Jdi na obsah Jdi na menu
 


Albert 06

21. 6. 2024

a6.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

6.9.2022 - Oznamovatelka našla kotě na ulici Brandlova v Hodoníně. Zatím se o něj majitel nepřihlásil. Je to 4 měsíční kocourek, dostal jméno Albert a byl umístěn do karantény. 14.11.2023 - Albert je u nás už rok! Je to velký, krásný kocour, mazlík, s kladným vztahem k dobrému jídlu (váží 8 kg). Dobře vychází s kočičími kamarády a v novém domově by neměl být sám, snad jedině v domku s možností chodit do zahrady a při vaší dostatečné pozornosti by mohl být i jedináčkem. 21.6.2024 - Albert dnes odjel do nového domova, do Doloplaz v okrese Olomouc, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Albert byl adoptován na dálku - na krmivo přispívala Stáňa Mečlová s dcerou Natálií a kočičky Mia a Mája. Děkujeme!

Albert byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu přispívali Sylva, Josef a kocouři Brumelo, Dron a Whiskas. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

21.6.2024
Paní Tomalova, dojeli jsme dobře. Albert se po cestě pokakal, ale to je přirozená reakce. Teď už je v místnosti, kde je chládek, má tam wc, misku s granulemi a vodou. Přepravku jsem vyplachla a dala do ní čistou deku. Albert je mazel, dokonce mi olizal i brejle. :-) Vyskočil na parapet a hleděl do dvora. Tak jsem mu řekla, že bude měsíc v bytě a potom budeme společně na zahrádce. Pěkný zbytek dne. Podám zprávu zase zítra. R.

22.6.2024
Dobré ráno,
noc proběhla v klidu. I když bouřilo, tak Albert spinkal. :-) Ráno byly spapane granule a v záchodu hromádka. Na snídani dostal kousky lososa a ty neodmitl. Potom jsme spolu pozorovali cvrkot na dvorku. Na hopsajiciho kosa reagoval stejně jako čičin před ním. Zvětšil svůj objem a temně hučel. :-) Mějte pěkný den a jak bude něco nového, tak písnu. R.

1.jpg23.7.2024
Albert se v novém domvě krásně zabydlel a tak mohl na zahradu. To bylo nějakého šmejdění!
Podívejte se na fotky zde.

3.8.2024
Dobrý den,
včera jsme měli velký den - Albert ulovil na zahrádce rejska. Hrál si s ním jako kotě. Dnes pro změnu vyšplhal na jabloň ve dvoře. Vylezl na nejvyšší větev. Nahoru to šlo lehce. Nahoře zjistil, že musí i dolů. Už jsem myslela že půjdu pro žebřík. Ale nakonec ten akrobat seběhnul bleskurychle sám. Prostě se učí rychle. :-)

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář