Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čoky

24. 7. 2020

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

23.6.2020 - Kocourek Čoky se v zimě přitoulal k důchodkyni do domku v Moravské Nové Vsi. Paní nás požádala o pomoc, kocoura jsme dali kastrovat a byly mu ošetřeny nemocné uši a nasazena léčba. A protože kocoura nikdo nehledal, majitele se nám nepodařilo vypátrat a paní byla ochotna si kocoura nechat, zůstal u ní. Jenže situace se nelíbí její domácí kočce, která si na kocoura do dnešního dne nezvykla, je podrážděná a nechce chodit na zahradu, kde se kocour zdržuje a naopak, Čoky nesmí do domu a musí zůstávat v kotelně. A tak nás paní znovu požádala o pomoc, zda bychom kocourovi nenašli nový domov. Zdá se, že Čoky je hodný, vděčný, mazlivý a že se s kočkou chtěl kamarádit, ale dnes jsme ho vzali do našeho depozita, abychom zjistili, jaký opravdu je, jaký má vztah ke kočkám a jaký domov by potřeboval, teprve pak ho dáme do nabídky. 14.7.2020 - Čoky je PAN KOCOUR, velký macík (6 kg), k člověku milý a mazlivý, ale není vhodný do rodiny s malými dětmi. Ke kočkám má vztah obezřetný, větší skupina mu nevyhovuje, doporučujeme ho k jedné klidné kočce nebo i jako JEDINÁČKA a hledáme mu domov v DOMKU SE ZAHRADOU. 24.7.2020 - Čoky dnes odjel do nového domova, do Brna, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Čoky byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Dana Weberová a Martin Prudius. Děkujeme!

Čoky byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Sylva, Josef a kocouři Brumelo a Dron. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_20200725_114813.jpg25.7.2020
Dobrý den,
hned jak jsme včera dotelefonovaly, šla jsem do obýváku a co nevidím - Čokýnek už leží na křesle. :-) Tak jsem k němu položila Vaše granulky a už se i najedl. Asi o půlnoci se prošel po domě, zjistil kde je nejdelší parapet a noc strávil na okně. Už je tam zase, tak posílám pár fotek.
Zdraví Petra

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář