Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wiky

11. 3. 2017

wiky350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015
Umístění:
dočasná péče Brno

Wiky je krásný bílomourek. Spolu se svými sourozenci zůstal na zahradě jednoho domku v Kosticích - babička zemřela a děda, který koťata kočce vždy utratil je nedovedl pochytat a tak zdárně přežila. Nahlásila nám to jeho sousedka. Wiky je pohodový, k člověku velký mazel. Wiky prohání a šikanuje kočky, ale bude kamarád s vaším psem! 11.1.2017 byl Wiky umístěn do Brna, do bytu k Sisi.
25.1.2017
Mysleli jsme si, že když Wiky nebude ve velké skupině koček a nebude muset bojovat o přízeň, tak že se s jednou kočkou snese, ale ne - Wiky Sisi šikanoval a musel zpátky a hledáme mu domov jako jedináčkovi.
11.3.2017 Wiky našel domov na naší VIII. umísťovací výstavě, v Brně, v bytě s výběhem a jako jedináček.

Další fotky zde.

Wiky byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Anička Nádeníčková z Brna Jehnic a kocouři Moris Mýval a Márty Mourek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

11.3.2017
Wiky první den v novém domově ...


wiky270.jpg13.3.2017
Tak Wiki byl dneska poprvé doma 8 hodin sam. A zvládl to uplne skvěle. Akorat to odneslo jedno kvitko :-)  a ted uz si hrajeme. Laser u nás vede.


25.3.2017
Dnes slavime s Wikýřkem 14 dni. Mame se dobře. Rad se vyhřívá na terase a myslim, že už se těší až bude chodit ven.
Rano jsme se spolu koukali na Kung-fu panda a jakmile uviděl pandu, napadl nam televizi. Je s nim sranda. Jde videt, že už si tady zvykl. Hraje si se vším co mu přijde pod ruku. Ví, kdy vstavame a kdy chodíme domu. Víme co mu chutná a co ne. Uz jsme uplne sehrani.


28.4.2017
Dobrý večer,
dlouho jsem vám nepsala. Wikouš se má skvěle. Je to nádhernej kluk. Pěkně se vypapal a ven se mu nechce, takže je z něj bytová kočička :-)

Kočky SOS:
Wiky je po všech těch peripetiích konečně šťastný! Moc děkujeme!

 

12.7.2017w-maly.jpg
Hezky vecer, hlásíme se s Wikouškem :-) 

6.12.2017
Dobrý večer, dlouho jsme se neozvali. Wiki se má skvěle.

11.3.2018
Dobrý večer,
dnes je to rok, co jsme si adoptovali Wikyho. A moc vám za něj děkujeme  Je to naše laska.
heart

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Byli jste si souzení......,

(DANIELA SE SVOU MAXIKOČKOPARTOU, 26. 3. 2017 4:53)

s tímto okatým zlatíčkem,moc vám to přejeme!Mějte se celá dlouhá budoucí léta tak krásně a šťastně jako se máte nyní.Wikoušku,tak vzorný a kouzelný kocourek jako jsi Ty, si tak báječné dvounožce plně zaslouží!Užívejte si sebe navzájem,to vám přejeme z celého srdce!!!!