Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cilka 04 a Čokoládka

10. 9. 2020

cilka.jpgKočka, nar. 3/2020
Umístění:
dočasná péče Hovorany

24.5.2020 - Oznamovatelka z Hovoran nám oznámila, že našla na zahradě v psí boudě kočku s koťaty, neví co dělat. Po domluvě jsme kočku zavezli na kastraci a u domu zůstane. Koťata jsme naočkovali a hledáme jim domov. Jsou to Cedrik, Cilka, Damián, Marlon a Ola. 26.6.2020 - Cilka je zdravá, očkovaná a může do nového domova, ideálně s některým se sourozenců, případně k vašemu kotěti, Cilka je bázlivější. 10.9.2020 - Cilka dnes odjela do nového domova společně s Čokoládkou, do Vracova, do rodinného domu, kde už mají kocourka.

Další fotky zde.

Cilka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradily Bohuslava Machaňová  s neteří Leničkou. Děkujeme!

4a.jpgKočka, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.
8.6.2020 - Dnes nám paní nahlásila, že v Kyjově pod keřem naříká kotě. Podle sousedky tam plakalo den a noc, nenašel se nikdo, kdo by měl pocit, že 6 týdnů staré kotě nemá venku co dělat a že potřebuje pomoc, až oznamovatelka. Vyhladovělá kočička je umístěna do karantény. 7.9.2020 - Čokoládka může do nového domova! Je úžasná, sladká, milá, mazlivá a velmi důvěřivá. Má nádherně jemný kožíšek a velmi ráda dovádí s ostatními koťaty, proto hledá domov u podobně starého kamaráda nebo mladé kočičky. Pro svou důvěřivost nemůže chodit volně ven, takže pokud do domku, tak s voliérou nebo řádně zabezpečeným plotem. 10.9.2020 - Čokoládka dnes odjela do nového domova společně s Cilkou, do Vracova, do rodinného domu, kde už mají kocourka.

Další fotky zde.

Čokoládka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Katka Javorská. Děkujeme!

Čokoládka byla adoptována na dálku - veterinární péči a veškeré náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Eva J. s rodinou a kočandy Pihulka, Rocky a Mikeš. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

14.9.2020
Dobrý den,
posíláme krásný pozdrav z Vracova od dvou kočiček Cilky a Čokoládky.
Obě kočičky hned první den a noc strávily u nás za skříní ... Měli jsme opravdu obavy, jak se holky u nás adaptují, protože Cilka byla opravdu extra plachá a bázlivá. Druhý den ráno ale bylo první překvapení, když nás obě kočičky vítaly mňoukáním. Cilka ale z dostatečné vzdálenosti. Třetí den byl pro nás ještě větším  překvapením, protože i Cilka, plachá a vystrašená kočička, si sama přišla pro pohlazení (Čokoládka by se zase mazlila pořád ...) a dokonce se nebojí ani v náručí, ... takže co dodat. Místo jedné kočičky jsme si z útulku odvezli dvě a vůbec toho nelitujeme. Obě jsou neskutečně milé a tulivé, takže snad bude pro nás pro všechny život zase o trochu krásnější ...  :-)
Přejeme hezký den!

c1.jpg19.9.2020
Dobrý den,
opět zdravíme z Vracova od Cilky a Čokoládky.
Obě holky jsou u nás velmi spokojené, spokojeně demolují kytky a obývák ... :-) Je opravdu zábava je sledovat při dovádění. Po pěti dnech pobytu u nás, kdy naše ragdolka na holky jen syčela a vrčela, došlo šestý den k obratu a z ničeho nic se všechny tři kočky začaly spolu hrát a běhat po celém domě. Sedmý den se Cilka rozhodla, že naše ragdolka bude její náhradní maminka, zamilovala se do ní a vůbec se od ní nehne. Cilka je neskutečně přítulná, z plašanky je náš nohsled, plete se všude, mazlí se víc než Čokoládka, takže nám dělají obě dvě velkou radost. Chceme za obě kočičky moc poděkovat a popřát štěstí i jiným koťatům, která působí plaše a odtažitě, protože jde vidět, že tu lásku k lidem v sobě mají, jen musí dostat šanci.
Přejeme KOČKÁM SOS hezký víkend. :-)

7.2.2021
Dobrý den,
zdravíme Vás znovu z Vracova. Kočičky Cilka a Čokoládka rostou jako z vody, jsou to dvě krásné a zlobivé rošťandy, už se všichni nemůžeme dočkat, až bude jaro a holky vyrazí na zahradu. Z Cilky je krásná velká kočička, je to mazel, který se nechá chovat v náručí, aportuje hračky a miluje škrabkání a hlazení ..., neuvěřitelné ... Čokoládka je divoká a hravá, všechno a všechny kouše, a když už jí dojde energie, tak se nám uvelebí na klíně a spokojeně vrní, prostě taky mazel.


mensi.jpg22.2.2021
Dobrý den,
zdravíme z Vracova. Tak koťata už jsou po kastraci, vypadají v pořádku, snad se brzy uzdraví. Posíláme pár fotek, jsou to krásné slečny, spokojené, prostě rostou z nich krasavice. Mějte se krásně a děkujeme moc za holky. :-)
S pozdravem S.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nádhera

(jolana, 17. 9. 2020 9:01)

moc děkuji, tohle se čte úplně nejkrásněji!

Čokoládka a Cilka

(Eva J., 11. 9. 2020 7:21)

Mějte se krásně kočenky