Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gobi

2. 1. 2018

gobi350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2015
Umístění:
dočasná péče Mor. Nová Ves

Gobi a jeho sourozenci Dag, Guči a Flip jsou týrani kocourci, kteří prožili svůj život od narození do cca 6 měsíců uvěznění v kotci králíkárny s nedostatkem vody a jídla. Více se dozvíte zde. U nás si pomaloučku zvykají, ale zatím jsou stále velmi bázliví a zatím nevíme, jestli někdy bude možné umístit je do nových domovů.
gobi150.jpg3.8.2016 - Gobi zůstal stále velmi plachý a navíc si na něj v depozitu zasedli někteří kocouři. Rozhodli jsme se, že Gobiho přestěhujeme na oplocený pozemek a myslíme si, že mu tady bude mnohem lépe.
25.1.2017 - Stalo se, v co jsme vůbec nedoufali. Gobi se na oploceném pozemku, ve volném prostoru přestal svých lidí bát a stal se z něho doslova mazel. K cizím lidem zůstává stále ostražitý, ani pohladit se nenechá. S kočkami nemá problém a rád si hraje. Vzali jsme ho na zkoušku do dočasné péče. 2.1.2018 - Paní Markéta, která měla Gobiho v dočasce se rozhodla si kocourka ponechat trvale a po všem co zažil už ho nestresovat přesunem do jiného prostředí.


Další fotky zde a z pobytu u nás zde.

Gobi byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byli Jolana, Jarda a kočičáci Týna, Fišta a Hubert, Matěj, Myšiš a Máca. Děkujeme!

 

Zprávy z dočasné péče:

12.1.2017
Gobi v úterý ráno vylezl ze svého úkrytu za postelí, kde byl celou dobu od chvíle, kdy jsme ho s Janou přivezly k nám. Hned si prošel celý pokoj, vypil půl misky vody a vydal se na průzkum do kočičího pokoje. Hned se na něj přišli všichni podívat a očichat se s ním, všechno proběhlo úplně v pohodě, všichni na něj byli hodní, nikdo na něho neútočil, jen Mína chvilku prskala, ale už ji to přešlo ...
Od toho večera už spává se mnou v posteli, teď už chodí po celém baráku, pořád je jak ocásek a hlavně extrémně umazlený. Už jí s ostatníma v kuchyni, hodně si oblíbil fontánku s vodou, prostě už je u nás jak kdyby tam byl odjakživa, občas ho ještě vyplaší nějaký zvuk, který nezná, ale vypadá naprosto šťastně, hlavně když začne probíhat v šustících tunelech a zkoumat všechny hračky. Zvykl si strašně rychle, takže si myslím, že se může dát do nabídky.

28.1.2017
Gobi je strašné zlatíčko, kamarádí se všemi, nejvíc řádí s Lexíkem a Mufíkem. Od té doby, co mu sebrali těch pár zubů ho vidím jenom u misek, pořád do sebe něco tlačí, asi ho to muselo vážně bolet, teď je maximálně spokojený a hlavně je na něm vidět, jak je šťastný.

1.1.2018
Gobi z Milotic zustava u me, je to nejvetsi mazlik a byl by nesmysl, aby se stehoval nekam dal, uz toho zazil dost a tady je stastny, se vsemi je kamarad.
Markéta

10-gobi.jpg18.2.2019
Gobi, spokojený ...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Každé kočičce přeji nový

(Daniela se svou kočkopartou, 31. 1. 2017 20:13)

a krásný domov,těm týraným z milotického pekla o to více.Gobi,je nádherný kocourek,stejný jako byl nebohý,krásný Guči,který si milotickým peklem také prošel.

Naděje...

(Jitka, 30. 1. 2017 12:16)


Naděje, že si dobrý člověk Gobiho brzy vezme k sobě vzítězí!