Jdi na obsah Jdi na menu
 


Galina

8. 1. 2021

g5.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

18.6.2020 - Oznamovatel nahlásil, že našel na ulici Měšťanská v Hodoníně kočku. Kočka má asi 7 měsíců, je hladová a velice vyhublá. Umístěna do karantény a na FB je zvěřejněna výzva, zda ji někdo nehledá. Dostala jméno Galina. 28.6.2020 - Galina velice onemocněla, má kalicivirózu, nežere a tak dostává infuze. 6.8.2020 - Galina je úžasná kočka, povahově velice blízká orientálce. Je společenská, potřebuje dostatek pozornosti člověka, všechno chce dělat s vámi, bez problémů si sama otevře dveře. Ze začátku jí vadila velká skupina koček, ale zvyla si a jeden, dva kočičí kamarádi nebude žádný problém. Sama by mohla být jen pokud jste doma a budete se jí věnovat. Pokud by měla jít do domu se zahradou, musí být pozemek zabezpečený nebo s voliérou, protože Galina je aktivní, důvěřivá k lidem a volně venku pro ni není bezpečno. Možná by se jí líbilo i venčení na vodítku a postrojku, ale to nemáme vyzkoušeno ... 8.1.2020 - Galina odjela do nového domova, do Prahy, do bytu, kde na ni čeká kočička.

Další fotky zde.

Galina byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Dana Weberová a Martin Prudius. Děkujeme!

Galina byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Magdaléna Nováková. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

10.1.2021
Galinka je odvážná, proto byla hned jako doma ...

26.1.2021
Dobry vecer,
vse v poradku, jen rano vstane a chvilku mnouka jako budik. Neotevrela jeste zadne dvere, ale nektere radeji nechavame zamknute (ven), ani toaletni papir nam netaha. Necha se uz chvilku drzet v naruci, ale nechce se ji a po chvilce zamnouka, tak ji postupne drzime dele (jedno/dve mnouknuti) aby vedela ze nam muze verit. Uz dokazou i spat bliz u sebe.

20.3.2021
Zdravím Vás,
Galina - říkáme jí teď Mája, jelikož je to naše malá včelka. :-) Má se skvěle a je naprosto úžasná. Posílám nějaké fotky, máme jich milión ... :-)

25.5.2021
Mája pozdravuje z Prahy. :-)

mensi.jpg

22.5.2022
Maja si užívá novou terasu ...

24.11.2022
Galina Mája se má dobře a posílá pár nových fotek, které najdete v albu.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář