Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blažek

16. 1. 2020

blazek2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2019
Umístění:
depozitum Hrušky

1.8.2019 - Do depozita jsme přijali kočku Šany se čtyřmi koťaty z Hrušek. Zrzavý Lotrando a černá Zubejda, zrzavý Jindříšek a černý Blažek. Zatím jsou všichni umístěni do karantény. 10.12.2019 - Blažek je krásný, přítulný kocourek, který hledá domov. 16.1.2020 - Blažek dnes odjel do nového domova, do Ratíškovic, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Blažek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Pavla z Brna a kočičky Siraelka a Lilinka. Děkujeme!

Blažek byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v našem depozitu mu hradila rodina Ludvíkova & kocouři Max, Chip a Muf 02, Bezinka, Márty, Poly 02 a Sejdy. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

18.7.2020
Blažek už je s námi půl roku, musím říct ze doma a s dítětem se mu vůbec nelíbilo, byl dva týdny schovaný, kdyby nebylo snedene jídlo, myslela bych si ze vůbec není doma. Nicméně asi po měsíci jsem se rozhodla vzít si ho práce, protože bylo vidět ze doma to není pro něj ... v práci se mi schovaval asi den, a pak bez problému začala chodit za nama, takže přes dopoledne je se mnou v kanceláři, mezitím se projde po skladu za dělníky ... pak se zase vrátí ... Má rad svůj klid, hlavně ne děti.
Má velký areal, jak vnitřní tak venkovní jen pro sebe a teď vypadá ze je velmi spokojen. Dokonce loví i mysky. V pondělí pošlu fotečku, jak budeme v práci.
Hanka

Dobrý den,
tak popravdě musím říct, že jsme z vaší zprávy byli v rozpacích, protože my kočky do pracovních areálů neumísťujeme a pokud to u vás doma nefungovalo, měla jste se nám ozvat, mohli jsme poradit, případně vzít Blažka zpátky a nabídnout odvážnější kočičku ...
Ty dnešní fotky nás teda uklidnily, Blažek vypadá spokojeně. Ale jak je to o víkendu, tam někdo je, dá mu někdo nažrat? A kde to vlastně je, kde pracujete?

1cb756e3-8f68-40e3-9a23-60e1a4277336.jpeg22.7.2020
Dobrý den,
to mě mrzí, nicméně on je se mnou v práci spokojenější než doma .. takhle tam má do 17 hodin každý den někoho a pak má do 7 hodin svůj klid. Přes víkend ho chodíme krmit a umožnit mu i výběh, od června, co tam mám novou kolegyni si ho bere i domu. Zakoupili jsme mu i nové velké skrabadlo, takže se s námi má dobre. Naštěstí se netoula, nějak se naučil, ze když nám končí pracovní doba, jde si do svého pelisku. Mám jej v Dubnanech, bývalý areal 1. Maj.
Hanka

Tak dobře, budeme rádi, když se zase někdy ozvete, že kocourek je v pořádku.
A pokud si ho kolegyně bere i domů (doufám, že v přepravce), tak ať dbá všech bezpečnostních opatření, to znamená, pokud bydlí v domku, nesmí ho tam pustit ven, on by si nejdřív musel řádně zvyknout a to nevím, pokud je tam jen o víkendu, jestli je to možné ..., ať zabezpečí okna a balkon.

b2.jpg6.9.2022
Blažek má novou paničku, ale stále zůstává spokojeným "pracovním" kocourem.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář