Jdi na obsah Jdi na menu
 


VIII. umísťovací výstava koček

6. 2. 2017

letak-vystava-450.jpg

 

Milí přátelé, příznivci a sponzoři!
Zveme Vás všechny na naši

VIII. umísťovací výstavu opuštěných koček,

která se bude konat v sobotu

11.3.2017 v Brně ve Vaňkovce

Slévárna Café Práh

Přijďte si vybrat kočičku nebo pokud už nějakou máte, tak jí vyberete kočičího kamaráda. Budeme tady mít také náš charitativní krámek, můžete zde zakoupit pelíšky a hračky pro kočky, trička, šály, hrníčky, šperky a další pěkné věci a  přispějete tak na opuštěné kočky.


Mapa

11.3.2017
Na výstavě našli domov:

Wiky, Čita, Hobie, Shadow, Píňa, Dorotka 06, Darinka 05 a Mína - celkem 8 koček.

 

Všem kdo jste si dnes z výstavy odvezli kočičku, moc děkujeme!

My zachraňujeme kočky z ulice, ale ty pak potřebují zachránit ještě jednou - před životem v útulku. Potřebují nový domov a ten jste jim dnes dali vy.

v270.jpgVětšina těchto koček má za sebou z venku nějakou negativní zkušenost, některé prožily v útulku dlouhou dobu nebo zde dokonce vyrostly od kotěte, takže počítejte s tím, že se u vás budou bát. Počítejte s tím, že první dny může kočka odmítat potravu i vodu, někdy ani nepoužije WC.

Může se stát, že kočka bude v noci naříkat, mňaukat a že se špatně vyspíte. Nedivte se jí, nechápe proč je na tomto pro ni cizím místě, neví, co ji tady čeká, bojí se a její smutno po jejím bývalém domově. Nevzdávejte to, prosím!
Kočka neví, že u vás jí bude stokrát líp, než v útulku s šedesáti dalšími kočkami, kde není dost času na mazlení a hlazení, ona potřebuje čas, aby to zjistila.

Zajistěte okna sítěmi, neotvírejte ventilačky, jsou pro kočku nebezpečné a pokud bude moci kočka u vás chodit ven, nezapomeňte, že poprvé to může být až po měsíci pobytu u vás.

Mějte trpělivost, dejte kočce čas a ona vám to po zbytek života stonásobně vrátí.
Děkujeme.

 

Výstava byla úspěšná, přišlo 283 platících navštěvníků a domov našlo 8 koček. Děkujeme všem, kdo dali některé z koček nový domov. v350.jpg

Děkujeme za sponzorské dary jak finanční, tak ve formě krmiva nebo ručníků, povlečení a dek.
Děkujeme ZO chovatelů koček Brno 36 za zapůjčení klecí a za pomoc s propagací výstavy.

Děkujeme MVDr. Suché za veterinární přejímku.

Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří nám pomáhali s propagací výstavy nebo přijeli pomoct s přípravou výstavy, s montováním klecí, s prodejem v krámku a uklidem po skončení výstavy.

Děkujeme sponzorům výstavy - firmám velkoobchod krmiv a chovatelských potřeb JUKO a krmiva a chovatelské potřeby VITAKRAFT a mediálním partnerům RÁDIU JIH a RÁDIU KROKODÝL. Děkujeme za pronájem sálu CAFÉ PRÁH.

Bez vás všech by to nešlo, děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Vaše Kočky SOS

Fotky z výstavy zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

STOJÍ TO ZA TO!

(Daniela se svou kočkopartou, 16. 3. 2017 9:38)

I kdyby se umístila-našla pěkný domov jen jedna kočička,tak to všechno starání,běhání a zařizování stojí za to!Díky patří všem kočkomilům,kterým není lhostejný osud ani jedné z opuštěných,nebo týraných kočiček!