Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baloo

30. 9. 2018

baloo300.jpgKocour, kastrovaný, starší kocour
Umístění:
dočasná péče Starovičky

Kocourek Baloo byl nalezen zraněný ve Starovičkách. Paní si ho ponechala v dočasné péči, ouško je ošetřené, po operaci a kocourek odpočívá. Zatím je velmi bázlivý. Uvidíme, jak se bude situace vyvíjet.
26.2.2017 - Baloo má po operaci obou oušek (neléčenými záněty a svrabem mu v nich vzniky neprůchodné srůsty). Jinak je v pořádku, přibral, k ostatním kočkám je přátelský, k lidem zpočátku opatrný, ale jakmile si zvykne, je to mazlík. Asi má špatnou zkušenost s nějakým mužem, protože se jich bojí. 30.9.2018 - Baloovi nikdo za rok a třičtvrtě domov nenabídl a paní, která ho opatrovala v dočasné péči se rozhodla kocoura si ponechat. Děkujeme!

baloo350.jpgZprávy z dočasné péče:

20.1.2017
"Většinu času spinká v úkrytu a večer pak vyleze na škrabadlo a pozoruje, ale když mě vidí, že přicházím tak se utíká schovat. Ae dnes poprve vylezl ráno, když jsem mu nesla jídlo a když jsem ho hladila, otáčel se na bok a předl, chovat se nenechá, jen hladit."
26.2.2017

Baloo krásně prokoukl, přibral kilo, s kočkama vychází perfektně, ani k jedné nebyl agresivní nebo dominantní, nechá si líbit všechno, Kimmíček ho pěkně prohání :-) Je to zlatíčko, sice se bojí pořád, ale ne už tak moc, se mnou se mazlí pořád, takže je to jen o tom aby budoucí majitel byl trpělivý a asi by to spíš mohla být žena, mužů se bojí.

Další fotky zde.

Baloo byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Juraj Nyíri, Ilona Nyíri, Ester Krupová a kočky Sevena, Ela a Viktorie. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář