Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amorek 02 a Zrzinka 02

25. 11. 2022

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

26.8.2022 - Kocourek byl během jednoho dne dvěma různými majiteli nabízen inzerátem k odběru. Původní nálezce ho vzal na veterinu, nechal prohlídnout a odčervit, ale kvůli svým psům se mu snažil najít domov. Ten nabídla paní, ale měla kocourka jako dárek pro někoho, což se nesetkalo s kladným ohlasem (nikdy nedávejte zvíře jako dárek bez předcházející domluvy!). Bylo nám ho líto, a tak jsme se rozhodli vzít ho do naší dočasky. Kocourek má v ouškách svrab, má průjem, zpočátku byl i smutný, ale to se brzy zlepšilo. 16.10.2022 - Amorek je mazlivý kocourek, hravý, vhodný i do rodiny s dětmi. Určitě potřebuje mladého kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás. 25.11.2022 - Amorek spolu se Zrzinkou odjeli společně do nového domova, do bytu v Hodoníně.

Další fotky zde.

Amorek byl adoptován na dálku - na krmivo přispívali Radka s Lubou a Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, nar. 6/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

16.9.022 - Kotě se potulovalo u obchodu v Mutěnicích, paní oznamovatelka ho vzala na čas k sobě domů. 10.10.2022 - Zrzinka je přítulná, milá ale také aktivní 4 měsíční kočička a proto hledá domov u podobně starého kočičího kamaráda. 25.11.2022 - Zrzinka spolu s Amorkem odjeli společně do nového domova, do bytu v Hodoníně.

Další fotky zde.

Zrzinka byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívali Dana a Lubomír Klečkovi a kočka Jozefína z Mimoně. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

fd9ab00c.jpeg2.12.2022
Dobry vecer, zdravím po týdnu v novém domově!
Ellie (Zrzinka) a Willie (Amorek) se mají dle mého skromného názoru skvěle!
Ellie je strašný mazel, prolezla snad každou koutek kam se vlezla a má energie za dva. Willie je oproti ní velký kliďas. Zatím ze všech hraček se baví nejvíc s mávátkem s peříčky a na ostatní věci hážou trochu bobek. :-) Na kapsičky jsou jak kyseliny, Willieho musím hlídat, aby nesnědl úplně všechno sám. Zatím nejvíc energie a chuť si hrát mají v noci, pravidelně kolem 4 ráno, ale to se je budu snažit odnaučit. :-)
Zasílám i pár fotek. (Bohužel je poměrně komplikované je vyfotit, aby nebyl na fotce jen flek, hlavně u Ellie).

7.1.2023
Dobrý den,
po měsíci zdravíme z nového domova. Ellie a Willie jsou už velicí parťáci a já doufám, že jsou a budou jen spokojeni. Willie by rád ochutnal všechno, co se objeví na stole, ne vždy se mi tomu podaří zabránit. Už mě i po příchodu domů vítají, nejsou schovaní, za což jsem velmi ráda. Energii si hrát od 4 od rána mají stále. :-)
Mám o jednu kytičku míň a dvě zničené židle víc, ale kdo by se na ně za to mohl zlobit, když jsou to takoví mazlíci. Tak se mějte a zase se brzy ozvem.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář