky prijmou, ale zatim to vypada, ze je vsechno v pohode.
Manon je velke kote - porad si s necim hraje nebo utoci na Liv. Absolutnim hitem jsou keramzitove kulicky z kvetinacu, ktere si vylovi a honi po parketach. Hlavne v noci to velmi ocenujeme ;-) Nosi je i v tlamicce a uklada na ruznych mistech, treba do vany nebo do postele. Liv je pohodarka a nic ji nerozhodi. Necha se od Manon vtahnout do hry, takze se kazdou chvili perou nebo honi nejakou hracku, propisku nebo listi, co otrhaji z fikusu. Kdyz otevreme okna, abychom vyvetrali, tak jsou rychlosti blesku na parapetu a vetri jaro :-) (mame vsude site proti hmyzu, takze neutecou). Za 14 dni je pomalu zacneme poustet ven. To se jim urcite bude libit a treba konecne prestanou hrabat hlinu z kvetinacu :-)
Jinak jsou to neskutecni umazlenci a vubec se neboji ani nasi male dcerky a nechavaji se od ni hladit. Az se opravdu skamaradi s nasi puvodni smeckou, tak budeme mit vecer na gauci poradne pilno s hlazenim :-)
Prejeme vsem hodne zdravi a zase se ozveme, jak se kockam dari.
Z Vidne zdravi,
S. + Andelka, Emily, Manon, Liv a Darwin

5.4.2021
Dobry vecer do Hodonina,
Manon a Liv jsou u nas jiz skoro mesic, tak jsme vyuzili dnesni pekne pocasi a vzali je s sebou poprve na zahradu. Holky nejdriv dukladne prozkoumaly okoli dveri od sklepa, kudy jsme sli ven, a pak se pustily do pruzkumu zahrady. Manon honila ruzny hmyz a sem tam prohnala i Liv. Misty jsme ji treba pul hodiny nevideli, a pak se najednou objevila vedle nas. Liv za cele odpoledne prozkoumala snad kazdy centimetr zahrady. Obe se opakovane behaly do sklepa ujistit se, ze dvere jsou otevrene. Liv se okamzite naucila pouzivat kocici dvirka a ted porad chodi do sklepa a zpatky. Manon to jeste tak uplne nejde, ale za chvili se to urcite nauci. Na noc dvirka ven pro jistotu jeste zavirame. Na veceri byla cela smecka pohromade a vsichni byli tak vyvetrani, ze konzervicky zbastili za par minut :-)
Prejeme hezky vecer, S. a cela kocici smecka

Další zprávy po příjezdu Romea:

mensi.jpg15.1.2022
Romeo se u nas uz pekne zabydlel a je to pohodar a neuveritelny mazel. Ze zacatku se hodne bal a bydlel nejdriv pod posteli a pak pod sedackou. Ted vetsinou vegeti na rohozce u dveri na terasu nebo se vyvaluje na gauci. Na zavolani hned prijde a chce se hladit nebo si hrat. Jeste se boji nasi male dcerky, ale uz se od ni obcas necha pohladit, tak je to na dobre ceste. S jidlem kazdopadne problem nema - jak s necim hrknu v kuchyni, hned je tam a neco by si dal. Cas na konzervicku k veceri uz si take presne pamatuje :-)
Moc za nej dekujeme! V priloze posilam par fotek.
S pozdravem,
Dana, Mates, Anicka a kocky :-)

7.2.2022
Říkala jsem si, že Vám napíšu, jak se má Romeo.
Je to mazlošek a pořád se chce hladit. :-) Když něco dělám v kuchyni, tak se odtamtud nehne. Pod gauč už vůbec neleze a vegetí různě po baráku. Taky teď hrozně líná, ale nechce se nechat vyčesat (kouše furminátor, mě a uteče), tak ho netrápím. Včera jsme byli celý den v zahradě a nechali jsme otevřeno,  aby mohl za náma ven. Podíval se ze dveří a šel si lehnout do obýváku. Někdy sedí u dveří na terase a vypadá to, že chce ven, když pouštíme holky. Taky často zkoumá kočičí dvířka ve sklepě (jsou teď otevřené jenom na vstup domů, holky pouštíme ven přes terasu). Tak uvidíme,  kdy se osmělí a vyrazí na průzkum ven.
Taky je hravý a každou chvíli si honí ocas nebo nějakou hračku, číhá na kočky za rohem a běhá mezi patry. Andělka se s ním hrát nechce a syčí na něj,  když na ni skočí. Emilka se sem tam nechá ukecat a trochu se s ním prožene.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jitko, dekujem za prani!

(Dana Prochazkova, 23. 7. 2010 12:20)

Holky uz jsou u nas skoro jako doma a kocouri (hlavne Darwin) uz na ne prestali vrcet (zadne fyzicke utoky nebyly). Vcera vecer se dokonce Emily hlavickou otrela o Darwina a ten ani nehnul brvou - to jsme opravdu zirali (rano na ni jeste vrcel). Emily si za nami uz sama chodi pro pohlazeni a pomazleni, Andelka se nas zatim boji a pohladit se nenecha. Urcite si casem ale taky zvykne :o)

Andělka a Emily

(Jitka, 22. 7. 2010 16:33)

Zdravím,
teda to je nádhera.Moc pěkné kočičky a je to přímo ozdoba bytečku.Musí být hodně veselo.Přeji kočičkám i Vám ať je Vám společně moc pěkně.Pěkný den.jitka