Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cedrik 02, Ellie a Hermiona 02

11. 11. 2021

1.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

24.5.2020 - Oznamovatelka z Hovoran nám oznámila, že našla na zahradě v psí boudě kočku s koťaty, neví co dělat. Po domluvě jsme kočku zavezli na kastraci a u domu zůstane. Koťata jsme naočkovali a hledáme jim domov. Jsou to Cedrik, Cilka, Damián, Marlon a Ola. 26.6.2020 - Cedrik je očkovaný a může do nového domova, ideálně s některým se sourozenců. 22.11.2020 - Cedrik u nás zůstává spolu s Damiánem, ostatní sourozenci už domov našli. Je to krásný kocourek,  ve vztahu k člověku je bázlivý a opatrný, ale v novém domově může dojít ke zlepšení. Je mladý a rád dovádí s ostatními, proto musí mít kočičího kamaráda, ideálně odejít s některým od nás. Pokud máte svou kočičku mazlivou, méně kontaktní Cedrik jí může být dobrým společníkem, vhodný i do skupiny koček, NEVHODNÝ jako jedináček. 25.4.2021 - Cedrik odjel společně s Ellie do nového domova, do Orlové, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Cedrik byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Moravcovi. Děkujeme!

Cedrik byl adoptován na dálku -  veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu mu hradili Pješčakovi. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

16.10.2020 - Přijali jsme kočičku s Tasova, možná je to sourozenec Emmy 05 a Jacka, koťat, která našla oznamovatelka na zahradě u chalupy. Kočička je umístěna do karantény. 8.2.2021 - Ellie je mazlivá, hodná a mírná kočička, která hledá domov u kočičího kamaráda. 25.4.2021 - Ellie odjela společně s Cedrikem do nového domova, do Orlové, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Ellie byla adoptovaná na dálku - krmivo jí hradili Michaela a Martin a kočky Kristýna a Jerry. Děkujeme!

Ellie byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Ludmila Tvrdoňová a kocouři Matýsek, Pitrýsek, Bertíček a Jasmínek. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

31.5.2021 - Dnes jsme přijali dva kočičí sourozence z Moravské Nové Vsi. Oznamovatelka nám ohlásila, že se jí začali objevovat u slepic, kde hladoví dojídali zbytky jídla. Je to černý kocourek Ron a mramorovaná kočička Hermiona, oba s delší srstí. Velmi se bojí ... 13.8.2021 - Hermionka je nenáročná, nenápadná a trochu bázlivější kočička. Není vhodná do rušné rodiny, k malým dětem, měla by mít kočičího kamaráda, který jí usnadní zvykání nebo by mohla odejít s kočičkou od nás. Když bude mít možnost chodit na zahradu, tak bude moc spokojená. S kočkami vychází v pohodě a je zvyklá na psy. 11.11.2021 - Hermiona dnes odjela za Cedrikem a Ellie do Orlové, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Hermiona byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradili  Petra, Anton a kočičí kamarádi Matýsek, Nikiček a Nelička. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

10.7.2021
Videa z nového domova zde.

Další zprávy po příjezdu Hermiony:

13.11.2021
Video zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář