Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arnoštek 02

16. 6. 2014

arnostek350.jpegKocour, kastrovaný, nar. 10/2013

Arnoštek je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky. Arnoštek byl zprvu trochu bojácný, ale zvykl si a je z něho mazlivý a milý společník. 16.6.2014 - Arnoštek byl umístěn do Moravského Žižkova, do domku, jako jedináček.

Fotky Arnoštka z jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme paní Nadě Slavíkové, že Arnoštka po dobu jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

16.6.2014
Tak se pomalu seznamujeme a občas se mazlíme a občas se uklidíme stranou...
Chvíli jsem na paničku syčel ale pak to bylo dobré...

17.6.2014
Dobrý den
Ještě včera byl jmenován : Já Macin Arnošt II řečený tajtrlik. Seznamování probíhá myslíme vcelku dobře jen občas náš majestát naruší zvuky, které neznáme a kterých se bojíme (sprcha, varná konvice, pračka). To se pak uklidíme nahoru na schody. Ale tento schodový azyl je čím dál kratší a po návratu z tohoto azylu se věnujeme hlazení mazlení a gaučování. Myslíme, že to bude dobré.

18.6.2014
Arnoštek: "Dneska jsem měl hodně práce páč ta plyšová kráva mi zalezla pod gauč a né a né ven. Ale nakonec jsem ji odtud dostal. Po tý dřině si musim lehnout. Tak se zatím mějte a my se zase někdy ozvem. Jo a v Pátek budu poprvý doma sám tak to snad zvládnu."

Fotky za červenec.

13.8.2014
Zdravíme !
Moc nepíšem, páč máme hodně práce od rána do večera. Musím zkusit spoustu věcí, zda se s nima dá hrát nebo rozkousat a podobně. Taky musím vrnět až slintám a v mazlení už mám rekord okresního přeboru. Jo a tohle nám roste ve skleníku, na to si musím dát pozor, páč to žere maso !! Viz foto.

2.11.2014
Dobré ráno.
Neděli mám ostatně velmi rád. Páč to vstanem, následují kravinky a blbovinky doplněné lítáním po celým domě. Pěkně od zdola nahoru po schodech a zpět. No a pak je důležité si lehnout a promyslet co dál tak aby mě byl neustále plný dům. Jako elementární částice -všude a nikde, žééé ... Foto zde.
Takže pozdrav mňau !!

2.12.2014
Arnoštek poslal super fotky.

7.2.2015
Dnes měl Arnoštek
práci v zimní zahradě...

14.6.2015
Dobrý den
Musím vám napsat, páč je to dneska rok co jste mě dovezli do mého domova. No a co ze mě vyrostlo? Neuvěřitelný mazel, který se mazlí jenom když chce. Problém je, že se chci mazlit furt! Za páníčkama běham spíš jako pejsek než jako koček. Kde sou voni tam sem já. Nuda to u nás nehrozí.
Tak se mějte krásně, koček Macin

8.7.2015
Zdravíme !
Dnes jsme využili počasí, kdy nesvítilo slunko a instalovali jsme stínění do skleníku.
Koček v první fázi pochopil k čemu jsou schůdky a pak už jen pracoval. Měřil (kradl metr), nosil (kradl šroubky) a celkově se motal kde to jen šlo.
Hezký den a pozdrav.
S přáním hezkého dne Pavel

26.7.2015
Zdravíme
Tak tohle není prosím mrtvolka ale to je náš koček.
Dospává noční blbinky.

Pozdrav všem
Pavel

24.12.2015
Zdravím,
letos je koček z vánoc vyjukaný víc jak loni. Přesto se povedlo fotit a posílám. Pave§

5.2.2016
Já vás všechny srdečně zdravím!
Jelikož se prej blíží jaro, tak se páníček rozhod přesazovat kytky. A jelikož všemu rozumím a do všeho strkám svůj zrzavej čumák tak jsem šel radit. Kdyby jste nevěděli, vo co de, tak to se veme černej nebo hnědej válec a strčí se do toho ta zelená kytka a nasype se tam to černý z pytle. Apropó, nevíte náhodou proč se páníček rozčiluje, když se mu v tom černým sypkým rochním ?? Já to nechápu.
Pozdrav koček Macin

arno300.jpg20.3.2016
Zdravím
Celý týden tvrdě makám do večera tak uznejte, že v neděli si zasloužím trochu klidu a péče.
Zdraví koček Macin

29.3.2016
Arnoštek má nového kamaráda ...

3.5.2016
Dobrý den,
tak jsme našeho kočeka chtěli zvykat na syrovou stravu. Poučeni internetem, že je potřeba kočku naučit na syrovou stravu jsme postupovali podle informaci. Smichal jsem maso s kapsou a dal mu to. Načež mladej velmi poctivě vytřídil kapsu ven z misky, sežral maso a s pohledem tu kapsu si sežer sám odkráčel. Ráno dostal už jen maso ......... :-)
Hezký den 
Pavel

16.6.2016
Zdravíme !!
Jenom chceme připomenout, že dnes je to DVA roky co jste nám přivezli toho zrzavého, rozmazleného, rozežraného uličníka a tajtrlíka zkrátka kočeka ... Od té doby se neustále ptám, kdo u koho vlastně bydlí a zda je skutečně nutné mít každé ráno v 6:00 zabořený kočičí čumák v obličeji. Následkem toho se nám prudce zhorší dýchání a je po spánku.
A jaký přístup k výše popsanému má koček - viz foto.
Mnoho pozdravů
Koček Macin a ...

arno180.jpeg10.12.2016
Zdravím do Hodonína!
A díky za kalendář. Už vím kam ho pověsím. Do páníčkovi pracovny - (vona je teda hlavně moje), páč se tam dělají blbiny snad nejlíp .
Pozdravy koček Macin

 

19.1.2017
Zdravím do Hodonína
a musím vám něco říct. Sic venku mrzne, tak v zimní zahradě to slunko už dělá pěkný teplo. No a páníček jakože se musí všechno zkontrolovat a prohlídnout. Jestli kytky se probouzí a jestli nemají něajké breberky a tak. No a jistě uznáte, že bez mé pomoci se takový věci nevobejdou.
Tak posílám pozdrav a obrázky jak mi to krásně šlo od packy.
Koček Macin

14.2.2017
Dobrý den.
Mám dotaz zda na kočky od vás poskytujete záruku a jak dlouhou. Páč mám silné podezdření, že náš koček není koček nobrž neco jiného. Dnes s námi totiž posvačil ledový salát s rajčaty a potom si dal jako desertíček broskvový kompot. Já jen že všude píšou že kočkové jsou masožravci. Tak jenom jestli není křížený s morčetem nebo tak podobně. smiley

18.2.2017
Zdravím do Hodonína
A musím vám říct, že jsem upracovanej ... Více zde.

16.6.2017
Zdravíme do Hodonína!
Je tomu právě dnes tři roky co jste u nás zazvonily a předaly nám do péče takové zrzavé ..., prý kocoura. Do dnešního dnes se z toho stal umazlený, pohodový, ale i rozjívený koček - Macin. Žádná miska mu není dost plná, neboli sněd jsem mámu, sněd jsem tátu. Ale když jeden příjde domů a to zrzavé stvoření se před ním rozpleskne a mňňňaaaíííí ..., tak je to super přivítání doma.
Pozdrav všem u vás od Kočeka a všech tady.

17.8.2017
Zdravím, jelikož přijela dcera na prázdniny, tak má koček na pár dnů kámoše ... 

24.11.2017
Zdravím po delší době!
V létě jsem páníčkům mňauk, zda by jako nebylo dobrý, že by se do zimní zahrady dala kamna. Kytkám bude teplo a bude se topit do celého domu.
Tak sem vám to celý !! naprojektoval a udělal. No a teď kontroluju dřevo a jak to hoří a jestli správně přikládaj a tak. Jsem hrozně důležitej.
Zdraví koček Macin

kocek-21.jpg19.6.2018
Právě je to 4 roky co má Arnoštek svůj domov ...

10.2.2019
Zdravím vás všechny!
Dneska jsem uvařil španělské ptáčky, polévku zelnici, a pomerančový džusík. Potom jsem vypral prádlo a taky žehlil. Pak jsem ještě zatopil v kamnech! Tak se prosím nedivte, že jsem hrozně uuutahaneeeeeeeej!
Zdraví Koček Macin

9.11.201
Zdravím
nedávno si páníček pořídil nový telefon. Tak jsem si zkusil udělat selfíčko. Ale hrozně mě to unavilo. (To je ta další fotka) ... Se mějte krásně !!
Koček Macin

23.12.2019
Zdravíme všechny.
Posílám každoroční fotky kočeka a králíka. Opět si vysvětlovali kdo je jako výše na potravním řetězci. Nejdříve se pospávalo a poté následovala samotná bitva. Krásné Vánoce všem!
Pavel

kralik-a-kocek-23.jpg24.5.2020
Zdravím Vás!
Už je to tady zas! Přijelo to divný a nesamostatný zvíře. To já pak musím hlídat, kontrolovat a pást. A to je dřina tak se musím průběžně občerstvovat. Jo, a to co má na jídelníčku je taky hooodně divný.
Pozdravy všem koček Macin

kocek-40.jpg22.11.2020
Zdravím!!
Je to divný, je to studený, ale blbnout se v tom dá celkem slušně.
Mějte se krásně, Koček

Další fotky Arnoštka najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav

(Anna , 25. 10. 2017 18:23)

Ahoj Arnoštku, bráška Papája posílá pozdrav.

Super

(H&spol., 30. 3. 2016 20:23)

To vypadá na veliké přátelství - moc hezké!

Krásný šikula

(Anna , 10. 7. 2015 21:15)

Arnoštku ty jsi šikovný. Taky odnášíš vše co můžeš. Papája dělá to samé. Bráškové se nezapřou. Krásné léto přeje Papája, Líza, Kačenka a paničky.

Arnýýýýýýý,jsi nádhernýýýý.................

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 15. 6. 2015 21:52)

Dnes jsem byla u Tebe v Mor.Žižkově na jahůdkách,přesněji ve tvé obci,kde jsi právě rok.
Jsi sladký kocourek,jako ty jahůdky!Tak se měj i nadále tolik tolik krásně a žij blaze!!!

Je nádherný!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 2. 11. 2014 17:47)

Teda z toho vyrostl překrásný kocourek-gratuluji!!!!

Pozdrav

(Svatoslava, 25. 9. 2014 21:32)

Pája pozdravuje brášku. A přeje mu hodně krásných zážitku. Pája taky neni žádný andílek ale je prostě sladkej.

Atnoštek je super!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 13. 8. 2014 21:05)

Gratuluji vám k Atnoštkovi a Arnoštkovi gratuluji k vám,jste super a Arny je nádherný!

pozdrav

(daajs, 13. 8. 2014 20:34)

Prostě kočky ze Zrzounovy jedenáctky jsou JEDNIČKY.Navíc geny se nezapřou-flíčky tmavší u čumáčku,božsky medové oči :-)),Winnie pozdravuje mladšího brášku a je ráda,že se má taky dobře(ani ona není Andílek,ale je skvělá-naše první kočka,která si nás nenašla)

Arny,to zvládneš

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 2. 7. 2014 19:50)

být doma sám,neboj a všichni se na sebe budete těšit.Moc ti to sluší,tak jen tak dál,jsi šikula.Hodně štěstí!