Jdi na obsah Jdi na menu
 


Digi, Mona 03, Kryšpín 07 a Eliášek 04

15. 7. 2018

digi300.jpgKočka, kastrovaná, nar.  7/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

21.11.2017 - Dnes jsme přijali mourovatou kočičku. Nalezena opuštěná a vyhladovělá v Petrově, krčila se a schovávala před deštěm v křoví. Má rýmu a dostává antibiotika. Nevhodná jako jedináček. 14.4.2018 - Digi odjela do nového domova z X.umísťovací výstavy. Domov našla v Brně, bude bydlet v bytě, kde na ni čeká kočka s kocourkem.

Další fotky zde.

Digi byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Pavla Mihalová, pan domácí - kocour Matěj a kobylka Georgia. Děkujeme!

mona11.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2017
Umístění:
depozitum Starovičky

24.5.2018 - Dnes jsme přijali černou kočičku z Hustopečí, přebývala v polorozpadlé ruině s bezdomovci. Je neuvěřitelně mazlivá. Dostala jméno Mona. 24.6.2018 - Mona je mazlivá a úžasná kočička a může do nového domova. 3.7.2018 - Mona byla umístěna do Brna k Digi a dalším kočičím kamarádům.

Další fotky zde.

Mona byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Nikola Sobotová, kočka Kája, kocour Koko, kotě Máša, fenka Honey a králík Zlatí. Děkujeme!
 

elias6.jpgKocour, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

12.6.2018 - Dávali jsme kastrovat kočku, která žije u penzionu pro seniory v Kloboukách u Brna. Kočku jsme vraceli po kastraci zpět, její kotě, kocourka Eliáše jsme přijali k nám a budeme mu hledat domov. 12.7.2018 - Eliášek je zdravý, očkovaný a může do nového domova. 15.7.2018 - Eliášek spolu s Kryšpínem odjel do nového domova, do Brna, do bytu k Digi, Moně.

Další fotky zde.
 

kryspin15.jpgKocour, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

18.5.2018 - Přijali jsme tři koťata, pán je našel na půdě penzionu v Louce, kočka se k nim nevrátila. Černobílý kocourek s delší srstí je Kryšpín a dvě mourovaté kočičky Kora a Tara. 7.7.2018 - Kryšpín je zdravý, očkovaný a může do nového domova. 15.7.2018 - Kryšpín spolu s Eliáškem odjel do nového domova, do Brna, do bytu k Digi, Moně.

Další fotky zde.

Kryšpín byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Tereza Tomanová. Děkujeme!

 

 

Zprávy z nového domova:

14.4.2018
Dekujeme za Digišku,
uz si tu hoví a je naprosto v pohode.., hraje si s myškou s perícky a s čičakama taky ok. Obcas nekdo zabrble, ale netroufnou si zautocit, to Kulik s Jantarkou byli furt v sobe az chlupy litali. Digi budi respekt a ohnala se jednou a Kulik letel jak namydlenej blesk. Tak to jsem ráda i za ostatní kočičky, ze nasly domov!
Držím Vám pesti Monika

24.4.2018
Digi je naše holčička mazlivá ...

digi4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zprávy z nového domova po příjezdu Kryšpína a Eliáška:

kryspin-a-eli.jpg30.7.2018
Krásný parný den,
posílám foto a videjko s klukama. Eliašek je ještě na antibiotikach a kapeme očička, ale vypada to dobre. Kluci za tech 14 dnu neskutecne vyrostli a jsou to zlatička. Moňa si adoptovala Elika a Jantarinka Kryšpuldu a Digi je taky vzala na milost. Jsou užasná partička. Sleduji na fb, že se taky nenudíte, tak držim palce.
Monika

29.4.2019
Smutná.. moc smutná zpráva. Kryšpínek měl před měsícem nafouklé bříško, zjištěna tekutina, každý týden jsem s ním šla na vypuštění.. aby tlak nebyl tak velký.. řekla jsem si dokud baští, je to ok. Nicméně ... hubnul, chřadnul, svaly mizely. V noci dostal velký průjem, chudáček nestihl ani doběhnout na záchůdek, všechno pokakal, peřiny. Ráno už měl takový olezlý čumáček tak jsem se rozhodla že takto to pro něj bude zřejmě lepší. Kryšpínek už je za duhou, prožili jsme spolu krásný, sice necelý rok, ale za tu dobu mě hodně naučil a moc mu za to děkuji. Ostatní kočičky co mám od vás jsou v pořádku.
Mona Digi i Eliáš.

eliasek.jpg8.10.2020
Dobrý večer,
dnes smutná zpráva - Eliášek odešel za duhu, nemohl dýchat, mel zvetšené uzliny, bojovali jsme 14 dní  intenzivne, ale stále byl v horečce. Uz jsou spolu s Kryšpínkem, miláčkové ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář