Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hobie

11. 3. 2017

hobie250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Hobie je kocourek, který se objevil u základní školy v Hodoníně. Děti si ho vzaly domů, ale maminka jim to nedovolila a kocourka přinesla k nám. Je to mazlivý, milý a hravý kocourek. Nevhodný jako jedináček. 11.3.2017 Hobie našel domov na naší VIII. umísťovací výstavě, v Brně, v bytě a čekají na něj dva kocourci.

Další fotky zde.


Zprávy z nového domova:

11.3.2017, večer
Dobrý večer,
kocourek Hobie začiná pomalu zkoumat nový domov. S jedním našim kocourkem Kubou se už pomalu přátelí. Pěkně papá. Tlapičku si namačí do paštiky a pak tlapku olizuje :-) . Zdá se že jsme na dobré cestě. Fotky vám pošlu zítra. Přeji pěkný zbytek večera.

12.3.2017
Dobrý den,
Hobie už si zvykl a je hodně mazlivý. Už jsou velcí kamarádi s kocourem Kubou. Hobie byl celou noc vzhůru a zkoumal okolí.

6.4.2017
Zdravím,
omlouvám se že píšu tak pozdě ale tak trochu jsem nestíhala. Posílám fotečku jak si seděl u okna. Později vám pošlu další. Hobie se naučil od Fildy a Kuby  zlobit :D. Vařila jsem pro kocoury kuřecí maso k obědu. Nechala jsem ho na sporáku a Hobie si tam skočil a už to chtěl papat. Hodně se kamaradí s Kubou. Dělají noční hoňky po bytě. Jinak nijak moc nezlobí. S Fildem a Kubou se hodně kamaradí. Právě teď dřímá vedle Fildy, který ho zpočátku neměl v oblibě.

15.7.2017
Dobrý večer,
dlouhou dobu jsme se neozývali. Proto jsme se rozhodli, že Vám pošleme hromadu foteček. Hobie se má dobře. Vždy večer dělá skopičiny s kočičím kamarádem Kubou.

20.8.2017
Dobrý den Hobie se u nás má moc dobře :-)

11.2.2018
Dobrý den,
za tu dobu nám malý Hobbie vyrostl. Už to není malinký kocourek, ale velký kocour. Naštěstí jeho hravá povaha pořád zůstala. Neustále provádí uličárny. Celkem mu zachutnali lidské pochutiny jako třeba: koblížky, buchty atd.  a to vše vždy nějak potají ukradne. Často mu tak řikáme Lasička. Hobbie neprovádí jen uličárny. Vždy, každé ráno stojí před dveřmi a zpívá nám ( asi se nudí a chce pozornost :-)  Je to tak roztomilé.
S pozdravem G.
P.S.: Právě mi Hobbie přede u ruky.

23.9.2018
Dobrý den.
Hobie už za tu dobu trošku vyrostl ale jeho kotěcí povaha zůstala. Hraje si brčkem, s olivama prostě se vším co mu někdo dá nebo co si sám uchmatne. Rád spinka u něčích noh. Vždy si opře své chlupaté tělíčko o nohu. Je to tak milé gesto.
S pozdravem rodina G. a Hobie

1.jpeg18.5.2020
Zdravím,
osíláme po dlouhé době fotky Hobika. Tak nám trošku vyrostl. Už z něj je velký kocourek, který si užívá života, jak je vidět na fotkách. :-)
Zdraví rodina G. s Hobie a přeje spoustu zdraví jak Vám, tak taky všem z útulku.

11.3.2021
Dobrý večer,
Hobie nám dává už 4 roky nejlepší dny. Je to náš mazlíček. A také pořádný lumpiček někdy! Je to nejroztomilejší  člen rodiny. :-)
Rodinka Hobika.

21.3.2023
Dobrý den,
Hobie je s námi už krásných 6let. S Hobikem posilame pozdravy! 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář