Jdi na obsah Jdi na menu
 


Daisy a Alenka Zelnicová

30. 3. 2013

daisy02.jpgMourečka Daisy pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Daisy a dalších 9 koček zůstaly opuštěné u domu. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a pro kočky hledáme nový domov. Nyní je zvyklá na výběh, je tedy vhodná do domku se zahrádkou. 30.3.2013 - Daisy byla společně s Alenkou umístěna do Přibyslavi.

Fotky Daisy najdete zde, fotky všech koček z Moravské Nové Vsi zde.

Děkujeme paní Jarmile Vrtalové a kočičkám Káti a Klinger, že Daisy po dobu jejího pobytu u nás podporovaly.

alenka-zelnicova01.jpgBílomourka Alenka Zelnicová a Daisy pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Alenka Zelnicová a dalších 9 koček zůstaly opuštěné u domu.. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a pro kočky hledáme nový domov. Nyní je zvyklá na výběh, je tedy vhodná do domku se zahrádkou. 30.3.2013 - Alenka byla společně s Daisy umístěna do Přibyslavi.

Fotky Alenky Zelnicové najdete zde.

 

Zprávy z nového domova:


2.4.2013
První den seděly uplně nakrčené,v neděli jsem si je začala brát pořád na klín a hladit a hladit, ta větší ta už je kamarádka prochází se po kuchyni, menší kočička, ta ještě trošku zalézá, ale už leží uvolněně a v noci vyprázdní misky, myslím, že to bude velmi dobré.

4.4.2013
Kočičky už se povalují v paniččině posteli a ta větší ta se prý pořád mazlí, nalákala je prý na kuře co pekla. Paní je z nich strašně strašně nadšená, syn jí slíbil že o víkendu přiveze notebook aby vám mohla poděkovat.

 

Videa, kde je Daisy:


Video pochází z května 2011, kdy jsme byly u paní Katzerové poprvé.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář