Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milotice - dům hrůzy

26. 2. 2016

Dostala se k nám informace, že jedna stará paní má v domku v Miloticích asi 35 koček pozavíraných v garáži, králíkárně a šopě!
Dnešní akce v Miloticích však byla horší, než jsme si vůbec dovedli představit.

Paní byla v obchodě, tak jsme na ni čekali a pak jsme ji asi hodinu přemlouvali, aby nás pustila, že jí vezeme konzervy a granule. Když nás pustila na dvůr, tak jsme zůstali stát v němém úžasu. Nemohli jsme vůbec pochopit, jak toto může kočkám někdo udělat ...
milotice250.jpgPaní nám sdělila, že kočky nechce pouštět, protože jí kdysi došla kočka s vypíchnutýma očima a rozbitou hlavou.
Od té doby už několik let vězní tyto kočky, které si asi namnožila. Koťata neměla už 4 roky, protože je prý kocouři sežerou.

Nakraji stála šopa, kde ve výkalech a neskutečném bordelu ležel zrzavobílý kocourek, zdálo se, že už na svůj osud rezignoval. Tam jsme nesměli vkročit! Pak vedle stála králíkárna, kde ve dvou kotcích byly zavření kočka a kocour.
Vedle králíkárny stála jakási bouda ve které bylo 6 koťat. Koťata byla zakrytá pytlem, aby neviděla ven!! Sláma nastlaná navysoko, jak ji tam paní stále přidávala, aby překryla výkaly, byla už do půli dvířek.

Po velkém přemlouvání jsme začali dávat koťata do naší klícky. Paní nám nadávala, vztek se střídal s vyhrožováním policií.
Řekli jsme jí, že by je klidně měla zavolat. Jedno vyplašené kotě nám bohužel uteklo. Z králíkárny se nám kočky nepodařilo vzít, tak jsme alespoň otevřeli dvířka, aby mohli jít ven. Byly z té volnosti velice překvapené.
molotice260.jpg

Do zamklé garáže nás nepustila, tam prý nikdo nesmí, kočky dostávají denně mlíko a kabanos, vodu prý nechtějí! Z garáže bylo slyšet škrábání, jak se kočky dobývaly ven.

Fotili jsme co nejvíc, protože si myslíme, že tam budeme příště muset s policií.
Paní evidentně není duševně v pořádku, ale zkusíme to v pondělí ještě po dobrém a uvidíme.
Teď je pět koťat u nás, jsou ve stresu, ale masové konzervě Nuevo neodolala.

milotice400.jpg

 

 

 

 

 

 

 


Další fotky a videa zde.

 

27.2.2016
Koťata z Milotic u nás, den první:
Naďa:

Včera se nám podařilo odvézt pět koček, jsou to čtyři mladí kocourci a jedna černá kočička, je stejně velká jak oni, ale musí být starší, protože paní nám říkala, že je všechny odkojila, jejich matka prý zemřela.
Všichni jsou spolu v jedné velké kleci, mají tam dva záchodky, ale bohužel, ze stresu si do nich poléhají a tím pádem dělají potřebu mimo. Takže jsem musela všechny vyndat, deku vyměnit a dala jsem tam velké savé podložky, ať pořád neperu.
Koťata se hrozně bojí, ale dobrá zpráva je, že žerou. Taky vypila všechnu vodu, kterou u paní vůbec neměla!

29.2.2016
Akce pokračuje!

Musíme říct, že od pátku jsme měli bezesné noci a přemítali, jak to všechno v pondělí bude.
V neděli jsme kontaktovali starostu, aby věděl, co se v obci děje a přizvali jsme ho jako nestraného pozorovatele, aby šel s náma. Pan starosta se u paní stavil už dopoledne, aby se podíval, o co se jedná. Paní mu řekla, že má jen 5 koček v garáži, ukázat mu je nechtěla.

Vypravili jsme se na třetí hodinu odpoledne, plné auto přepravek a klecí. Vyzbrojili jsme se také fotografiemi a videem z našich depozit, jak se kočky zbíhají k plným miskám, protože jsme chtěli paní ukázat, kam kočky vezeme, že se o ně dobře postaráme, ale přiznáváme, byli jsme skeptičtí ...
Paní nám otevřela a řekla, že nikoho nemusí pouštět, že tam byl pan starosta a že to tak řekl. Byla zaskočená, že starosta přišel ještě znovu s námi.

Paní jsme moc prosili, ať dá kočkám šanci, že je milujeme tak jako ona. Až to video ji obměkčilo a řekla, že si chce ale Matýska, který bydlí se slepičkou nechat. Samozřejmě, jsme svolili, ale s tím, že mu uklidíme tu šopku, dostane polystyrénovou boudičku a jsou tam vyřezané dvířka a bude ho pouštět ven.

Tak jsme se vydali ke garáži. Paní bouchala na plechové dveře paličkou, aby kočky utekly od dveří. Vešla dovnitř s jídlem a my jsme stáli u dveří s přepravkama. U jídla je chytala, byly vyděšené ale dařilo se nám je dávat do přepravek. Jedna kočka paní kousla do prstu, tak jsme ji řekli, že to zkusíme sami a vešli dovnitř.
mi300.jpgTo, co sme viděli, bylo strašné, podlaha plná výkalů, pet lahví a starého harapádí. Kočky byly hladné a jak chodily k misce, tak se dařilo je odchytávat a mezi dveřma dávat do přepravek. Jedna utekla, ale ta se vrátí, protože i ty co nám utekly v pátek dnes byly zase zavřené v králíkárně, prostě se tam vrátily, toto místo pokládají za svůj domov.

Podařilo se nám odchytit dohromady třináct koček, dvě tam zůstaly. Paní se asi nakonec i ulevilo, protože si s námi nakonec vykládala, že si nevěděla rady, venku kočkám lidi ubližovali a tak se rozhodla, že je ochrání. Paní nemá děti, nikdo s ní o tom nikdy nemluvil, jak šly roky, tak si myslela, že to tak má být. Je to prostá ženská, se kterou kdyby někdo o kočkách mluvil, poradil jí, tak to takto nemuselo skončit. Moc vás prosím, nenadávejte v komentářích na paní, je to psychicky nemocný člověk, navíc tady začla pracovat určitá stařecká demence. Kdyby si lidi v jejím okolí víc všímali, tak to nemuselo takto daleko zajít. Komentáře napadající paní budou smazány.
Zítra pojedeme pro zbytek.
Naše představa, že po dobrém to bude lepší, se vyplnila a paní s náma spolupracovala. A s paní zůstaneme i pak v kontaktu, abychom měli situaci u ní pod kontrolou.

Děkujeme všem za nabídku pomoci, všechno zvážíme a budeme Vás kontaktovat.


1.3.2016
Milotice, návštěva třetí

Po výživném ránu, kdy nás vytopil kocour Kryšpín, jsme hned na 6. hodinu ranní odvezli kočky na kastraci.
Už v 9 hodin byla půlka hotová, tak jsme je odvezli do naší buňky v Moravské Nové vsi. Z kastrace se proberou už v čistém, teplém domově. Toto místo poslouží zároveň jako karanténa a uvidíme, jak se situace dál bude vyvíjet. Z avizovaného počtu koček je jich nakonec asi polovina (máme 20 koček) a tak jsme se rozhodli změnit plán a nestresovat naše kočky z depozit stěhováním do dalších dočasných domovů. Vaše nabídky na pomoc a dočasnou péči bychom využili už pro tyto kočky, samozřejmě po karanténě, kastraci a vakcinaci - a až uvidíme, jak se budou chovat a jak se situace celkově vyvine.
kocky250.jpg

Odpoledne jsme jeli odlovit zbylé tři kočky do Milotic. Kočky máme dvě, jednu tříbarevku z králíkárny a posledního kocourka z garáže. Ta kočička, co utekla, se zatím nevrátila, ale ona tam někde bude, dali jsme jí tam boudičku a jídlo.
Kocourovi Matýskovi, kterého si paní nechá, jsme přivezli záchod, boudičku, hračky a malé škrabadýlko.

Unavené a zmoklé, ztuhlé zimou, jsme naložili kočky, že konečně už pojedeme domů. Aby toho nebylo málo, tak nám auto v rozmoklé půdě uvízlo a kopec, který jsme měli vyjet, jsme nevyjeli smiley

Naštěstí nám pomohl manžel paní J., který přijel a zachránil nás i s kočkami.


3.3.2016
Týrané kočičky z garáže z Milotic jsou v naší buňce pro plašanky s oploceným výběhem. Pokaždé, když přijdeme, běží se většina z nich schovat do skříňky.
Dostávají jíst 3x denně. Syrové maso, vařené kuře s vývarem a masové konzervy Nuevo. Všechny mističky jsou poctivě vylízané. Granule moc nejí, ale mají je k dispozici neustále. Výborná zpráva - používají záchodky!
Všechny kočky z garáže jsou již vykastrované a ošetřené Strongholdem, FeLV a FIV negativní.

kocky400.jpgDěkujeme za obrovskou podporu, moc si jí vážíme, bez ní bychom to nemohli zvládnout. Čeká nás ještě spousta práce. Až se kočky trošku rozkoukají, doufáme, že budou ochočené a mazlivé. Budou hledat domov. Zatím se je snažíme nechat co nejvíc v klidu.

6.3.2016
Posílám zprávu o kočičkách. Zatím se přede mnou schovávají, ale některé mě pozorují buď z boudičky nebo vystrkují hlavičku zpoza křesla. Nejodvážnější je rezavý kocourek, který byl zavřený v králíkárně. Klidně se přede mnou procházel a také se pokoušel vyšplhat na malou skřínku. Nakonec se mu to podařilo a díval se z okna, ale chuďátko vůbec neumí na takovou malou skřínku vyskočit.

milotice-400.jpgKočičky vzorně chodí na záchodky, sem tam je někde načurané nebo nakakané, ale to je spíš vyjímka. Misky jsou pokaždé vylízané, takže je nemusím ani umývat a zůstáva tam jen trochu granulí. Myslím si, že za chvíli už bychom jim mohli nechat otevřené dvířka. Oni se stejně budou bát jít ven, možná tak Zrzek, ale ty malinké určitě ne. Na fotkách je Zrzek a ty nejodvážnější, poslední fotka je focená z venku přes okno. Dneska poprvé ochutnali syrové maso z amura.
Zdravím, Jana

18.3.2016
Kočičky mají obrovskou chuť k jídlu, používají vzorně záchodky a jak jim dám jídlo, tak už vylézají a pozorují mě nebo přede mnou začnou jíst. V sobotu mě pomáhala slečna Markéta a dokonce si bílou kočičku i pohladila. V neděli mi zase byly pomoct Veronika a Kristýnka T. a kočičky také před nimi vylezly.
Bílá se jmenuje Sisinka, kdyby to byl kocourek, tak bude Sisilek. Rezaví kocourci jsou tam dva a ten odvážný z králíkárny se jmenuje Dany - Danoušek. Černá želvovinová se jmenuje Mikinka a pak jsou tam asi tři bílé s rezavými znaky - jména dáme později, ať v tom nemáme zmatek. Ostatní kočičky se ještě hodně bojí, tak počkáme.
Jana

28.3.2016
Jaká je situce s týranými kočkami z Milotic?

Kočky, které jsme odebrali ze zamčené garáže a převezli do domečku na oploceném pozemku jsou tady už bezmála měsíc a tak jim už byla ponechána otevřená dvířka a kočky měly možnost si vyjít ven. Byly opatrné, ale líbilo se jim to, zrzek se i slunil. Paní depozitářka nám napsala:
"V sobotu jsme kočičkám nechali otevřená dvířka, protože Danoušek a Honzík už se dívali ke dveřím a vypadali, že by chtěli jít ven. Jen co jsme zavřeli branku, už vystrčili hlavičku ze dvířek a sledovali okolí.
milotice250.jpgNa druhý den jsme přijeli a vevnitř byly pouze 4 kočky a ostatní se schovávaly pod buňkou. Některé venku vylezly a zase se schovaly, Danoušek dokonce přišel za mnou dovnitř se najíst i s bílorezavým kocourkem Honzíkem. Zjistila jsem, že bílorezavé kočičky jsou celkem 4, ale Honzík 1 je nejodvážnější. Další dny byly vevnitř jen Mikinka a Honzík a ostatní buď pod buňkou nebo seděli venku. Jídlo jim dávam dovnitř, jak jsou zvyklí a také je všechno vevnitř vyjezené a vzorně chodí dovnitř na záchody. Některé kočičky jsou plaché a asi vylezou, až se setmí, ale to se časem snad změní."
Velký starosti nám ale dělají mladé kočky, které byly zavřené v králíkárně. Jsou v našem depozitu, odděleně ve voliéře, ale ani po
gobi250.jpg
měsíci se nic nezměnilo a jsem velmi bázlivé. Sice žerou, ale jsou na tom psychicky velmi špatně, člověka se bojí, chovají se až hystericky, pokud je třeba do voliéry vejít, vrhají se na pletivo, šplhají do výšek. Další foto zde.

Další problém je s kocourem, který byl zavřený v králíkárně odděleně od ostatních. Ten se vcelku ochočil a na člověka reaguje dobře, nechá se i hladit, ale je velmi nervózní z velkého množství koček! V jednu chvíli se zdá normální a najednou mu "přeskočí" a napadá ostatní kočky, útočí na ně a v našem depozitu zavládla nervózní nálada plná strachu.
Potřebujeme pro Gioma rychle najít domov, kde by byl jedináčkem a hlavně mohl chodit ven!

giom270.jpgVíce o Giomovi zde.

 

Giom našel domov.

 

 

 

 

 

 

 

 

Další fotky a videa zde, po přestěhování koček na oplocený pozemek zde.

MOC VÁS VŠECHNY PROSÍME!
Budeme potřebovat Vaši pomoc, toto sami nezvládneme!

Budeme potřebovat peníze na kastrace, kmivo a veterinu, jakýkoliv příspěvek můžete posílat na náš transparentní účet č. 2600773655/2010 nebo účet č. 177627810/0600, do poznámky připište "AKCE MILOTICE"

Dále budeme potřebovat, dobrovolníky k dočasné péči.
Kdo by byl ochotný poskytnout dočasku, budeme za to velmi vděční.

Volat můžete na telefon 724 142 463 nebo psát na email kocky.sos@seznam.cz

Děkujeme!


27.2.2018

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přidávání komentářů ukončeno

(Kočky SOS, 4. 3. 2016 10:15)

Některé komentáře byly smazány a další přidávání komentářů k tomuto příspěvku bylo ukončeno, protože "posuzování" zdravotního stavu paní nepřísluší nám a ani na naše stránky. U jednání byl starosta obce, o všem ví, je na něm jak s celou situací naloží. Kočky SOS řeší situaci týraných koček a k tomu ostatnímu nemáme žádné pravomoce ani možnosti. Jak už jsme zde napsali, k zamezení opakování situace budeme paní průběžně kontrolovat, víc udělat nemůžeme.

Nechápu proč?

(Jarda s kocourem Donaldem a kočkou Lady a početná rodina z Beskyd, 3. 3. 2016 15:37)

jste smazali můj včerejší příspěvek,je snad všem jasné,že ta bába normální není,že by potřebovala odborné vyšetření,nebo aspoň pořádně proprat psychiatrem i psychologem.Proč se chcete zastávat někoho,kdo to stejně brzo zopakuje,jelikož je na tom závislá a nedělat to,ztratí smysl života.Prostě jednoznačně normální není a to ji neurážím,mám pocit,že to musíte chápat stejně.U nás na Beskydách jsme měli obdobný případ,ale se psy a všem dokola se ulevilo až bábu vzali do léčebny chorobomyslných,odkud už se nevrátí.Uvažujte reálně.Hodně zdaru ve vaší nelehké práci!

Re: Nechápu proč?

(Kočky SOS, 3. 3. 2016 17:48)

Když si přečtete celý příspěvek pořádně, dočtete se, že:
"Moc vás prosím, nenadávejte v komentářích na paní, je to psychicky nemocný člověk ... Komentáře napadající paní budou smazány."
To je odpověď na vaši otázku proč byl příspěvek smazán. My se nikoho nezastáváme, ale cílem Koček SOS je péče o opuštěné a týrané kočky a nikoliv řešení situace a posuzování zdravotního stavu kteréhokoliv člověka, to nepřísluší nám, ale ani vám.

Re: Re: Nechápu proč?

(Jarda s kocourem Donaldem a kočkou Lady a početná rodina z Beskyd, 3. 3. 2016 18:12)

Nenadával jsem,jen jsem konstatoval jistou skutečnost.Žena pracuje u handicapovaných lidí,tudíž mi dovolte i nadálku rozpoznat o koho jde.Chtěl bych se mýlit,ale už dnes,kdy vězní zbylého Matýska v tom týrání pokračuje a je jen otázka času kdy začne věznit a hromadit další kočičky a vy tomu nezabráníte..Patří do ústavu!

Re: Re: Re: Nechápu proč?

(Jarmila, 3. 3. 2016 21:17)

Je mi smutno z vašich komentářů, bez osobní znalosti situace nazýváte nemocnou paní bábou, patřící do ústavu.U handicapovaných lidí nepracujete vy, ale vaše žena, jak píšete, vy tyto zkušenosti tudíž nemáte. Tak až budete mít přímo doma duševně nemocného člověka, zkuste mu vzít to, co má nesmírně rád...potom uvidíte, jak mu ubližujete. Pozorně čtěte komentáře, dámy z SOS budou paní pravidelně navštěvovat, kontrolovat a také bude mít v blízkosti paní Danielu. Ta nemocná paní potřebuje pomocnou ruku a lidi kolem sebe, ne zavřít do ústavu!

Re: Re: Re: Re: Nechápu proč?

(Helena, 3. 3. 2016 23:42)

"zkuste mu vzít to, co má nesmírně rád...potom uvidíte, jak mu ubližujete"

To je sice pravda, ale není nechat postiženého člověka aby ubližoval dalším živým tvorům "protože on si myslí že dělá dobrou věc, a byl by nešťastný kdyby to nedělal".

Konečně, máme-li jít do extrémů, Fritzl se taky hájil tím že dceru zavřel do sklepa "když viděl, že se chytila špatné party" (například její kamarádi KOUŘILI!).

Naprosto souhlasím s tím, že tahle paní potřebuje do ústavu - bohužel, v dnešní době je to nereálné, "zavírání do ústavů na 24 hodin denně" se v rámci šetření týká jen sexuálních deviantů apod., "normální blázen" nemá šanci se "do ústavu" dostat ani když se o to snaží, takže bohužel...
(což vím právě proto, že s duševně nemocným člověkem jsem sdílela jednu domácnost)

No, bohužel. Šetření na špatném místě.
(dalším krokem je, když "nejsou" peníze ani pro ty opravdu nebezpečné - proto mají USA tolik šílených střelců, protože zajít si k psychiatrovi, to si může dovolit jen někdo)

Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu proč?

(Jarmila, 4. 3. 2016 0:01)

Opravdu jdete do extrémů, hned se všemi do ústavů...přitom by stačilo, kdyby se o paní někdo pravidelně staral.

Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu proč?

(Jarda s kocourem Donaldem a kočkou Lady a početná rodina z Beskyd, 4. 3. 2016 8:36)

Vzít to co má rád?Nebuďte prosím k smíchu!!Kdyby je měla ráda,má je u sebe v domě,mají vodu,pohlazení a péči a nevězní je v garáži a po králíkárnách v desolátních podmínkách.Stojím si za svým a tlumočím i zkušennosti Martiny(moje žena)-ta osoba potřebuje jediné-ústav pro chorobomyslné,jinak se vše bude opakovat a dámy v sos,ani žádná jiná dáma s tím nic neudělají,bude to dělat opakovaně a další kočky budou trpět jak dozajista trpí ten Matýsek!Proč ho teda nemá doma u sebe?Proč ho nehladí,nespí jí na pohovce?Je to bláznivá žena a s láskou to nemá nic společného!Paní Heleno,souhlasím s Vámi ve všem.

Re: Re: Re: Nechápu proč?

(Mišurcová, 4. 3. 2016 7:37)

Myslím ,že jde- o kočky- ve velmi krátké době se postarat o tak velké množství kočiček a dát jim dle možností konečně řádný život....a časem domov....což holky dle možností řeší ,řeknu skvěle..../nyní řešíme u nás něco podobného u 2 koček, a 2 pejsků, / a myslím, že ten zbylý kocourek bude pod pohledem to si ohlídají, přece ten paní byl nejblíže,...a na paní dohlédnou v tomto směru,i okolí.....není lehké zajistit domov každé kočce hned...a to nám začíná jaro vyhozená, nežádoucí koťata , takže nekončící práce ...

Bohužel,ne všichni to ocení!

(Daniela Milotice, 2. 3. 2016 10:16)

Zdravím všechny kočkomily a všechny lidičky se srdcem na správném místě.Když jsem se o paní a o jejich kočkách, které údajně 12let vězní dozvěděla okamžitě jsem začala jednat.Jsem strašně ráda,že než se týden s týdnem sešel kočeny jsou z pekla doslova v ráji!Přošly a prožily si doposud jen a jen zlo a špatnost světa,proto nás všechny těší(a jsem dle ohlasů po celé republice moc ráda,že je spousta rozumných,kteří zapeklitou situaci chápou a všemožně podporují),že nyní již bude kočenám jen dobře.Celá námaha,naše nervy a stresy okolo vysvobození koček stály za vypětí všech sil a konec to vzalo dobrý.Konec?????Myslím si,že takto psychicky narušená paní,která to nemyslela asi špatně,ale důsledky svého jednání nedomyslela,nevytvoří zrovna optimální podmínky pro kocourka Matýska který jí zůstal a časem by mohla zase kočeny začít hromadit,množit,tak jak to dělala mnoho let.TO SE ALE NESMÍ STÁT!!!!Proto bude důležité s paní mít kontakty i nadále,jednat s ní velmi opatrně(není to snadné,paní má svoji tvrdohlavost)a i s případnou pomocí našeho pana starosty občas zjistit, jak to u ní, co se týká koček a jejich životního stylu vypadá.Matýsek je zavřený v kůlně již mnoho let jak mi osobně paní řekla(prý ani ven nechce chodit!),nikdy nebyl venku a jen smutně kouká přes ušmudlané sklo kůlny na dvorek.Jediné "privilegium" od ostaních kočiček,které byly zachráněny Matýsek má takové,že nežije v naprosté tmě,nebo není uzavřený v maličké králíkárně jako žily zachráněné kočeny,kde se ani neprotáhly,natož prošly.Budu se snažit při svých návštěvách na pani působit,aby Matýskovi otevřela malá dvířka ve dveřích a on si mohl libovolně vyjít ven,poběhat si po dvorku a okolí,obrousit si přerostlé drápky a žít běžný kočičí život.Víme všichni,že narozdíl od psů,kteří se drží pána a jdou s ním třeba i na kraj světa,kočky se drží domu a míst,která znají,byť by to byla místa pekelná.Tudíž MUSÍ pani pochopit,že jí Matýsek neuteče,že se jen proběhne,uloví si myšku a zase se vrátí do sice né zrovinka VIP domova,ale domova....
Zde na vesnici je mnoho rozumných,úžasných lidí,včetně našeho pana starosty,kteří situaci pochopili i podpořili.Bohužel,najdou se však i tací,kteří remcají a kritizují ,ale těch je naštěstí málo a jejich bezduché uvažování nikoho rozumného nezajímá.Jsou to lidé,kteří se najdou asi v každém městě,obci,v každé společnosti-lidé, co se starají o vše a o každého,pomluví a zneuctí kdekoho,ale kdyby měli pomoct dobré věci,případně si odtrhnout od úst veprospěch druhého,raděj se stáhnou do ulity své samolibosti a sebelásky.
Přátelé,děkuji i já,za vaši podporu i pomoc,vážím si všech rozumných,skvělých lidiček,kteří nezůstanou lhostejní zjistí-li jakékoliv týrání,ubližování zvířatům a vše oznámí na místa odkud bude nebohým zvířatům pomoženo.
Přeji všem takovým mnoho zdraví a krásný život.
S pozdravem Daniela Jestřábová,Milotice s manželem Romanem,který si také zaslouží obrovské poděkování,jelikož vždy ochotně pomůže kdykoliv je potřeba a je na něho naprosté spolehnutí. Takových mužů není bohužel mnoho!!!

Re: Bohužel,ne všichni to ocení!

(Hana, 2. 3. 2016 19:31)

Nijak se vás nechci dotknout paní Danielo a je velmi záslužné, že jste na ten případ upozornila, ale to největší poděkování patří KOČKÁM SOS a to mně ve vašem příspěvku jaksi chybí. Bez nich by pan starosta ani nikdo jiný tuto situaci nedokázal vyřešit, tím jsem si jistá. Takže dámy z Koček SOS jste skvělé a nejde jen o tuto kauzu - máte za sebou stovky zachráněných kočiček a umístěných do nových domovů, a já vám přeji jen to nejlepší a moc vám za vše děkuji.

Re: Re: Bohužel,ne všichni to ocení!

(Helena Koutná, 2. 3. 2016 21:54)

Já si myslím,narozdíl od Vás pani Hano,že každý kdo zasáhl proti lidské hlouposti z těchto osob a kočkám pomohl,je hrdina.Je jedno jestli je to ta,nebo ta,asi všechny kočky milují a udělaj pro ně všechno co je v jejich silách.Jim všem patří poděkování.A paní D.určitě nikterak nepovznesla sebe,ani nezapomněla na sos,mám pocit že k nim tato žena patří,že je jednou z nich.Jste nějaká divná,jinak Váš příspěvek nechápu.
Poděkování patří všem co kočkám pomohli!Vážím si jejich práce!Helča

Re: Re: Re: Bohužel,ne všichni to ocení!

(Daniela, 3. 3. 2016 8:28)

Děkuji.

Re: Re: Re: Bohužel,ne všichni to ocení!

(Jarmila, 3. 3. 2016 21:26)

Velmi dobře napsané, jeden bez druhého by těžko dovedl tak rychle a účinně pomoct, proto poděkování patří všem. Ani mně se nezdá, že by se paní Daniela nějak zviditelňovala, je stejně obětavá jako dobré víly z SOS.

Re: Re: Bohužel,ne všichni to ocení!

(Daniela, 3. 3. 2016 8:27)

Souhlasím pani Hanko a je mi líto,že jste si moje psaní vyložila jinak než bylo myšleno.Největší zásluhu o zdar věci a záchranu koček má SOS KOČKY HODONÍN,kterému patří největší dík a úcta!Jsou jedineční!!!

Milotice

(Mirka L., 1. 3. 2016 17:06)

Sleduji případ v Miloticích, posílám nějaké peníze a přeposílám další kamarádce,která má ráda kočky s prosbou také o finanční přispění.
Moc si vážím Vaší práce, moc držím palce a myslím na Vás. Držte se!!!!!!!!!!!!
Mirka Lattenbergová

Re: Milotice

(Kočky SOS, 1. 3. 2016 22:25)

Děkujeme! Děkujeme všem za pomoc a podporu, bez toho by to opravdu nešlo :-)

Re: Milotice

(mila kavelková, 2. 3. 2016 14:42)

Obdivuji Vás,mám ráda kočičky i pejskové mám taky od každého jednoho miláčka ,ale to co vy děláte bych nedokázala,jste jedničky .

Kryšpín :-)

(Iveta , 2. 3. 2016 6:49)

Já to říkám pořád, že kočičky jsou šikulky :-) My jsme už měli doma potopu 2x, 40cm vody ve sklepě a pak taky byt... Terka a Kubík jsou šikuláci a zdraví Kryšpína :-)

Kočky z Milotic

(Jitka, 1. 3. 2016 21:31)

Holky jste vážně jedničky. Paní z Milotic je mi líto, vypadá to, že v dobré vůli chtěla kočičkám pomáhat, ale dala se jiným směrem než měla.Dnes mi další kolegyně z práce dala penízky, ať vám pošleme, taky má ráda kočky. A jak to dopadlo z kocourkem, kterého jste tam ten první den viděli ležet, ale nesměli jste k němu?