Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brusinka 03

22. 1. 2021

 

b5.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2018
Umístění:
depozitum Hrušky

 

8.8.2020 - Majitelka našich dvou koček Brusinky a Bukyna (více zde) těžce onemocněla a dnes už bohužel ví, že se domů nikdy nevrátí ... Hledali jsme jim oběma pomocí FB nový domov, to se nepodařilo, nikdo domov nenabídl a tak jsme dnes Bukyna i Brusinku vyzvedli v Brně. U Bukyna Felixe jsme se obávali, že by návrat do útulku mezi velké množství koček nesl velmi těžce a tak je v dočasné péči v Hodoníně. Brusinka se vrátila zpátky do depozita v Hruškách. 1.9.2020 - Brusinka byla po návratu do depozita vyděšená, ale teď už je to v pořádku a je normálně mezi ostatními kočkami. Je to krásná 2 letá mourečka, domov by mohla najít u jedné kočičky a nebo, pokud bude chodit ven, může být i jedináček. Je zvyklá i na psa. 22.1.2021 - Brusinka dnes odjela do nového domova spolu s Lorou, do Ostrožské Nové Vsi, do domku se zahradou. 24.1.2021 - Loru bohužel přivezli zpátky, protože se bála a byla schovaná. Ale jeden den v novém domově je málo! Obzvláště když kočička u nás žije od kotěte a na domov čeká celý rok a půl. Potřebuje pochopení a čas a to nikoho nic nestojí. Je nám to líto.

Další fotky zde.

Brusinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Radka Jirčíková. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_20210129_170044.jpg16.2.2021
Zdravím,
posílám nějaké ty fotky Brusinky ..., jen chci říct, že jsme byli u veterináře, jelikož nám nechtěla žrát tvrdé zradlo, pouze měkké a zjistil, že má dlouhotrvající zánět dásní, který možná nepůjde ani vyléčit, dostala antibiotika a není to konečná :-) ... Jinak si zvykla velmi rychle a je to opravdovy mazel.

Kočky SOS:
Dobrý večer,
tak je vidět, že se Brusince u vás líbí, to je dobře.
Podle paní Šímové, která měla Brusinku v depozitu, Brusinka žrala normálně, bez potíží a to že u vás nechtěla granule, může být způsobeno tím, že některé kočky suché krmivo moc nemusí a dávají přednost konzervám, kapsičkám, syrovému masu. Také záleží na tom, jaké jste nabídla granule, kočky nežerou všechny druhy, všechny příchuti, jsou mlsné a každá dává přednost jiným.
Věřte tomu, že za bezmála 20 let péče o kočky máme dost zkušeností a víme, že pokud by kočka trpěla vážným a jak píšete dlouhodobým zánětem dásní, měla by při kousání bolest, slinila by (kočkám tečou z tlamy samovolně sliny) a tehdy nežere vůbec nic. To že má červený proužek kolem dásní, to je bohužel velmi časté a trpí tím až 80 % koček!
Někdy stačí přeléčit antibiotiky, jindy postupem času může dojít i k odstranění zubů. Máte Brusinku krátce a škoda, že jste se nám neozvala, vysvětlili bychom vám to, mohli jsme vám poslat antibiotika poštou a nemusela jste ani na veterinu.
Tak ať se vám daří a máte z Brusinky radost.
S pozdravem Iva Tomančáková

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář