Jdi na obsah Jdi na menu
 


Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02

19. 2. 2022

carrie300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2014

Carrie je mladá kočička, která byla nalezena se zraněným okem na střelnici za obcí Hovorany. Je to hodná kočička, je vděčná za domov, který u nás našla. Čeká ji ještě ošetření oka, kastrace. 15.6.2015 Carrie je po operaci a je to velice milá a mazlivá kočička. Má trošku problém s větším počtem koček, ale v menším kolektivu bude kamarádská a dobrá společnice, jak lidem, tak kočkám. 8.11.2015 - Carrie byla umístěna do Prštice, do domku, ke kočičce, která je také bez oka a dvěma psům.

Další fotky zde.

Carrie byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, nar. 5/2021
Umístění:
dočasná péče Osová Bítýška

1.7.2021 - Dnešní příjem z Lužic, kotě ze stejného místa, ze sutin rozbořeného domu jako kocourek Sutík, stejně postižené očičko po herpes viru, tentokrát už prasklé. Je to kočička, dostala jméno Sutinka. Jako u Sutíka i tady platí, že tornádo jim vlastně zachránilo život nebo takto by venku koťata nepřežila. 19.7.2021 - Sutinka spolu se Sutíkem dnes odjeli do dočasné péče, do Osové Bítýšky, kde nebudou tolik ohroženi infekcemi jako je tomu v depozitu. 26.7.2021 - Sutík podlehl panleukopenii a Sutinka má rovněž pozitivní test a bojuje o život. 4.8.2021 - Sutinka přežila  a dočasná péče se jí stala domovem trvalým.

Další fotky zde.

Sutinka byla adoptována na dálku - krmivo hradilo Kočkafé Schrödinger a kočičky od nás. Děkujeme!

Sutinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradili Radka s Lubou, Alfa, Beta a Megie, kteří Sutince dali trvalý domov. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

9.10.2021 - Dnes večer k nám dorazila skupina mladíků, která našla v Hodoníně za knihovnou opuštěné kotě. Volali na MP a ta jim dala kontakt na nás. Kotě je maličké, mělo by být u kočičí mámy a jak se takové kotě ocitne uprostřed rušného města, nechápeme. Nikdo nás ani nekontaktoval, že by kotě hledal. Kočička dostala jméno Bublina. 17.10.2021 - Bublince vyhřezl konečník a musela na operaci. 26.10.2021 - Bublinka onemocněla, probíhá léčba kalicivirózy. 25.11.2021 - Zánět v očičku se nepodařilo vyléčit, byl proveden chirurgický zákrok a očičko bylo odstraněno. 1.2.2022 - Bublina je drobnější kočička s neuvěřitelnou životní energií. Dostala se k nám jako maličké kotě a od počátku si prošla zdravotními neduhy (vyhřezlý konečník, kaliciviróza, vyjmutí očička), ale vše zvládla s přehledem a nic jí nepokazilo náladu. Je stále dobře naladěná, umazlená, jemná, umí i aportovat. Velmi kamarádská ke kočkám, ale i k lidem, proto pouze do bytu, ke kočičímu kamarádovi. 19.2.2022 - Bublina odjela společně se Silvinkou za Carrie a Sutinkou do Osové Bítyšky, do domku. 8.8.2022 - Bohužel, Bublina se z nového domova dlouho netěšila a 8.8.2022 odešla do kočičího nebe, viz zpráva níže. Je nám to moc líto.

Další fotky zde.

Bublinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradily Eva a Lucie Veselé s kočičími kamarády Mozartem a Jožinkem. Děkujeme!

s3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

6.12.2021 - Dnes nám nahlásila oznamovatelka, že na sídlišti JV v Hodoníně, v panelovém domě je v jedné sklepní kóji už několik dní kotě. Nemohla sehnat majitele a dostat se dovnitř, tak mu alespoň okýnkem házela něco k jídlu ... Kotě je velmi podvyživené, dehydrované. Na sídliště se mohlo dostat i v motoru auta a pak vyhledat úkryt ve sklepě. Všechno je to pořád o tom, že takto malé kotě nemůže venku zůstat samo, vždycky to špatně skončí ... Je to kočička a dostala jméno Silvinka. 18.2.2022 - Silvinka je krásná bílomourka, trošku bázlivější  a moc jí pomohlo, kdyby se do nového domova dostala co nejdříve. 19.2.2022 - Silvinka odjela společně s Bublinou za Carrie a Sutinkou do Osové Bítyšky, do domku.

Další fotky zde.

Silvinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradil Honzík Studýnka s kamarády - kocourkem Mikešem a fenkou Chelsea. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

8.11.2015, večer
Zdravím,
cestu zvládla skvěle, už cestou jsme jí začali říkat Beta. Příchod domů byl ze strany psů vítací, asi z toho byla taková vyplašená, stejně jako naše Alfa. Chvíli se krčila v přepravce a jakmile jsme odešli do kuchyně vyběhla a schovala se pod postel. Pod postelí je do teď, schovává se. Nevadí, však to se poddá. Naše kočka Alfa tam zprvu byla s ní, ale už vylezla a mazlí se s námi, takže vypadá, že už nám odpustila.
Krásný večer. Radka 

9.11.2015
Zdravím,
Carrie - Beta skoro celý večer strávila pod postelí. Ale v noci, jak byl klid přišla za mnou do postele a spala mi na rameni. Je hodná a bude z ní mazlivka. Ráno, když byl přítel venčit psy, tak se odvážila z pod postele ven. Prozkoumala okolí postele. Předpokládám, že, jak jsme teď v práci bude prozkoumávat terén více. Je v pokoji sama. V pokoji má záchod, jídlo i pití. Ukázala jsem jí to všechno.  Alfa je zvyklá být přes den v kuchyni. Trochu má strach ze psů, ale jdeme na všechno pomalu a myslím, že to bude dobré. Už se těším na odpoledne doma.
Radka

10.11.2015
Včera večer se odvážila opět ven z pod postele, snědla maso a trochu granulí. Dokonce přišla za přítelem do postele, aby se nechala pomazlit. A jak vrní. Myslím, že je spokojená. Ráno se odvážila až ke koupelně. Alfa si ji pořád obhlíží, občas na sebe koukají a trochu zasyčí. Před psama se zatím schovává, ale když je v mé náruči, cítí se bezpěčně a nechá se chvíli očuchávat i od psa.
Radka

12.11.2015
Zdravím,
už se krásně promenáduje po celém pokoji, do kuchyně si zatím netroufá. S Alfou se pozorují, nesyčí, ale udržují osobní prostor, cca půl metru od sebe. Občas spolu zalezou pod postel nebo gauč. Beta je úžasně mazlivá, mazlit se chodí sama a často. Taky je úžasně čistotná. Každá chodí na svůj záchod a respektují svoje soukromí. Nic to nenarušilo. Obě si hrají s hračkama, ale každá zvlášť, aspoň zatím. Se psama je to taky pohodové. Žádné útoky, ani ústrky. Myslím, že to bude fungovat naprosto skvěle.
Radka

19.11.2015
Zdravím,
jak se dalo předpokládat oblíbila si mého přítele, chodí se za ním mazlit a večer k němu do postele.
S Alfou mají své řádívé chvilky a pak spokojeně odpočívají.  Přes den jsou, ale každá zvlášť, společně jsou až o našem příchodu domů. Víkend byl fajn. Když jdeme se psama ven, zatarasíme dvířka a mají k dispozici celý dům. Beta už prozkoumává i kuchyni, zatím ne celou, neboť tu Alfa považuje za svou a zahání ji zpět. Dvířka jsou zatarasena i v noci, ale ony mají nejvíce napilno po ránu. Je to u nás veselé.
S pozdravem Radka

30.11.2015
U nás je to naprosto v pohodě, se psama opravdu žádný problém.
S Alfou si nejvíc po ránu vyjasňují, která je vlastně ta alfa, ovšem nijak drasticky. Jsou na tom stejně. Obě jsou velmi výrazné osobnosti, takže chápu, že Beta se v depozitu necítila mezi tolika kočkama úplně nejlíp.
Jsem ráda, že se respektují a nijak neútočí jedna na druhou a ani jedna se nám nevyhýbá. Dokonce o víkendu spaly obě v posteli. Beta u přítele a Alfa si to namířila k mé maličkosti. Celý domek už je jím revírem, psí dvířka ignoruje (tak snad to tak i zůstane). Občas je to divoch, ale víme, že se věkem uklidní, Alfa to měla stejné. Ráda si hraje.
S pozdravem Radka

10.12.2015
Zdravím,
Beta už je u nás naprosto zdomácnělá. Naše dámy si dokonce vzájemně chodí na WC a vyžírají misky. Z cizího chutná nejlíp. Je mnohem přítulnější než Alfa, ta je více rezervovaná. Beta je živější a Alfa ji dává najevo, když obtěžuje.
Radka

29.12.2015
Zdravím,
vánoce jsme prožili v pohodě. Beta dvakrát srazila stromek k zemi a tak jsem usoudila, že po třech dnech ho zase schovám (malý umělý stromeček). Kočičáci ochutnali lososa a bylo na nich vidět, že jim chutná. Beta si zvykla spát na židli, kde jsou podušky pod zadek. Na parapetech přitom mají pelíšky, ale ty si oblíbila Alfa. Beta se chodí hodně často mazlit a nejvíc za přítelem, za kterým chodí do postele.
Radka

2.1.2016
Silvestrovské oslavy proběhly v klidu. Počet zvířat máme stejný :-). Alfa, tak stejně jako loni zalezla pod postel a objevila se až k ránu u mě v posteli. Beta (Carrie) je v tomhle klidnější, takže jen občas Alfu pod postelí zkontrolovala, ale jinak se promenádovala po pokoji nebo chodila mazlit. Nebojí se ani nijak zvlášť vysavače. 

 V příloze nějaké nové fotky, zvláště potěšená jsem z těch společných - Alfa s Betou na jednom okně. To se moc často nestává. Obě se provokují.  PS: Ať se Vám daří i v tomto roce.
Radka

1.3.2016
Zdravím do Hodonína,
vím, že teď určitě máte hlavu plnou jiných starostí o spoustu jiných koček, ráda bych však sdělila novinky nebo spíše pokroky u nás.
Alfa s Betou si na sebe krásně zvykly. Přes den jsou společně v obývákoložnici a těší se na náš návrat. Alfa už pochopila, že Beta není vetřelec a nemusí si jí tolik bát. Jejich společné hry jsou již spíše laškovné. Obě se chodí mazlit, dokonce Alfa více než kdy předtím. Myslím, že díky Betě.
V únoru měly obě rýmu - nachlazení, ale už jsou naprosto v pořádku. Beta se z toho dostala rychleji než Alfa. Do toho nám potvrdili epilepsii u jednoho psa a druhý byl na operaci uší. Únor byl pro nás ve znamení lékařů a teď už to bude fajn.
S pozdravem
Radka

2.8.2016
Zdravím do Hodonína,
posílám zase po delší době nějaké informace ohledně soužití našich mazlů. Bohužel se naše kočkopsí tlupa zmenšila. Přišli jsme o jednoho psa, kterému se k epilepsii přidala ještě rakovina. Je to ještě čerstvé a hodně to bolí, ale život musí jít dál. Jsem však hodně ráda, že od vás Betu máme. Ona je takovej čertík. Ale v dobrém slova smyslu.  Je na ní vidět, že nás má hodně ráda. Ty své lumpačiny vynahrazuje mazlením a tulením. Změnila v dobrém i povahu naší Alfy. Pořád je sice taková plašší, ale mazlit se chodí pravidelně. Fotky zatím nové nemáme. Blíží se nám podzimní stěhování, tak snad jej všichni zvládneme.
S pozdravem Radka

2.5.2017
Zdravím do Hodonína,
posílám pár nových fotek Bety (Carrie) v novém po přestěhování. Ráda lehává na okně a pozoruje okolí domu ze všech stran, nejraději však má okno s časopisem o vaření. Jídlo ji chutná. Taky miluje jakékoli květiny, co jsou ve váze.
S pozdravem Radka

9.1.2018
Zdravím opět do Hodonína a posílám další fotky Bety.
Je to raubíř a krabicová kočka.  Jakoukoli novou krabici musí prozkoumat a to ze všech stran, co kdyby byla prázdná a vhodná přímo pro ni. Nejnovějším oblíbeným místem je však dřevník u krbu. S oblibou do něj skočí a klidně v něm i spí. Letošní stromeček naštěstí ani jednou neposlala k zemi, za to ozdoby se jí moc líbily.
S pozdravem a přáním toho nejlepšího Radka

img-20181224-wa0002.jpg24.12.2018
Zdravím do Hodonína a posílám pár nových fotek Bety. Je na nich vidět, jak si u nás libuje a užívá. Krásné svátky a vše nejlepší do roku dalšího přeje Radka, Luba, Alfa, Beta a Megie

25.1.2020
Zdravím do Hodonína,
a posílám pár fotek naší Bety (vaší Carrie). Myslím, že fotky mluví za vše a vůbec není potřeba dodávat, jak se má u nás dobře. Ať se daří i vám, přejí už manželé H.

13.7.2021
Zdravím do Hodonína,
a posílám pár fotek naší Bety. Jelikož se velká část roku nesla ve znamení práce z domu, tak to znamenalo, že si nás kočky doslova užívaly.
Z přiložených fotek je to doslova patrné a vlastně není potřeba co dodávat.

Zprávy z nového domova po příjezdu Sutinky a Sutíka:

22.7.2021
Zdravím do Hodonína,
nevím jestli zabraly feromony, ale Sutíci se prakticky uklidnili, syčení ustalo.
Sutík (Epsilonek) pravidelně vrní už od úterý a chodí se mazlit, to bude mazel jedna báseň. Je víc odvážnější a hodně prozkoumává pracovnu.
Sutinka (Gama) je bázlivější a opatrnější. Mazlení ji taky nedělá problém a vrnět začala včera v podvečer. Myslím, že jsou oba spokojení. Dnes jsme byli u naší paní veterinářky na první prohlídce, chtěla vidět Sutinky očko - dostala kapky. Očkování domluveno za 14 dní.
Posílám nějaké fotky.
S pozdravem Radka

26.7.2021
Dobrý den paní Tomalová,
Sutíčkovi bohužel infuze nepomohly a byl natolik slabý, že jsme se rozhodli ho dále netrápit a nechali ho odejít do kočičího nebe. Každé jaro mu budou kvést na jeho vzpomínku šeříky.
Sutinka má test na panleukopenii bohužel také pozitivní. Průjem zatím nemá, s jídlem to je tak na střídačku. Ale ta tam je to hravé a dovádivé kotě. Mnohem více polehává, sice pořád vrní, ale je to … člověk by až nevěřil, jak ti prcci za pouhý týden přirostou k srdci.  
Nechci to vzdávat, ale obávám, že …
Radka

3.8.2021
Sutinka je již v pořádku, chuť k jídlu ji rozhodně nechybí, spořádá toho jak malý polský zájezd. To je ta dobrá zpráva.
Bohužel mám i jiné špatné. Ačkoli jsme koťata izolovali, přesto se bohužel nakazily i Beta s Alfou - zdravé, silné a očkované kočky. Beta měla mírný průběh a nyní už je skoro v pořádku a čekám na výsledky všech testů. Alfa mi bohužel s neděli v noci umřela v náručí, tak rychlý průběh neměl ani Sutík. Zůstala nám tedy taková nesourodá dvojice, ale přiznám se, že v současné chvíli nemám odvahu, ani sílu na další kotě či kočku.
Jistě chápete, že potřebujeme dostat Betu do normálu, byla na Alfu zvyklá. Uvidíme jak se stav dál vyvine.
S pozdravem Radka

dsc_0261.jpg12.8.2021
Zdravím do Hodonína,
v příloze nějaké nejnovější fotky Sutinky, kterou jsme tedy přejmenovali na Gamu. S Betou se snaží kamarádit a chtěla by si hrát, ale Beta odolává. Naštěstí ji nenapadá, ani na ni nesyčí, prostě si jde po svém. Na sedačce zaujala místo po Alfě. Jak jsem již psala pěkně baští.

23.9.2021
Zdravím do Hodonína,
posílám nějaké info a foto našich kočičáků.
Gama se naučila chodit do postele, je to vyloženě postelová kočka. Beta to nenese zrovna s nadšením, ale když jsou každá na jiném konci, tak s tím problém nemá. Ráda se chodí mazlit, naštěstí Beta taky. Beta je vůči ní trochu obezřetná, ale je to rozhodně lepší než před měsícem. Gam si hodně hraje, nejraději má staré ponožky a sisalové myšky - ty si s oblibou nosí do postele. Má za sebou první očkování a druhé je naplánované na začátek října.
S pozdravem
Radka

15.10.2021
Gama jde na kastraci 1.11., ve stejný den jde Beta se zubama - nějak se jí zhoršily a nelíbí se mi to. Ohledně kámošky pro Gamu jsme pořád ve fázi, kdy děsně váháme - ona je fakt děsně hravá, Beta si moc hrát nechce, to je fakt. Beta na ni dost syčí, hlavně v posteli. Ale když má jedna něco dovoleno, nechci to druhé zakazovat, musí si to vyjasnit mezi sebou. Naštěstí Beta nedělá žádné naschvály - žádné čůrání jinak než do záchodku se nekoná. Hlavně manžel má strach, jak by Beta nesla další kotě, já nic nevylučuju.
Radka

10.1.2022
Zdravím do Hodonína,
posílám nějaké nové fotky Bety a Gamy.
Stromeček přežil, preventivně byl ověšen pouze ozdobami ze dřeva a slámy, aby nikdo nepřišel k úhoně. Jak já říkám, největší dáreček je Gama (v dobrém slova smyslu). Je takové malé čertisko. Kastraci úspěšně zvládla, očko jí zatím nedělá problém, takže zůstává. S jídlem nemá vůbec žádný problém, je to takový labužník. Betě moc zubů nezůstalo a v dohledné době nejspíš příjde i o další, chuť k jídlu ji ale nechybí. Obě milují krabice, tudíž jim předvánoční zásilky dělaly jen radost. Silvestra zvládly skvěle, Gama se nejprve trochu bála, když ale pochopila, že ji nic nehrozí, už se ani neschovávala. Přeji vše nej a ať se daří
Radka a Luba, Beta, Gama a Megie

Zprávy z nového domova po příjezdu Bubliny a Silvinky:

27.2.2022
Zdravím do Hodonína,
jak jsem slíbila zasílám slíbený report po prvním týdnu společného sbližování nových kočičáků s těmi našimi.
Při pojmenování jsme se rozhodli pokračovat v řecké abecedě a Bublina bude Delta, Silvinka pak Sigma.
Cestu obě zvládly dobře. Po příjezdu domů byly holky ubytované odděleně v pracovně. Navečer jsme pracovnu pootevřeli, (což bylo moc brzo), Bublina vyběhla a jak je přátelská a přítulná to se nelíbilo Gamě. Byla uražená a syčela, v neděli ráno nás vzbudila označkováním postele.
Beta se jí vyhýbala, ale jinak byla naprosto klidná. Silvinka byla pořád v pracovně.
Na radu paní Foltýnové došlo opět k oddělení a Bublina putovala za Silvinkou do pracovny. Naštěstí mohu mít homeoffice, takže jsem většinu dne trávila s Bublou a Silvinkou v pracovně. Silvinka se držela se výškách. Došlo k režimu postupného dávkování společného pobytu. A Gama si na Bublu začala zvykat. V úterý večer už spolu honily kuličky a syčení zmizelo. Beta je spokojeně pozoruje a věnuje se své oblíbené činnosti - spánku. Silvinka se víceméně zatím drží v pracovně. Navečer nebo po ránu se odváží prozkoumávat i jiné pokoje, chce se nechat hladit, ale nelíbí se jí být v náručí, takže se podle toho řídíme. Obě krásně baští. Beta to všechno nese nejlépe, což nás překvapilo, ale pozitivně. Bublina je už naprosto zdomácnělá. Silvinka chce čas.
S pozdravem Radka, Luba a kočičáci.

19.3.2022
Zdravím do Hodonína,
po měsíci zabydlování nových přírůstků  u těch našich, musíme konstatovat, že vše je jak má být.
Beta (Carrie) má klid. Gama (Sutinka) si na střídačku hraje s Deltou (Bublina) nebo Sigmou (Silvinka). Sigma si poměrně často vystačí i sama. Je to takový plašánek a myslíme, že ta povaha jí zůstane. Ale chodí se mazlit, miluje kočičí strom. Delta je vždy při chuti, člověk se až diví, kam to všechno dává. Když do obýváku svítí sluníčko všechny leží u francouzského okna a náležitě si to užívají. Milují vysedávání za oknem a válení se v posteli. Posílám nějaké fotky a pozdravy.
Radka s Lubou, Beta, Gama, Delta, Sigma a Megie

dsc_0057.jpg14.5.2022
Zdravím do Hodonína a posílám novinky.
Sigma má za sebou kastraci. A ačkoli je to náš plašánek, chodí se pravidelně mazlit. Delta je malý otesánek, nechybí u žádného jídla. Gama je naše mňaudáma. Beta je nejvíc nad věcí. Nejmladší trojka docela řádí. Prostě fajn kočíčí společnost.
S pozdravem Radka, Luba, Megie, Beta, Gama, Delta a Sigma.

11.8.2022
Zdravím do Hodonína,
už nějakou chvíli jsem se chystala sepsat malý report ze života našich zvířátek a poslat aktuální fotky. Ale před třemi týdny nám umřela Megie, jasně byl to patnáctiletý pes již trpící různými neduhy stáří. Přesto to bolí.
Ještě jsme se ani nevzpamatovali a bohužel minulý pátek onemocněla Delta (Bublina). Co následovalo si dovedete představit - Tour de veterinář. Špatně dýchala, byla bledá. Sono prokázalo slabé srdce a tekutinu v oblasti hrudníku. Další vyšetření toto potvrdilo a diagnóza FIP. Při spojení slabého srdíčka a FIP ji na sále zkolabovalo srdíčko. To už jsem byla ve spojení s paní Lucií (velké díky). S těžkým srdcem a spoustou slz jsme ji nakonec nechali odejít do kočičího nebe (8.8.2022). Odpočívá vedle Alfy a Epsíka pod šeříky. Budeme na ni vzpomínat jako na tu nejúžasnější kočičku našeho života.
Od prvního okamžiku, kdy jsme si ji od vás přivezli byla skvělá a jedinečná. Naprosto si nás získala.
Radka

9.2.2023
Zdravím do Hodonína,
už do bude skoro rok, co budeme mít Sigmu a za tu dobu nám pořádně vyrostla. Je to opravdu kus. Pořád je sice taková plachá a vlastně se mazlí jen večer v posteli. To přijde a vyžaduje hlazení a drbkání za ušima.
Gama sice taky není nijak extra mazel, ale miluje aportování kuliček. Večer mi spí v nohách. Kočkuje se se Sigmou a občas poškádlí Betu. Největší mazel a přítula je však Beta. Večer usíná obvykle u manžela, k ránu však leží na mé ruce. Je s námi už 7 let. Nejvíc ji baví škrabací koule.  Všechny jsou s námi nejraději v pracovně nebo obýváku. Pokud se vaří, tak se přesunou do kuchyně.  
Vánoční stromeček ani loni nepřišel k úhoně. Nevím jak se jim to při těch svých hrách daří, ale povalit se jim podařilo akorát jezulátko. Taky některá zvládla stáhnout ze stromečku řetěz a to tak dobře, že se ani nepohnul z místa.
Taky dostali nového kamaráda - je to Robo (robotický vysavač) a občas mu sabotují úklid. Jinak mají božský klid. V příloze zase nějaké fotky. 
S pozdravem Radka a Luba s Betou, Gamou a Sigmou.

Fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Carrinka

(Mirka L., 8. 11. 2015 19:35)

Strašně moc děkuji těm, kteří si vzali do své péče postiženou kočičku Carrinku.Carrinko,teď už bude jen dobře,hodně štěstí!
Mirka a kočičí mazlíci Páťa, Zuzi, Čiki, Šedík,(všichni postupně nalezeni z ulice), kteří se také připojují s přáním všeho dobrého.

Re: Carrinka

(Radka, 9. 11. 2015 20:36)

Je to moc hodná kočička. Naši první jsme taky našli na ulici. Očičko ji chybí stejné jako Betě.
Beta je asi spokojená, protože často je slyšet jak přede.