Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ariel 04

5. 2. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

6.8.2022 - Děti nahlásily kotě, které našly u říčky Kyjovky v Mikulčicíc. Je to kočička stará asi 10 týdnů a správně by měla být ještě u své mámy. Dostala jméno Ariel. 2.11.2022 - Arielka je parádní kočičí holka. Je milá, mazlivá a upovídaná. Velice ráda si hraje a řádí s ostatními kamarády. A má také velice ráda látkové myšky, které nosí a aportuje a je v tomto neúnavná. Domov hledá u kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás. 5.2.2023 - Arielka odjela do nového domova, do Vratimova, do domku se zahradou, kde ji čekají kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Ariel byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívala Nikola Sobotová a kočky Kája a Máša, kocouři Koko, Jingle a Bells, fenka Honey, králík Poppy, korela Nina a 3 afričtí šneci. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg4.3.2023
Dobrý večer,
Arielka se adaptovala s našima číčama v pohodě. Je to neskutečný mazel a už týden spolu spíme v ložnici. Už "zvládla" potah na židli, je to šikulka, s naším benjamínkem jsou, jak utržené z řetězu. Jsme rádi, že jsme ji mohli dát nový domov a kamarády. Zatím ji máme pořád doma, ale až se oteplí určitě zvládne i venek s těmi našimi. Ti ji určitě provedou po okolí a ukážou všechny taje okolí našeho domečku. Už je to plnohodnotný člen naší rodiny.
Pěkný večer, René

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář