Jdi na obsah Jdi na menu
 


Darinka 05

11. 3. 2017

darinka350.jpgKočka, kstrovaná, nar.4/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Darinka je krásná černobílá kočička, která byla nalezena ze svými sourozenci (Dorotka, Darinka a Daneček) v lokalitě Nesyt v Hodoníně. Je hravá, mazlivá a přátelská. Ke svým hrám potřebuje parťáka. Nevhodná jako jedináček. 11.3.2017 Darinka našla domov na naší VIII. umísťovací výstavě, v Brně, v bytě, kde bude mít za kamaráda pejska.

Další fotky zde.

Darinka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Lenka Plačková. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

darinka350.jpg12.3.2017
Dobrý den,
včera si od Vás mamka brala Darinku 05. Hned vše prozkoumala a nejvíce se jí zalíbila postel (viz foto). Je to hrozný mazel, ale pes se jí moc nelíbí, prská, ale jinak neútočí. Ten nechápe, proč za ním nejde a ustupuje jí, tak jim dáme čas a snad to bude dobré.

14.3.2017
Dobrý večer,
Darinka si pomalu zvyká na nové prostředí. Je velice  přítulná a hravá. Jídlo jí chutná, kombinujeme granule a kapsičky. Toaletu používá předpisově, už zvládá zakrytou, zatím bez dvířek. Se psem si na sebe pomalu zvykají, žádné vážnější šarvátky neprobíhají.
Za pár dní se zase ozveme a pošleme nějakou fotku.
Přeji hezký večer, S.

19.3.2017
Dobrý den,
uplynul týden v novém domově. Darinka si už zvykla na náš režim. Se psem vychází velmi dobře, dokonce si spolu polenoší na pohovce. Už chodí i na lodžii, má tam dobrý výhled a stále se tam něco děje. Pravidelně vyčesáváme kožíšek, byla i prohlídka oušek a drápků, vše snáší velice klidně, je to prostě zlatíčko. Přikládám pár fotek, kvalitu omluvte, mám stařičký telefon. Přeji hezký večer, za pár dní se zase ozveme.
Eva

darinka1.jpg30.8.2018
Dobrý den,
Darinku máme už skoro rok a půl a má se moc dobře. Se psem jsou kamarádi, nerada se nosí, ale jinak je pořád velký mazel.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář