Jdi na obsah Jdi na menu
 


Evička 02

21. 7. 2014

evi250.jpegKočka, kastrovaná, nar.  4/2013

Evička byla nalezena se svou sestrou Emičkou v Bojanovicích. Z Evičky u nás vyrostla nádherná kočička. Ráda se nechá pochovat a mazlit a netrpělivě vyhlíží nový domov. 21.7.2014 byla Evička umístěna do Hulína, do bytu ke kočce a pejskovi.

Fotky Evičky z pobytu nás i z nového domova najdete zde.

Evička byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku. Její adoptivní rodinou byla Linda Šildová & Drobek. Děkujeme !

 

Zprávy z nového domova:

22.7.2014
Dobrý den,

tak dnešní strávený den u nás. Evička celý den od včerejšího večera byla zalezená pod postelí. Mluvili jsme na ni a nakonec jsme se rozhodli, že ji vytáhneme a budeme si na sebe pomalu zvykat. Chvíli se mazlila a pak zas utekla pod postel tak asi třikrát. Stihla mě i počůrat - no nedá se nic dělat strach je strach.
Před chvíli jsme ji vytáhli z podpostele provedli jsme ji celým bytem a ukázali kde co máme.
Je plachá, jakékoliv zvýšení hlasu nebo rychlý pohyb ji strašně vyděsí, ale myslíme si, že to bude dobré. Už vydržela se s námi mazlit deset minut v kuse. Teď je na balkóně schována ve škrabadle.
Nejí, pohrdla i šunčičkou, jen se napila. Těšíme se na další seznamování.
Posílám
pár foteček.

24.7.2014
Dobrý  večer,
Evička se nám pořád schovává, ale my ji stále vytahujeme a mazlíme se s ní. Dnes sme jí dávali pít ze stříkačky, ale teď večer se napila aspoň malinko už sama.  Šunčičkou dnes nepohrdla a dala si do čumáčku ale granulky ty nechává Zuzance to teda nechce.
Doufáme, že to bude lepší. Teď leží  s námi v obyváku na okně a kouká co se tu děje. Neutíká  a nechce se schovat, za to jsme teď rádi. Ale jakýkoliv zvuk nebo prudší pohyb ji vyleká. Věříme, že se to bude zlepšovat neradi by sme ji museli vracet.

27.7.2014
Myslíme, že seznamování s Evičkou je na velice dobré cestě. Sice se stále schovává, ale když jí vytahujeme už se nebrání ani nedrápe. Jakmile ji hladíme neví jak se nastavit jakým směrem natáhnout, aby sme jí hladili co nejvíce a všude. Tulí se - mazlí se.
Co se týče jídla a pití, tak když jí k tomu dáme, tak si dá. Ale z jídla jen šunčičku nebo kapsičky - granule budeme asi konzumovat my :-)) Nicméně Zuzance (naší kočičce) granulky chutnají a aby nic nenechala Evičce tak už je jak kulička. Dnes vylezla nachviličku sama, ale velice váhavě. Teď sedí s paničkou na houpacím křesle a nevypadá, že by jí to vadilo ba naopak si vychutnává každé pohlazení. Je v klubíčku a spokojeně vrní. Pejska se nebojí, z dálky Majdu očuchává a nevypadá, že by jí vadila.
Doufáme, že už to bude jen dobré. Je krásná a máme jí moc rádí.
Jana s rodinou

17.8.2014
Dobrý den,
po dlouhé době se ozýváme s úžasnýma zprávama.
Zrovna teď jak píši tak jednou rukou musím hladit Evičku. Doslova musím, protože ona prostě nikdy nemá dost s mazlením. Musela sem ju předat, protože jinak bych to nedopsala.
Už je to prostě náš plnohodnotný člen rodiny.
Odhodlala se už prošmejdit celý byt. Spí s náma v posteli. Chutná jí jíst už vypadá k světu.
S Majdou (pejskem) i Zuzankou (kočičkou) jsou kamarádi. A zvládá i naši divokou dceru, chodí sama za ní se mazlit.
Začala si hrát, chodit na balkón na škrabadlo no prostě SUPER.
Ona je tak umazlená, že nám dvě ruky na mazlení nestačí, ona neví jak se nastavit, aby sme ju hladily prostě všude.
Jsou chvíle kdy se ještě lekne a utíká se schovat, ale pak zas sama vyleze.
Co více dodat, má se skvěle a my sme rádi, že jí tady máme a můžeme jedné z mnoha kočiček pomoct.
Zdravíme s Hulína

6.1.2015
Dobrý den,
už nějakou dobu se chystáme, že se Vám ozveme s novinkami o Evičce.
Evička je, jak jí říkáme - puma. O plachosti se mluvit nedá. Už si troufne aj na Majdu (naši psí babičku). Majda vrčí hlídá si svoje misky, ale s Evičkou to ani nehne na drzo si od Majdy vezme.
Je tu prostě doma. I když přijde návštěva Evička se neschovává. Je umazlená nestíháme ji hladit a krmit. Vůbec jí nevadí, že ta snídaně na stole je zrovna někoho jiného a né její. Prostě to voní a ona si nabídne :-)))))) Je jí jedno kdo ji zrovna hladí, hlavně, že má moc ruk :-))))))
Jsme rádi, že ji máme, je úžasná společnice. Má se velice dobře a my jsme za to rádi.
Nashledanou z Hulína

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Moc krásná zpráva

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 7. 1. 2015 11:07)

Evička si to, jak se má krásně moc zaslouží.Jste skvělí,zasloužíte poděkování i gratulaci k tak krásné kočičce.Vše nejlepší.

SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!!!!!!!!!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 28. 7. 2014 21:26)

jen tak dál,vydržte a budete všichni šťastní!

Prosím,jen nevracet a vydržet!!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 25. 7. 2014 21:44)

Zdravím dvounohé i čtyřnohé v Hulíně v novém domově náááádherné Evičky a strašně moc vás prosím o trpělivost,vyplatí se,věřte mi to prosím!Vzala jsem si v březnu kočičku ke svým šesti,která naléhavě potřebovala domov,kde bude mít klid a dostatek lásky(teď leží vedle klávesnice a spinká),byla to hrůza,bála se,útočila na všechny i na mne s kočkama to byla katasrofa,byla jsem zoufalá a nešťastná,ale nevzdala to!!!Postupem doby jsem si ji získala,také na kočky ostaní si zvykla a ony na ni(až na jednu,s tou se nějak nemusejí) a i když je dnes úžasná mazlinka a miláček obrovský,lekavá a vystrašená z cizích zvuků,lidí a prudkých pohybů je stále,ale to je kočkám přirozené.
Evička,byla dlouho v útulku a na nový domov a své lidičky se dlouho načekala,bylo by to pro ni strašné,kdyby se musela zase vrátit zpět i když vím,že o ni tam bylo vzorně pečováno.
Prosím vydržte,bude dobře všem a Evička vám to stonásobně vrátí.
Držím pěstičky a budu se těšit na optimističtější zprávy.Daniela

Konečně Evičko!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 22. 7. 2014 20:38)

Konečně Evičko našlas i Ty svoje drahé lidičky a milý domov,moc Ti to přeji.Hlavně aby Tě měli rádi a vážili si Tvoji dvounožci, že mají tak nádhernou kočičí dámu.Hodně štěstí!