Jdi na obsah Jdi na menu
 


Felix 03 a Rozárka (Fousek)

13. 3. 2014

rozarka.jpegKočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Fousek je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky.
Fousek  je klidnější povahy, trochu ještě plachý, hravý, ale mazlí se rád. Ze začátku si hraje na schovávanou, každý den jiný úkryt, aby ho nikdo nenašel, ale když si zvykne dokonce usíná v posteli. Jeho nejoblíbenější místo, kde má klid je pod dekou. Nedokáže být sám, nejlépe mu bude s  nějakou kočičkou nebo vzít sebou sourozence. Ukázalo se, že Fousek je kočička, dostala jméno Rozárka. 13.3.2014 byla Rozárka umístěna v Hodoníně, do domku se zahrádkou ke dvěma kocourům (k Felixovi) a pejskovi.

Fotky Fouska - Rozárky z pobytu u nás najdete zde.

felix-nabidka-mrnava.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2011

3.8.2013 - Kocour Felix má 9 nej.. nejodvážnější, nestatečnější, nejvytrvalejší, nejtrpělivější, nejmilejší, nejmazlivější, nejodhodlanější, nejhravější a nejzvědavější.
To je on " KRÁL ".. Hledá nový domov, kde by bylo jeho království plné lásky a člověka, který by mu dal vše co potřebuje. Musí jít sám a proto hlaste se všichni a klidně posílejte své nabídky, my rádcové mu s tím rádi pomůžeme. :-) Celý Felixův příběh čtěte níže.

21.10.2013 byl Felix umístěn do Hodonína, ke kocourovi, k paní doktorce, která ho zraněného našla a volala nás. Zprávu o jeho umístění zveřejňujeme až po 10 dnech, protože jsme čekali, jak se snese s domácím kocourkem - u nás Felix kočky nesnášel. 

Fotky Felixe z jeho pobytu u nás, z nového domova a společného domova s Winnie (Rozárkou) najdete
zde.

Děkujeme Romanovi a Haně Palovým & kočičkám Sisince, Čokince a Adince, kteří Felixe během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!
 

Příběh Felixe:

12.6.2013 Dnes ráno jsme měly špatný budíček. Volala paní, že má na zahrádce zraněnou kočku. Hned jsme vyjely. Ležel tam velmi zraněný kocourek, přední nohu měl utrženou, trčel pouze kus kosti.
Doktorka Vičarová si myslí, že to bylo tak 2 až 3 dny ...staré zranění, asi autonehoda. Kolem kosti byla již nekrotická tkáň a zasažená byla i lopatka, která byla utržená a musela být odstraněna taky. Dostal injekci od bolesti a masivní dávky antibiotik. Doufáme, že to zvládne, zranění je opravdu hrozivé a rozsáhlé.
Kocourek je dobře živený a je kastrovaný, takže buď má majitele, nebo se ho někdo zbavil. Nepoznáváte ho? Nechybí někomu? Byl na Kollárově ulici v Hodoníně.
 

13.6.2013
Felix dnes spal, spal celý den. Sám si vzal trošku kapsičky, podstrojily jsme mu syrové maso a tvaroh. Od každého do sebe trošičku dostal. 

14.6.2013

Felix, přesto že dnes působil živěji, nechtěl žrát. Musely jsme s ním na kapačku a ta mu velice pomohla. Po návratu zbaštil úplně sám a celkem s chutí půl kapsičky a pár granulí.
Objevují se žádosti o číslo účtu na léčbu Felixe. Tak tedy:
č.ú. 177627810/0600
VS 1206 (datum jeho nálezu) nebo do poznámky Felix
Děkujeme mockrát!!!

16.6.2013
Felix jí sám!
Nedá se sice říct, že by byl zrovna nevybíravý. :-) Baští zásadně drahé konzervičky a kapsičky, v každém případě vždy čerstvé. Na jeho obranu - nepohrdne ani granulemi.

18.6.2013

Zítra to bude týden, co jsme přijaly Felixe. Snad můžeme říct, že nejhorší má za sebou.
Takhle se vyvaluje a
nastavuje bříško k mazlení.
Felix děkuje všem, kteří na něj mysleli a také všem, kteří na jeho operaci přispěli. Vyplatilo se! :-)


13.6.2013   400 Kč Míšková Radka
13.6.2013   500 Kč Čablová Darja
14.6.2013 1 000 Kč Pavla Mihalová
14.6.2013   300 Kč Marenčáková Hana
17.6.2013   500 Kč Palová Hana
17.6.2013   200 Kč Šlampová Veronika
17.6.2013   200 Kč Dupačová Markéta
17.6.2013   200 Kč Šlampová Marie
17.6.2013   300 Kč Markéta Polášková
17.6.2013   300 Kč Aneta Makovcová
18.6.2013   200 Kč Simková Dagmar
18.6.2013   500 Kč Vitoušková Daniela


24.6.2013 Felixovi se jizvy po amputaci dobře hojí, dokonce si už chodí na procházky mimo klec, ale bohužel, už v pátek jsme zjistily, že má nemocné ucho, připadalo nám to jako staré zranění, hematom, který praskl a ucho se zkroutilo. Bohužel mu začala vypadávat srst, až se úplně obnažila chrupavka, část srsti vypadala i u druhého ucha. Paní doktorka řekla, že to ucho je odumřelé, že to může být autoimunitní onemocnění, musíme každý druhý den na kontrolu. Zasypaly jsme uši dračí krví, aby ho to nebolelo a tím jsme to i dezinfikovaly. Je to prostě smůla, že musí mít ještě tyto potíže, jako by nestačilo co se mu stalo. Foto.

26.6.2013 Dnes jsme byly na kontrole s Felixem. Boláky se mu rozlezly kousek dál na hlavu, ale starší rány zasypané dračí krví byly suché a klidné. Zatím jsme se domluvily, že ho budeme pouze sledovat. Vzhledem k tomu, že je teprve 14 dní po těžké operaci, netroufá si paní doktorka nasadit steroidy. Uvidíme zase v pátek. Foto.

1.7.2013 se tahaly stehy Felixovi. Rána po amputaci je krásně zhojená. Léze na hlavě se mu taky pěkně hojí, ale objevila se další na zádech. Zatím co Felix na pohled nevypadá moc esteticky, je spokojený jak želva.

16.7.2013 Rána po amputaci i stehy a vše kolem je naprosto v pořádku.
Léze na hlavě a kus ucha o které přišel jsou pěkně zahojené a dokonce začínají zarůstat chaloupkami. Na zádech mu zůstal poměrně veliký strup, ale jak se stahuje, jde pod ním vidět taky jen čistá kůže. Jinde se mu nic nedělá - ťuk, ťuk, ťuk. Je obrovský mazel. :-)
Další jeho dnešní fotky
odsud doprava...
  
 
Zprávy z nového domova:

26.10.2013
Dobrý den,
trochu opožděně posíláme fotky Felixe /možná Joffreye :-)/ Do 24h jsme ho asi 3x dost dlouho hledali-za pračkou nad krbem, opakovaně. Od středečního večera se rozhodl opustit samotku, přišel do obyváku a rozhodl se s námi trávit volný čas. Jinak kontroluje naše stravování, vše co se vaří a co se dá na stůl. S Jasoňem se míjí ,občas očuchají, už vlezl i na klín. Dokonce zvládl příjezd dětí a další kočky Andělky. Ta z toho řádila jak černá ruka, prskala, vrčela, syčela i při žrádle, ale nic neobvyklého se nestalo, Felix zachoval klid. Dnes celý den všichni spí, asi je to seznámení tak vyčerpalo. Zatím vše, děkujeme.


30.10.2013
Dobrý den,
tak se konečně dostávám k dalšímu hlášení. Pobyt vnoučat a Andělky /hluché bílé pražandy/ Felix přečkal bez problémů, s dětma v pohodě, Andělka se soustředila spíše na starého známého Jasoně /možná mu vyčítala, že dobře nehlídá rajon/.Jinak  Felix  je neuvěřitelný mazel, i k novým příchozím, s ničím nemá problém /jen my máme s tím jeho důsledným dozorem v kuchyni-dokonce kontroluje, co se dává pro slepice, ev. jim něco sní-suchý chleba, prostě má dokonalý přehled o našem jídelníčku/. Můžete si být jistá, že pokud jsme nevolali do 24h /ani nevím, co by musel udělat/, už má trvalé bydliště. Mějte se pěkně a brzo přijďte na návštěvu.


4.11.2013
Dobrý večer,
tak jak jsem už říkala, Felix je mazel, ale hodně živý. První dny hodně spal, teď naštěstí spí aspoň v noci. Posílám další fotky .


19.11.2013
Dobrý večer,
posíláme další zprávy z trvalého bydliště Felíska. Fotky naznačí i nevyřčené, ale nestačilo by ani album, abyste si dovedly představit toho raubíře. Žijeme s kočkami necelých dvacet let, ale ...Dekorace v bytě mu naštěstí nevadí,  kytky už ochutnal, ale při chuti je stále /viz foto bábovka, kelímek od smetany, " předpírka " myčky/. Ráno a večer mají většinou s Jasoněm rozcvičku formou honičky, jinak tu panuje přátelská atmosféra.  Občas /denně/ obsadí oba klíny , co jsou k dispozici, tak si nemůžeme ani vodu podat :-),abychom kočky nerušili. Je hrozně muchlavý, snad spokojený. Musíte posoudit osobně samy. 23.11.budeme myslet na všechny účastníky akce v Brně a držet pěstičky.
Ještě dodatek , dnes je Felix u nás 4 týdny  :-))))) S
.


26.12.2013

Dobrý večer,
konečně se dostávám k podání dalších zpráv. Aspoň stručně-Felísek je stále hrozný mazel s abnormálně vyvinutými chuťovými buňkami /po bábovce ochutnal škvarky, vánočku, vanilkové rohlíčky, předmývá nádobí apod/.S ohledem na jeho trávení máme v kuchyni raději abnormální pořádek. Jinak je statečný, nejvíce se seznamoval s novým pejskem .Na první den už spolu mají "kolečko" kolem křesla, zatímco Andělka s Jasoněm obchází jen když Kessi spí, jinak odchází jinam nebo do "vyšších" pater. Posíláme jen pár fotek/technické problémy-nový mobil/.To zatím vše, pěkný konec roku.
 
Další zprávy, už ze společného domova Felixe a Rozárky:

Dobrý večer,
... Rozárku jsem šla zkontrolovat-skoro hodinu jsem hledala stylem prostě všude, i zavřené skříňky, peřiny v postýlce, přehozená prostěradla, pod křeslama/ je tam sotva 5cm/, mezi křeslama, v krabicích s hračkama. Už fakt zoufalá jsem ji konečně  našla pod skřínkou, zasunutou v soklu, který měl jen 3strany. Asi tam stravila zbytek dne. Ráno byla pod postýlkou, pustila jsem tam Felixe a byl klid. Další kontrola opět sokl. V poledne jsme ji přestěhovali do krmírny /stravování koček a wc/, kde se nemá kde zašít, i s přepravkou. Chvíli byla ve wc / ale schovaná/, pak se zdržuje za mrazničkou, prostě vymetá rožky. Podstrkuji ji misku se suchým i gurmetkou i vodu jsem ji dala do úkrytu, ale nic. Jen se olizovala, ale to asi stresem. Možná v noci močila, ale myslím si, že nejí a nepije. Snad do zítra se nic nestane. Jinak se nechá hladit i pochovat, trochu vrněla, ale ten příjem i výdej asi vázne. Držte pěstičky.

17.3.2014
Dobrý večer,
tak naše kočičí princezna už za námi i přijde, ale jen ve svém rajonu-krmírně. Dala si dnes kapsičku, dokonce i suché a ochutnala krůtí pečené :-).Je strašně umazlená, tulivá, přede o závod, ale do obyváku zatím nejde. Zkusili jsme ji sem přinést, když byla Kessi na procházce, minutku poseděla, ale vrátila se do svého království. Střídavě za ní chodíme, muchláme, mazlíme, tak snad najde brzo odvahu.

21.3.2014
Winnie (Rozárka) už se přemístila na mrazničku na polštářové místo, cpe se a chodí na výzvědy do obyváku /včetně skříněk/.Ta zpráva je  jako telegram, ale nechci zbytečně zdržovat, jen abyste věděly , že to snad půjde-netrpělivá jsem asi jen já :-/. Ale je moooc kouzelná.
... tak si představte, že nám v noci a ráno po bytě všude, včetně postele, šatny chodila nějaká zrzavá kočka. Asi po hodině si šla odpočinout.  Ale já bych neřekla, že se bojí nás, v krmírně se i přijde pomuchlat, když tam vejdeme, spíše ta Kessi (pes) je na ni hrrr, ale i to už je výrazně lepší, vychováváme. Posíláme první foto a přejeme pěkný slunečný den :-)
 
27.3.2014
...už jsme se dlouho neozvali, tak něco málo nového. Winnie slyší na jméno a je to dobrá výtržnice . Už je doma všude, sedačka, odpočinek v šatně, cizí misky, naše klíny i jídelní stůl :-)), s ničím nemá problém. Byl tady syn s rodinou a 2 letou vnučkou, byli tady známí na návštěvě a neměla nejmenší problém s kontaktem / už bez obojku/. Kessi už to taky vzdala, takže tu vládne dokonalá siesta-viz foto. Felix snad vypadá taky spokojeně, ale jeho gurmánské záliby jsou snad  stále intenzivnější  a je v nich důslednější a neodbytný! Prostě bez jeho společnosti se nenajíme a neuvaříme...
 
3.4.2014
Víkend s návštěvou 3 vnoučat a hluché pražandy Andělky, jsme přežili, i když to tak zpočátku nevypadalo. Po příjezdu se zdálo, že přivezli lvici a ne starou známou kočku-syčela/normální/, vrčela, prskala až chrčela, vzteklá procházela po bytě, bylo mi ji moc líto. Pak se uvelebila na nejvyšší skříni a byl klid. Situace se pomalu den ode dne normalizovala, takže 5.den už jen cvičně sykne a prskne. Ani obojek nepomohl. ALE! Winnie, i když se z ní stává klínová kočka, je pěkná bosorka a pokušitelka, pěkně se vybarvuje. Nikde nechybí, žere si, kde chce a na Andělku/hluchou bílou/ přímou dotírá, ne ve zlém, ale Andělka z toho úplně nadšená není. Taky Felix je pěkný výlupek, začínáme mít pocit, že Jasoňovi/našemu starému kocourovi/ chce šéfovat. Zažene ho do kouta na skříni, kde může tam na něj syčí, na hru to moc nevypadá, snad to usměrníme. S Kessi už jsou všichni kamarádi. U jídla a vaření asistuje jen Felix :-). Fotky pošleme příště.
 
9.4.2014
Dobrý večer,
tak konečně posílám slíbené fotky. Winnie zaujala 1.místo v muchlačce a pokračující destrukci už načaté sedačky :-)) a Felix díky svému apetitu je asi naše největší a nejtěžší kočka, která se snaží o vůdcovské postavení. Trochu přetrvává ranní rozcvička kolem 5-6h (provokatér neznámý, nejspíš někdo z Vašich bývalých svěřenců, protože pražanda a starousedlík spí v posteli). Zdravíme  a v sobotu držíme pěstičky Vám všem a hlavně kočkám, aby měly štěstí na hodné páníčky.

21.4.2014
Dobrý den,
tak když už se ze mne stává krasavice, můžu psát i sama, ne? Jak vidíte na fotkách, mám se celkem dobře, přibyla tu nějaká bílá z Prahy, celkem se snášíme, jen někdy řádí a prská. Nejhorší to má s Felixem, furt na ni čumí a ona málem vyskakuje z kůže za děsného vřískání. S Kessi už jsme kámošky. Jinak vidíte, že jsem povýšila-klín jak se mi zachce, na jak dlouho se mi zachce, pohovka, i když teda někdy nás je na ní víc. Takže celkem to jde, snad i moji sourozenci se dobře uchytí. Jo a ten květináč :-(),no stane se že to trochu přepískneme, ale páníčci to zatím nesou statečně papání dost a wc čisté.  Nad ránem mívám rozcvičku a trochu uklízím, vše, co najdu se mi hodí, igelit, ubrousek víčka od petek nebo zavařovaček, to tu mám čistý vzduch a nikdo  mi nepřekáží, hotová senzace. Tak zdravím své bývalé kámoše, držím jim pěstičky a Vy se taky mějte pěkně. Winnie
 
30.5.2014
Dobrý den, musíme se s Vámi opět podělit o zážitky s našim mini zvěřincem. 4.5. jsme doplnili volnou kapacitu pro zvířátka a z útulku v Heřmanově Městci jsme si dovezli fenku jezevčíka Amálku. Našli ji tam v parku a  za 14 dní porodila 8 štěňátek, která už našla nový domov. Amálku si zamluvila nějaká paní, co ji chodila venčit, ale pak z toho couvla, tak jsme si ji mohli vzít my. Bylo to napínavé, doma mladá fenka, 4 kočky vnitřní, 3 venkovní, prostě byly to Nervy, skoro na prášky :-)). Naštěstí snad odvážným štěstí přeje (snad nezakřiknu) a zatím vše probíhá dobře. Amálka asi kočky znala,  protože je vůbec neřešila, kočky kolem ní chodily jakoby tu byla odjakživa, asi se necítily ohrožené. Největší kamarádka s fenkama je Winnie, čumáčkují se, otírají, olizují, no skvělý pohled. Dnes se jim chtěla připlést do hry-lehla si mezi ně na záda, roztáhla packy i s drápkama, sklopila uši a čekala, co bude, ale holky ji přehlédly a minuly. Kessi chytá za zadní nohu, prostě neprojdou kolem sebe bez povšimnutí. Jinak je Winnie takový dozorce, projde byt, vše přehlédne, jestli je vše OK. Už se i naučila skákat na kuchyňskou linku a dolů tišeji. Felix občas zlobí, ale možná si chce hrát a nikdo ho nebere. Sedí,  čučí a kočka se může zbláznit, vrčí, prská, tak uvidíme, zatím chlupy nelítaly, krev netekla. Nejspíš s Winnie mívá ráno rozcvičku, bohužel na rozdíl od nás ostatních jsou to "skřivani" (my spíše sovy). Ale jinak je Felix neskutečný muchlák, roztéká se po klíně, v nutnosti přejde na sousední klín. To je od nás asi vše, ještě přidáme pár fotek (některé trochu rozmazané, těžko je naráz  udržet v klidu.). Mějte se pěkně, přejeme velký odbyt do dobrých rukou a všechny zdravíme.
 
30.7.2014
Už jsme dlouho nepodali žádné zprávy, tak to zkusíme napravit. Trochu bojujeme s fenkama, ale kočky přežívají, i Felixe zdolává vedro a přestává být zlobivý. Občas "tornádo"pokojem, pak zase klid. Někdy i noční tornádo :-//Jakmile zdolal oblíbená místa pražandy, je klidnější, ale kuchyňská linka je jeho trvalé bydliště. Má podrobný jídelníček s přesným časem sklizení nádobí (že se mu to trochu podepsalo na postavě :-)),  předmývá nádobí, chladí se na přechodu kuchyně a obyváku, uprostřed průchodu na zádech, s 3 nožkama nahoru, stylem " PŘEKROČIT". Winnie je nejskvělejší kočka, druhá v našem soužití s kočkami, pohodová, mazlivá, nenáročná, prostě samá pozitivní nej. Nakonec posuďte sami, posíláme fotky.
Zdravíme všechny kočičáky a přejeme příjemný zbytek léta. S. s čiči a hafíky
 
7.10.2014
Zdravíme a posíláme pár fotek. Odjela Andělka-hluchá pražanda (je z ní srbka bělehradka) a zbytek "tluče klacky" (viz foto).
Jinak u nás se situace s holkama haf zklidnila, dobří lidé nám poradili a žití se dvěma fenkama , 3 kočkama IN a dvěma OFF je báječný.

Občas nějaká přeháňka, ale u lidí to bývá horší. Felix stále dominuje v kuchyni, dal si skoro poloviční porci opražených jater-byl rychlejší :-). I s Winnie se asi chystají na zimu, stále rostou. Winnie už se s vyšší hmotností  dostává do vyšších pater bydlení, poslední dobou má oblíbené okno v kuchyni. Ale její návraty na zem jsou stále hm trochu hlučnější (např. než Felixovo přemísťování). To je asi vše, zdravíme také všechny kočičí a zvířecí ochránce a pečovatele. Mějte se pěkně.
 
21.10.2015
Dobrý večer,
Felix je tedy fakt Rošťák, naštěstí aspoň večer je klíňák, vtěrka a žehlí celodenní průšvihy a lumpárny.

Jeho temperament a bezmezná energie nás neustále překvapuje, stále něco nového. Třeba ten okousaný losos na horké pánvi, nové balení toastového chleba - označen téměř každý krajíček, pochoutka - jaderníky z paprik a celá nevypočitatelná řada chutí, včetně plné misky, ale tu má asi jako rezervu. Felix má dost kačení žaludek  a dobré spalování. Předpírá do myčky, poradí si i s pokličkou a hrncem ve dřezu, který je dnem vzhůru, aby se do něj nedostal. Felix nečeká, Felix je rychlejší než my :-)). Ukradne před našimi zraky půl knedle ze stolu a než se vzpamatujeme, tlačí to do sebe v krmírně za ledničkou, takže než bychom ho vytáhli, nebylo by co řešit. Prostě  Neskutečný :-)
Aspoň  Winnie je fakt andílek (sice ta zeď pod oknem je její výtvarné umění (když se učila vyskakovat), ale až na občasné "BLECHY"-  průtah vzdušným prostorem bytu je perfektní plyšáček ( a to je první kočka, kterou jsme si vybrali, ostatní dosavadní kočky si našly nás). Zdravíme všechny milovníky koček a přejeme jim pevné nervy s podobnými výtržníky jako je náš Felix. Mějte se S.

Dnes je Felix ve svém novém domově dva roky. Má tam spoustu kočičích i psích kamarádů a je tam šťastný. Děkujeme za Felixe.

13.3.2016
Dobrý večer,
tak máme zase další výročí. Dnes má Winnie "2" roky v novém domově.

win300.jpgJe z ní hotová dáma, která se začíná stavět do pozice hlavní koordinátorky všeho zvířecího dění. Někdy provokuje, někdy pomuchlá fenky, jindy vypleská nebo prožene Jasoně nebo Felixe. Ale každá aktivita ji brzy vyčerpá, tak si najde volný klín nebo nějaký "kus" člověka na přilehnutí a oddechnutí. Felix je taky trochu klidnější (i když dnes ráno "přesazoval "papriky, ale jeden člověk s ním neuvaří, 2ruce nestačí. Zatím zdolal všechny překážky kromě zavřených dveří, ale tam dělá lumpárny, takže ...
Zdravíme všechny příznivce a ochránce koček.
Mějte se pěkně. S.

21.10.2016
Dobrý večer,
posíláme moc velký pozdrav od Našeho Felíska. Už jsou to 3 roky, co k nám šel na zkoušku a zvládl to. Musím dnes napsat, že Felix se hodně změnil, je klidnější, dost odpočívá a ty lumpárny pomalu ustupují. Asi stárne, protože chuť na jídlo je neustálá, ale v kuchyni už tak intenzivně  "nepomáhá". Někdy dokonce mohu nechat pár minut nákup na lince! Odpovídají tomu i fotky. A večer si většinou obsadí jeden klín a často prostřídá i druhý. Všechny  kočkomily pozdravujeme a obdivujeme Vaši energii v pomoci kočkám a také pejskům.
Zdraví S. a čtyřnožci

21.10.2019
Tak posílám fotky Felixe.
Fotka č.1 - pečeme, č.2 - večerní siesta, není volný klín, č.3 - slunění, č.4 - "tu paštiku bych si dal taky" (to víte, že dostal, ale vzhledem k dietě jen líznout :-). Zde.

felix-sedlaku.jpg1.3.2021
Felix má své DOMA už víc jak 7 let ...

 

21.10.2023
Dobrý večer,
dnes se prostě musím připomenout. Je to 10 let, co jsme si od Vas místo zrzka odvezli na "zkoušku" tohohle úžasnáka, nejstatečnějšíhoho a nejvděčnějšího kocourka Felixe. Moc děkujeme, že jste mu zachránili život, vyléčili ho a umožnili mu tak s námi si dále užívat život. Zdravíme všechny kočičí tety.


13.3.2024
Dobrý večer, Winnie zdraví ze svého domova, kde dnes slaví 10.výročí. Video zde.

felix.jpg

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Felix

(vk, 27. 10. 2019 20:11)

Dík za zprávu o Felixovi. Pamatuji si na něj, pokud jde o počet nožiček, je na tom stejně jako náš Michonnet (v Kočky SOS původně Zachariáš).
vk

Paráda

(Nadˇa s Oliverkem, Matýskem a Samíkem, 10. 10. 2014 10:27)

Díky všem, kterým nejsou opuštěná a hendikepovaná zvířádka lhostejná. Je vidět, že v novém domověje hodně lásky.

tito zlatouškové se mají!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 8. 10. 2014 14:39)

Moc jim to přejeme,jsou čím dál tím krásnější!Blahopřejeme a zdravíme.

Jedním slovem,teda dvěmi.....

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 31. 7. 2014 20:24)

KOČIČÍ POHODIČKA!!!!!

Hluchá pražanda

(Iveta, 3. 4. 2014 17:17)

:-) něco mi to připomíná :-) naše hluchá Lady Terezka se tak běžně chová doma, nemusíme ani na návštěvu :-)) a ti dva jsou nádherní :-))

Pozdrav Felixkovi, a...

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 18. 3. 2014 13:59)

...Rozárka je moooc krásná (ostatně jako všichni ze "Zrzounovy 11ky", ti se opravdu povedli) Kdybych už neměla doma "full house", určitě bych si taky jednoho z nich vzala (ale nerouhám se, samozřejmě, např.Lidušku mám taky z Hodonína:))Hezké dny s kočičkama!

Moc krásné zprávy

(Daniela, 30. 12. 2013 8:23)

si můžeme číst z nádherného domova Felixkova,a to nás všechny milovníky kočiček naplňuje uspokojením a radostí.Děkuji za ně,vždy pohladí........
Nejen do roku 2014,ale do celého dlouhého života přejeme Felískovi a jeho celé rodině čtyřnohých i dvounohých stálé zdraví,klid a spokojenost.

Kočkoparta z Milotic a Daniela

Mazec!

(kočičí parta z Milotic, 21. 11. 2013 6:46)

Felixíku,tak to mazec!Jsi správňácký kočičí kluk a špica,že jsi naprosto stejný jako Jasoň a ostatní,že svůj handicap neofńukáváš a plně si užíváš života a to doslova krásnýho!Máme z toho obrovskou radost!Také my všichni budeme myslet na všechny kočičky co se budou tuto sobotu v Brně vystavovat a přát jim,aby se dostaly do těch nejhodnějších rukou a k padly lidem do oka a přímo do srdíček!Držíme všechny tlapičky a pěstičky.
Tak se zase ozvi Felixku a měj se fajnes!ahoj kočičandy a kocourci z Milotic a Daniela

Krasavec překrásná :-)

(Iveta, 7. 11. 2013 15:41)

No to je naaadherný mazlík :-)Stejně jako náš Ferduša, jak nemají tu nožičku, tak se umí nádherně přilepit tělo na tělo. Je moc krásný, přejeme pevné zdraví a hoooodně štěstí :-)
Všichni kočičáci z Bílovic

Dnes je Felixe.........

(Daniela, 1. 11. 2013 7:13)

Tak krásný svátečkový den, statečný Felixku,pusu na šňupáček a pac od nás, celé kočičí bandy z Milotic.Mňauky

paráda Felixku!

(Jindra, 31. 10. 2013 19:34)

Už jsi definitivně doma a určitě v hodném a láskyplném prostředí.Toš ať jsi zdravý a dlouho žiješ a užíváš si dobroty lidiček co si Tě vzali.To a všecko nejlepší Ti přeje
Jindra

Felix, bez nožičky, bez ouška

(Iva Tomančáková, 31. 10. 2013 13:03)

Ale srdce statečné a plné lásky, senzační zpráva!!!!

Felix

(., 31. 10. 2013 12:07)

Tak to je moc dobrá zpráva, gratuluji Felixovi a ovšem i paní doktorce, neboť třínožky jsou prima, zvláště nemají-li ještě k tomu ucho nebo ocásek. Ještě jednou blahopřeji, z fotek je jasně vidět, že Felix bude opravdu felix (=šťastný) :-)

Super,

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 31. 10. 2013 12:06)

...máme velikou radost!!!! :):):)Skvělá zpráva!!!, jen kdyby bylo víc takových...! A poděkování všem, kdo se o to zasloužili!!! ...a také nové rodině, s přáním mnoha šťastných a spokojených společných chvil.

Tak to je překrásná zpráva!!!!!!!!!!!!!

(Daniela, 30. 10. 2013 19:41)

Taková zpráva je úplně super a za to,že to všechno dobře dopadlo s tímto nesmírně statečným a obdivuhodným kocourkem Felixkem,se musí poděkovat všem ,kdo se zasloužili o to,že po tolikeré bolesti a trápení ho už nyní čeká jen klidný a krásný život u hodných lidí.Děkuji za Felixka nejen jeho nové rodině,ale především skvělým ženským v sos,které o zachránily,pečovaly o něho a daly mu lásku.
Felixíčku,měj se moc pěkně a už jen náááádherný život Ti ze srdce přeji i za svoji sedmičlennou kočičí partu.
Daniela,Milotice

Zlatičko Felixek!

(Daniela, 5. 8. 2013 13:43)

Felixíčku,
strašně moc ti zlatičko přeji,abys našel ty nejhodnější lidičky co si tě vezmou k sobě a budou tě mít šíleně moc rádi,TY si to zasloužíš ,jsi úžasný a jedinečný kocourek!!!!!
HODNĚ ŠTĚSTÍ A UŽ JEN ZDRAVÍ A LÁSKU!!!!!!
Držíme pěstičky,a pacičky.Daniela s manželem Romanem a našich sedm kočičích miláčků!

Felixku,

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 4. 8. 2013 15:57)

přejeme Ti odted´ už jen nebe na zemi, milující rodinu, která na Tebe už jistě někde čeká!!!!! držíme Ti všechny palce i tlapky, ať je to brzy!!!