Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bela 03 a David z hájenky

14. 11. 2021

bella-2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Hrušky

21.8.2018 - Děvčata na Lesní v Hodoníně našla opuštěné kotě. Je to kočička a dostala jméno Bela. 16.10.2018 - Bela je zdravá a může do nového domova. Je úžasně mazlivá, přátelská ke kočkám a potřebuje kočičího kamaráda. 17.11.2018 - Bela odjela do nového domova z XI. umísťovací výstavy koček, do Loužek, do domku, kde na ni čekají dva kocourci.

Další fotky zde.

Bela byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!

cernobily.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2021
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

27.10.2021 - Byli jsme upozorněni na případ přemnožených koček u staré paní, která bydlí na hájence v Mutěnicích. Lidé se tady často zbavují nechtěných koťat, ta loňská bohužel letos porodila další ... Kočky postupně odchytáváme ke kastraci, většina se vrátí zpět, paní pomůžeme s krmivem. Ale ukázalo se, že čtveřice kocourků je velmi mazlivá a bylo by fajn jim najít domovy. Jsme plní, prozatím zůstávají na léčbu v improvizované karanténě ve sklepě a budeme jim hledat domovy. Jsou to kocourci - zrzek Marcus, černobílý David, černý Igor a moureček Mourek. 14.11.2021 - David odjel do nového domova, do Bořitova, do domku, kde ho čekají tři kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

18.11.2018
Dobrý večer,
máme od vás Belinku. Je úžasná, mazlivá, hned pouzila wc, zatím teda nic moc nejedla.
b7.jpgNa kocoury vrčí a syčí, jeden se jí bojí a zdrhá, druhý je uražen a ignoruje ji.Teď už je s námi uložená v posteli. Ještě jednou moc děkujeme a přejeme hezký večer!
Erika

24.11.2018
Dobrý den,
ještě to není úplně dobré, ale už se pomalu respektuji ..., kluci jí uhýbají. Ale bude to dobré! Myslím, že do týdne by si spolu mohli začít hrát.

Erika

18.12.2018
Zdravím a přináším další zprávy od Belly.
S klukama už na sebe nevrčí, pokud teda nemá někdo něco, co druhý ještě nedostal. Ne něco, ale maso, s Timmym si občas i hrají a honí se. Pan černobílý už si nehraje, je to přece dospělá kočka.. :-) Bella nakukuje ven kočičími dvířky nebo sedí u dveří, ale ven neutíká. V noci spí samozřejmě v posteli.

14.2.2019
Bela posílá pozdravy!

Další zprávy po příjezdu Davida z hájenky:

img_20211204_114732.jpg8.12.2021
Dobrý den,
posílám vám pár fotek Davida (přejmenovali jsme ho na Qvida) a Belly, kterou od vás máme od 17.11.2018 z umisťovací výstavy koček v Brně.
Qvido se má dobře, ze začátku byl hodně plachý a schovaný za sedačkou. Začali jsme ho vytahovat a mazlit a asi po dvou dnech už se pomalu adaptoval. Kočičí kamarádi se moc kamarádit nechtěli, vrčeli a syčeli na něj. Bella syčí ještě teď, ale ona je taková od začátku co ji máme. Za poslední týden si s Qvidem pomalu začíná hrát Timmy (zrzek) a Megie (mouratá s jedním očkem). Dům už má prošmejděný, tak pomalu pokukuje po kočičích dvířkách vedoucích ven. Už má i čip, aby je taky mohl používat. Je zvídavý, všechno ho zajímá, ... teď největší novinka, je pití z wc.

10.12.2022
Dobrý den, posílám pár fotek Qvida (Davida) a Belly. Přejeme Vám krásné a poklidné Vánoce!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář