Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alf 04

21. 2. 2021

1.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

13.12.2020 - Na statku v Mutěnicích, kde krmíme plaché kočky se dnes objevilo kotě. Je to kocourek, hladový, zasvrabený. Umístěn do karantény. 11.2.2021 - Alf je extrémně mazlivý, hravý kocourek, vodný i do rodiny s dětmi. Ustele si ve vaší náruči, stejně tak v umyvadle nebo ve vaně. Miluje lidi i kočky a kvůli jeho důvěřivosti ho doporučujeme pouze do bytu. Nevhodný jako jedináček, potřebuje parťáka na hraní. 21.2.2021 - Alf dnes odjel do nového domova, do Prahy, do bytu, kde ho čeká 6 měsíční kočička.

Další fotky zde.

Alf byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Mikulášek, Stelinka, Lenka, Aleš, kocour Mourek a pes Nero. Děkujeme!

Alf byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady mu hradili Sylva, Josef a kocouři Brumelo a Dron. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

al4.jpg23.2.2021
Dobrý den,
mají se dobře. Už si na sebe zvykli. Honí se všude po bytě, ještě teda neusínají spolu, ale to brzy přijde. Kocourek si u nás hned zvykl, první den se jenom mazlil, ale teď si už hraje. Přidali jsme jim další záchod, ale on hned začal používat ten první a Princezně to nevadilo. Momentálně si s Princeznou hrají, ale už vypadají trochu unaveně. Pošlu vám pár fotek a videí.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář