Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aranka a Moly 04

3. 9. 2015

aranka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2014

Aranka je moc pěkná černá kočička, která se k nám dostala z Rohatce. Tam si ji na zahradu přivedl domácí kocour, ale druhý domácí kocour to nehodlal tolerovat a kočičku napadal a vyháněl. A protože v sousedství bydlí majitelé našich bývalých svěřenců Merila a Hely, měli na nás kontakt a zavolali nám. Aranka je mladá, hravá a mazlivá kočička, která u nás čeká na svůj nový domov. 3.9.2015 byla Aranka spolu s Moly umístěny do Prostějova, do bytu.

Další fotky zde.

Aranka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!


Kočka, kastrovaná, nar. 10/2014

Moly je hezká tříbarevná kočička, která má za sebou smutný život. Hladová a zubožená se krčila na plechové střeše garáže, protože se bála volně puštěných psů. Na střeše porodila i koťata a ta, jak se začala pohybovat, popadala ze střechy dolů a psi je na místě roztrhali! moly250.jpg
V létě dosahovala na rozpálené střeše teplota až k 50 stupňům! Paní už se na to nemohla dívat a šla sousedku upozornit a zeptat se jestli ví, že se tam kočka zdržuje a že nemůže dolů a bylo jí řečeno, že ji to nezajímá, že kočku si přinesla vnučka. Paní se odhodlala a kočku od sousedky "ukradla", přivezla ji k nám a tím jí zachránila život. Moly je velmi vděčná a mazlivá kočička. 3.9.2015 byla Moly spolu s Arankou umístěny do Prostějova, do bytu.

Další fotky zde.


Zprávy z nového domova:

3.9.2015
SMS: Tak jsme dorazili do Prostějova. Molly už je venku z přepravky a vzala si granule. Aranka je zatím opatrnější.

6.9.2015
SMS: Dobrý den, Molly i Aranka jsou v pohodě.

28.9.2015
Dobrý den,
omlouvám se, že jsem se neozval, byl jsem na dovolené. Aranka i Molly jsou v pořádku, měly vynikající pečovatelku. Jakmile se uvedu do normálního režimu, pošlu i fotky, návrat z dovolené do reality mně dává zabrat :-)
M.

aranka400.jpg

3.10.2015
Dnes jsou Aranka s Moly v novém domově právě měsíc...

 

6.3.2016
Dobrý den,
podávám hlášení o stavu koček :-) Aranka i Moly jsou v pořádku.
Marek

aranka350.jpeg8.1.2017
Dobrý den, zasílám vám fotografie Aranky a Moly.
S pozdravem Marek

 

 

Další fotky ze společného domova Aranky a Moly zde.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chudě Molynka,smutné co prožila,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 4. 10. 2015 9:57)

ale dnes už na všechny útrapy a zlobu lidskou doufám zapomněla a je jí spolu s kamarádkou a hodnými lidmi dobře.Té čůze staré co byla k jejímu smutnému životu tolik lhostejná přeji jen to nejhorší(nemá se to,ale u takových zmetků je to to správné!)Také jsem tak kdysi"vnikla"přes plot a úzkým prostorem staré šopky na sousední pozemek mého pracoviště,poté,co jsem tam dva dny poslouchala kotěcí žalostné mňoukání,vědíc,že je tam kočka s koťaty.Myslela jsem si,že snad jedno z nich někde vlezlo třeba do rýny,nebo někam spadlo a nemůže ven.Šla jsem za majitelkou domu a prosila ji,jestli by mohla prohledat zahradu a najít naříkající a chybějící koťátko.Další tři si opodál pobíhala okolo mámy kočky,čtvrté chybělo a někde stále naříkalo.Bylo to zrovna v období tropických veder,takže jsem si zoufala při představě,že někde uvízlé kotě trpí žízní a neskutečně strádá.Baba,abnormálně nesympatická a od podívání zlá mne odbyla s tím,že kotě vylezlo na vysoký smrk,že ho tam vidí a ať se nestarám,že kočka ho nějak dolů dostane a že jestli nechci ty ostatní svině koťata co jich kočka má a co ona nemůže chytit.
Nedalo mi to,když jsem i další den po příchodu do práce koťátko stále slyšela sice už velmi slabě a unaveně ale stále naříkat a s vypětím veškerých sil a až akrobatickým výkonem jsem "vnikla" brzy ráno na pozemek zahrady a začala tiše volat a hledat(už mi bylo jedno,jestli mne baba uvidí oknem,šla jsem za jediným cílem-najít ubohé stvoření.A k mému šoku jsem ho našla a osvobodila!!!!Považte,že ta stará,zlá ženská jedno z nenáviděných koťátek chytla pod starou plechovou vanu,obrátila tu vanu na koťátko, na vanu položila ještě tak deset cihel(aby se asi kočce nepodařilo kotě osvobodit a ještě to vše pojistila igelitem který aby větrem neuletěl zachytla u země dalšími cihlami-no hrůza všech děsů!!!!!!Koťátko bylo mokré,upocené,sotva stálo na nožičkách a těžce popadalo dech,ale po děsu a prožité hrůze se ukrylo pod hustý keř,kde si ho hned kočena mamina našla a olízala.Já neváhala a kontaktovala dámy v sos kočky Hodonín a ty už se postaraly o další za čož jim patří obrovský dík!Staré čarodějnici nechaly kočičku vykastrovat,koťátka odebraly.Baba prý vždy koťata kočičce topila v kýblu s vodou,když je včas našla.Tentokrát chtěla koťátka připravit o život jiným hrůzným způsobem.Kéž se jí její zlo co způsobovala kočkám brzy vrátí i s úrokama!!!!!!
Molynce a všem kočenám a kocourkům přeji jen ty nejhodnější lidičky s rukama,které pohladí a podají plnou misečku.Kočky jsou nejúžasnější tvorové na planetě zemi,tedy alespoň pro mne,miluji je!

Re: Chudě Molynka,smutné co prožila,

(Jorga + Jeník a Liduška, 6. 10. 2015 23:03)

tak tohle je teda taky síla....!!!!! jen věřím, že ty mlýny, ať už jakékoli, melou opravdu spravedlivě a oběma babiznám se to vrátí s plnou parádou, i všem těm dalším zlým kreaturám, co jsou schopné i jen říct, že "...příště vemou kočku lopatou naplocho...." to opravdu nechápu...

Moly - otřesný příběh,

(Jorga, 6. 9. 2015 10:32)

vždy znova a znova žasnu, jak lidé dokážou být sebestřední a krutě necitelní, a doufám a věřím, že se to té neuvěřitelné ženské jednou vrátí.....přála bych jí to. Paní sousedce obdiv za odvahu k činu.