Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cibulka

18. 9. 2016

cibulka-300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2014
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Cibulka se objevila u masokombinátu v Hodoníně. Měla na sobě obojek, kterým se někde zachytila a uvízl jí provlečený pod přední tlapkou. Obojek byl zařezaný hluboko do masa, kočička tak musela trpět už delší čas. Jméno dostala podle místa nálezu - dříve se zde loupávala cibule. Ránu Cibulce léčíme dračí krví, dostala antibiotika. Stav se už hodně zlepšil, ale v místě, kde není přístup vzduchu (podpaží) se rána ještě zcela nezatáhla. Více zde. Cibulka je u nás velmi nešťastná, nesnáší ostatní kočky a je ve velkém stresu, dokonce se bojí chodit i na záchod. Hledáme pro ni naléhavě domov jako jedináčkovi. Je moc mazlivá a milá, nebudete litovat.
9.8.2016 Cibulka byla umístěna do Brna, do bytu k Mentolce.
Aktualizace: Mentolce se Cibulka nelíbila a neshodly se a tak majitelé Mentolky s naším svolením Cibulku umístili v polovině září ke svým rodičům do Trebišova, ke klidnému kocourovi a pejskovi. K nám se Cibulka vrátit mezi kočky, které nesnáší, nemohla.

Další fotky zde.

Cibulka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Jana s Mikeškou, Simem a Ellí. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

Telefonicky:
Cibulka se zdá v novém domově spokojená. Je tam 14 dní takže si na domácího kocoura ještě zasyčí, ten je ale totálně flegmatický, takže je mu to jedno:) Nijak se nebijí, a dokonce jedí ze společné misky. Společnost jí dělá i přátelský pejsek, se kterým si sice Cibulka zatím nehraje, ale myslíme, že je to jen otázka času.
Cibulka:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář