Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bella 04 a Bessie

25. 5. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

19.11.2022 - Přijali jsme tři koťata, která živořila ve sběrném dvoře v Hruškách. Koťata jsou špinavá, podvyživená, vyhladovělá, nemocná, mají průjem, svrab ... Jsou to kočičky, velmi přítulné, dostaly jména Bessie, Bella a Bobina. Nejmenší z nich - Bobina má ustříhlé vousky a zlomenou pánev. 29.1.2023 - Bella je krásná, mazlivá kočička, jemná princeznička, mírná. Je mladá a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda, výborně si rozumí se svým sourozencem - kočičkou Bessie, která je odvážnější. 25.5.2023 - Bella a Bessie odjely do společného domova, do Hustopečí, do bytu s bezpečnou terasou.

Další fotky zde.

Bella byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Míša Mikulandrová. Děkujeme!

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

mensi.jpg19.11.2022 - Přijali jsme tři koťata, která živořila ve sběrném dvoře v Hruškách. Koťata jsou špinavá, podvyživená, vyhladovělá, nemocná, mají průjem, svrab ... Jsou to kočičky, velmi přítulné, dostaly jména Bessie, Bella a Bobina. Nejmenší z nich - Bobina má ustříhlé vousky a zlomenou pánev. 29.1.2023 - Bessie je krásná, mazlivá kočička, akční a upovídaná, bez zábran, ráda asistuje u každé činnosti. Je mladá a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda, výborně si rozumí se svým sourozencem - kočičkou Bellou. 25.5.2023 - Bessie a Bella odjely do společného domova, do Hustopečí, do bytu s bezpečnou terasou.

Další fotky zde.

Bessie byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívali Kateřina Povýšilová, Milutín Kubík a kočička Lotty.  Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

3.6.2023
Dobrý den,
v příloze posílám pár fotek zasíťované terasy. Holky jsou spokojené, že mohou od včerejška konečně ven. :-)
Zdravíme z Hustopeč, Renata

mensi.jpg24.6.2023
Dobrý den,
už je to měsíc, co jsme si od vás přivezly nové členky rodiny Bellu a Bessie. Jsme za to moc rády a kočičky zbožňujeme. Krásně si u nás zvykaly už od prvních dní. Bella je kupodivu hrdinka už od začátku, kdy po příjezdu v klidu začala zkoumat nový domov už v prvních minutách, Bessie se chvilku schovávala, ale první noc už u mě spaly obě v posteli. Tak to pokračuje i dále, třeba při vysávání Bella asistuje a Bessie se utíká schovat nejlépe do skříně nebo pod peřinu :-D Ale jinak obě moc rády pomáhají u všech činností jako je například žehlení, psaní domácích úkolů, vyskládavání nákupů, čištění zubů a hlavně vaření. Samozřejmě i po koupi fontánky na pití, vyhrává tekoucí voda z kohoutku ve dřezu a místo celkem tří škrabadel, zase sedačka :-D Rády se vyhřívají venku na terase. ... Kočky si oblíbily kapsičky Britt, granule Sanabelle sensitive, dostávají také pamlsky carnilove pro zdravé zuby a jedny obohacené o trávu pro zdravá střeva. A jak jinak než že syrové masíčko vede :-)
Závěrem bych řekla, že jsou u nás holky spokojené, často si hrajeme a mazlíme se, už mám dovolené hladit i na bříšku a spolu se ty dvě taky dost vyřádí a kočkují se jako asi všechny ségry :-)
V příloze posílám pár fotek. Děkujeme, že jste nám kočky svěřily a budeme se o ně starat jak nejlépe budeme umět. Jestli máte jakékoliv dotazy nebo připomínky, neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem Renata, Natálka, Bessie a Bella

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář